16 oktober 2007

i morse hade vi självskydd i skolan, helnajs. fick lära oss massa grepptekniker och hur man skyddar sig mot en knivattack osv. verkligen lärorikt och behövligt.

sen åkte jag till pastamannen och köpte lunch och körde till paul på hans jobb med det. riktigt mys! sen var det att köra hem till honom och ta det lugnt i en timme ungefär och sen ut till stallet och mocka och så. red lite längre än jag gjort dem andra gångerna. vi gick även över järnvägen osv, hon har nog aldrig gjort det förr, men hon var jätteduktig. det kom massor med bilar också och hon bara tittade men gjorde ingenting.
när jag var färdig kom en väninna till ägaren med en westernsadel som vi skulle testa på henne. fick erbjudande om att anmäla mig till en westerntävling den 25 november, och jag tackade JA!!!
ska verkligen bli intressant, jag har ju bara tävlat i hoppning och dressyr innan, så det blir en alldeles ny upplevelse. men det kan jag säkert lära mig jättemycket på. det är viktigt för hästen också att träffa andra hästar och komma bort från stallet och hagen och se andra saker och vara med om nya upplevelser osv.
på torsdag ska vi lasta henne i transporten och köra bort till anne, en granne en bit bort, och rida lite på hennes uteridbana. den är perfekt, med belysning och allt. ska bli skönt att kunna rida henne tills hon svettas ordentligt, det finns så få möjligheter till det hemma i hagen. där är inte så stor plats.
vi måste ju träna på att lasta henne eftersom jag ska tävla henne, så ska ägaren vara min personliga coach! :)
tog massa bilder när jag var ensam där idag också, tänkte lägga upp dem imorgon eller på torsdag! hon är riktigt fin!

nu är jag hemma hos paul. vi ska se en film, eller ja, mer än dokumentär. but I like! :)
imorgon blir det sovmorgon för jag börjar inte förrän ett, och då blir det fyra timmars juridik. suck! men tur vi har filiph, annars vet jag inte om jag hade klarat det, om vi haft en dryg jävla kärring i det ämnet. det hade nog varit värsta sömnpillret.
men jag kan behöva en sovmorgon, ska ju passa snorungarna på kvällen, hämta på dagis och laga mat och lägga och allt. ska försöka få dem att sitta still i soffan och se på landskampen mellan Sveriga och Nordirland också, Amanda fixar det nog men det lär bli värre med Ludvig, men det får vi ta imorgon. haha.
Nu över till filmen.

Over and out...

pusspuss <3


Kommentarer

Ditt namn :
Kom ihåg mej ?
E-post : (bara jag som ser)

Blogg / Hemsida :

Varsågod, ordet är ditt :
ha en underbar dag!
RSS 2.0