matchrapport: Häljarps IF - Billeberga GIF 24/5

ny b-lagsmatch i häljarp, men den här gången var det häljarps oldboys. haha. dem ligger bara i en reservlagsserie för att kunna ha med yngre killar ifall dem inte har tillräckligt med folk.
det märktes verkligen att dem var äldre. dem orkade verkligen inte speciellt mkt. billebergas yngre killar var mycket snabbare och mer tekniska och det gjorde att "gubbarna" kom med en del efterslängar och fult spel när de märkte att de inte hann med.

jag är inte speciellt nöjd med min egen insats. tappade matchen en liten bit in i andra halvlek och det blev väldigt hektiskt i varje situation. jag tar det helt och hållet på mig. det har gått så himla bra på alla mina matcher den senaste tiden, så det var nog bara en tidsfråga innan det skulle komma en sån här match.
jag skulle ha delat ut betydligt fler kort än jag gjorde och sänkt nivån på hela matchbilden och på mitt sätt att döma. men det viktigaste som domare är att kunna erkänna sina fel, och idag gjorde jag många, tyvärr.

matchen slutade 4-1 till häljarp. lite orättvist, billeberga spelade mycket bättre men kunde inte göra mål. hemmalagets målvakt var ganska bra dessutom.

Sandra Nilsson 133410


Sara

Usch ja, jag hade också en såndär dålig match igår. Det gick helt åt skogen. USCH! Men jag tror på din teori att nu har det gått så bra så många matcher så det va nog bara en tidsfråga! ;) Keep on! Hoppas att allt är bra förresten! Puss

2007-05-27 @ 00:22:10
Bloggadress: http://www.nogg.se/saaraaa

Sara

Blev ett a för mkt i länken ;)

2007-05-27 @ 00:22:54
Bloggadress: http://www.nogg.se/saaraa

Kommentarer

Ditt namn :
Kom ihåg mej ?
E-post : (bara jag som ser)

Blogg / Hemsida :

Varsågod, ordet är ditt :
ha en underbar dag!
RSS 2.0