4 juni 2007

nu är det fan bara 4 dagar kvar till studenten. helt sjukt var tiden går snabbt. jag kan inte fatta att det är sant.
idag är det brännboll på skolan, ska bli skoj. ska snart sticka och klä på mig och sen köra till skolan. :p

helgen har varit hur fin som helst.
först i torsdags så var det lärarmiddag inne i landskrona. vi var först på baggens och åt, mkt trevligt och god mat osv. mkt alkohol ledde till en fin kväll. sarah sov hos mej sen. vi stack vid tolv-tiden. då orkade vi inte mer. åkte med marcus hem. :)

sen på fredagen var det dags för vår sista lektion någonsin i skolan. så jävla härligt kändes det. fler än väntat kom och det var redovisningar och lullan spelade fiol osv. min lillebror följde med dit eftersom vi skulle på möte på landskronahem sen och det var inte lönt att köra till skolan och sen köra till svalöv och hämta honom och sen köra in till stan igen. så jävla onödig bensin.
mötet sen gick hur bra som helst. min bror hade hamnat på sandvången. mindre bra kanske, men han får skaffa sig en egen uppfattning.
sen på kvällen var det match som gällde. vi skulle till kvidinge och spela med b-laget. vi körde vilse på vägen dit, var ute på olika bondgårdar och härjade. haha. på ett ställe kom bondmoran ut och var fly förbannad. hahaha.
matchen gick inte lysande, men den gick dock litegrann. vi förlorade. kommer inte exakt ihåg med hur mkt, men 2-1 klingar lite speciellt i hjärnan. haha.
paul kom dit och såg sista kvarten typ. sen drog vi hem till mig och jag fick duschat och klätt på mig, sen käkade vi på mitt jobb och hämtade min bil.

på lördagen var det dags att döma i häljarp, och hur det gick kan läsas på referatet under domarkategorin.
därefter var vi en snabbis på center syd och jag fick handlat ett skärp, en väska och ett par trosor till studenten. :)
sen handlade vi middag på ica maxi och sen körde vi hem till honom.
där lagade vi mat, eller rättare sagt JAG! :) senare var vi på bio och såg pirates. :) så jävla bra. tre timmar med johnny depp, kan det bli bättre?!

på söndagen körde jag och dömde i borstahusen medan paul tvättade. även här kan det läsas hur det gick på referatet under domarkategorin.
sen körde jag tillbaka till honom, och vi lagade mat och mös till en film osv. sen tog jag tåget hem. första gången, har alltid min bil med mig annars men inte nu! haha.

nu ska jag snart göra vid mig till brännbollen och sen dra in till stan. fan denna veckan kommer bli underbar med MASSA FEST!!!

pusspuss <3


Kommentarer

Ditt namn :
Kom ihåg mej ?
E-post : (bara jag som ser)

Blogg / Hemsida :

Varsågod, ordet är ditt :
ha en underbar dag!
RSS 2.0