16 augusti 2008

usch, sitter hemma och har middag från jobbet, snacka om att jag är less på det nu. har fan jobbat som ett djur de senaste veckorna, ska bli riktigt skönt nästa vecka när man får vara ledig lite. ska ju till göteborg och hela skiten med paul, mysigt ska det bli.
idag har vi varit på city gross och handlat lite mat, kände att vi behövde ha hem lite, kom typ nästan försent till jobbet också för vi fick köra in en sväng på coop också på vägen hem för de hade riktigt äckliga och allmänt ofräscha grönsaker och frukter på city gross, inte bra fan.
sen imorgon får vi gäster, mamma och pappa kommer och danskarna också, dem ville se hur jag bor och så. så ska göra en hallonpaj imorgon innan dem kommer så det blir inte mycket sova sen inte. har ju fått färska vildhallon av pauls mamma som hon har plockat, måste ju använda dem till nånting. vet inte hur det kommer smaka men det blir nog skitbra. nu ska jag fortsätta med mina nedladdningar till the sims, för sen måste jag iväg och jobba. ska försöka få in paul i sängen också innan jag sticker så han inte sover hela natten på soffan igen, det är minsann inte bra för hans rygg. så omtänksamt av mig va?!?! ;)

pusspuss <3


Anonym

Det va väl på tiden att du började skriva igen? Saknar dig min Bunny :D Pussar

2008-08-16 @ 15:25:49
Bloggadress: http://lundqviist.blogg.se/

PP

du är ju VÄRDELÖS på att skriva i din blogg!! Din jäääkla sjöhäst! Pussar älskar dig imon imon imon får jag leka med dig! :d

2008-08-21 @ 21:38:19
Bloggadress: http://lundqviist.blogg.se/

Kommentarer

Ditt namn :
Kom ihåg mej ?
E-post : (bara jag som ser)

Blogg / Hemsida :

Varsågod, ordet är ditt :
ha en underbar dag!
RSS 2.0