8 maj 2007

hela mitt liv är så totalt underbart. vet inte hur det ska kunna beskrivas. får väl uppdatera lite nu vad som hänt under helgen, det var ju ett par dagar sen jag var inne och skrev.

i lördags var vi först hos dem i danmark och skulle käka middag. det var sån sjukt fin middag med vita dukar och fina kläder och massa bestick och skit. men det var trevligt. sen på kvällen/natten när vi kom hem skulle jag köra till tivoli och hämta sötnosen.
först stack jag ner till löffe och dem, det var fest. snackade lite med ett par vänner. sen skulle tobias åka med till tivoli, han skulle träffa ngn brud där eller hur det nu var. vetifan. han yrade mest, det lilla livet. ;)
sötnosen var så grymt full. haha, men ändå lika söt som alltid. vi körde hem till honom och sov där. sen var jag där till typ tio på kvällen på söndagen. alla undrar säkert var vi gjorde.
allt var sjukt underbart. vaknade hyffsat tidigt på morgonen, och låg och mös och pratade lite om allt möjligt till typ tolv. haha. sen gick vi upp, körde till affären och handlade. sen lagade vi mat och åt. efter det blev det lite middagsvila i soffan, och sen promenad. haha. han trodde det var helt nära till stranden, men det tog fan ett tag. träffade hans bror där, trevligt. sen gick vi i vattenbrynet och hade allmänt mysigt. vi spelade lite minigolf, där jag vann! otroligt men sant. sen gick vi hem till honom och så hyrde vi en sjukt kass film. Scary Video 5, se INTE den. sjukt dålig.
ville fan inte åka hem. allt kändes så tomt när jag väl kom hem. det är väl det som kallas kärlek! <3

sen igår skulle jag spela match uppe i ängelholm. stack till jessica på dagen. mös lite med hennes kåta katt. haha. så sjukt söt den är. den löper och bara vill ha i gumpen heeela tiden. hahaha. helt sjukt. vi satt och snackade, åt glass för att fira mitt viktras. TIO KILO! :)
sen var det spaghetti och köttfärssås som gällde. sen vid typ halv fem så körde jag till sötnosen, han följde med mej på matchen sen. lite pinsamt med tanke på att min form inte är i bästa skick pga skadan. men vafan! han får ju tycka om mej för den jag är.. inte sant?!
vi vann iaf med 5-0, det var sjukt roligt att spela. hade ju helt annorlunda lag än vi brukar, och det gjorde att alla spelade mkt bättre än vanligt. tack tjejer, för en fin match! :)
får väl speciellt hylla åsa som skötte coachandet, haha. youre great, honey!

sen sov jag hos sötnosen, och nu sitter jag här och har precis diskat och gjort iordning hans kök. haha. typiskt killar. hehe. han är ju på jobbet sen, men får väl stanna kvar här tills han kommer hem så han blir glad. :)
sen ska jag träna fotboll ikväll.

tycker om dig massor, paul!

pusspuss <3


Kommentarer

Ditt namn :
Kom ihåg mej ?
E-post : (bara jag som ser)

Blogg / Hemsida :

Varsågod, ordet är ditt :
ha en underbar dag!
RSS 2.0