19 oktober 2007

idag har det verkligen varit en bra dag. vaknade hemma hos paul, utvilad och mådde allmänt härligt. gick upp så sent jag bara ville och åt lite frukost, såg våra bästa år, spelade lite yatzy och tittade på dokumentären om Auschwitz. en riktig mysmorgon för mig själv med andra ord.
sen var det bara att klä på mig ridkläderna för att köra ut till stallet. skulle vara där vid halv tre och passa frida en liten stund, katarinas dotter som är 8 år. en riktigt söt tjej!
vi tog in hästarna och ryktade dem så dem blev riktigt rena och fina. men gud så lerig min lilla tös var, men det mesta gick bort. sen kom oväntat paul ut och hälsade på och tittade på henne. riktigt roligt att han visade sig intresserad också. :)
för hon är verkligen jättefin. jag kan inte va mer nöjd än vad jag är. jag satte ju upp den annonsen på blocket, och det har ringt massor med människor som velat ha min hjälp, men jag hittade den absolut bästa och jag är supernöjd.
idag red vi ner till den andre grannens gård, hon som är westerntränare. sessan stod där nere ett tag innan hon kom upp till sitt riktiga hem och det verkade inte som om hon mådde riktigt bra där nere. hon hade stegrat sig och varit allmänt bångstyrig, så det var en liten chansning att rida ner dit idag, speciellt med tanke på att alla hennes hästar var ute också. men det gick faktiskt förvånansvärt bra. hon har ju en riktigt stor och fin paddock man kan rida i och jag får rida där hur mycket jag vill, så det är verkligen kanonbra.
nu kan jag till och med börja rida ensam, är inte så låst att komma när katarina är hemma utan kan sköta allting själv. och det är riktigt skönt, speciellt att hon litar på mig och att hästen tycker om mig och trivs i mitt sällskap.
sessan
sen när jag kom tillbaka hem till paul skulle vi köra hem till mig och käka lite middag. det blev minsann pizza idag, haha, inte såå jävla gott men det får man väl ta. hehe.
allt med paul känns så himla bra, min familj och alla i min närhet tycker så mycket om honom och han verkar trivas med oss och med mig. helt perfekt är det med andra ord. det känns verkligen som det kan bli något riktigt seriöst, och den känslan är alltid härlig att ha. jag trivs så otroligt bra med mitt liv för tillfället och jag vill inte att något alls ska ändras, kanske enbart att jag ska få mitt fasta jobb som väktare och flytta hemifrån, men det kommer. det är en sak som är säker. nu måste jag lägga mig i någorlunda tid, ska upp hyffsat tidigt imorgon och åka till danmark med min familj. marie har ju sin 15 årsfest och det får man ju inte missa. träffar förhoppningsvis emil också, han är trevlig, kanske den enda jag kommer att kunna prata med förutom min egen bror. förstår ju inte så himla jättebra vad alla säger, och emil känner jag ju redan litegrann. hehe.

pusspuss <3


Kommentarer

Ditt namn :
Kom ihåg mej ?
E-post : (bara jag som ser)

Blogg / Hemsida :

Varsågod, ordet är ditt :
ha en underbar dag!
RSS 2.0