12 december 2008

paketkalender 10 december: 1 burk konserverade champinjoner (skivade)
paketkalender 11 december: 1 pkt sugrör som smaksätter mjölken (jordgubb)
paketkalender 12 december: 1 påse mikropopkorn

mm man har varit lite inaktiv ett par dagar nu när jag jobbar natt så man får väl uppdatera lite. tur jag kom ihåg allt, hur bra hade det annars varit liksom. haha.
det har i alla fall varit riktigt skönt att vara tillbaka på jobbet. ärligt talat. fast det inte är så jävla roligt så har det ändå varit en fet lättnad. rickard har åkt med som på gamla dar också. sjukt kul har vi alltid. han är verkligen en vän. :)

ikväll ska jag jobba igen. men inte hela natten. bara till typ halv ett. ska träna spinning imorgon förmiddag med paul och sen köra till svalöv så måste vara pigg då. skulle egentligen inte jobbat idag men chefen ringde, lennie är sjuk. så det är klart man ställer upp. även i tisdags jobbade jag fast jag inte skulle så timmarna ramlar in. :)

jag som skulle haft mys med paul idag, skulle till gymet nu när han kommer hem och sen hem och äta ngt gott och se idol på TV och sen en film och bara ha allmänt mys. men det blir kanske utrymma för att se en film sen när jag kommer hem också. det är ju fredagkväll och man behöver inte gå och lägga sig hur tidigt som helst. sen vet jag inte om min kusin kommer ringa oss också, han ska på bahnhof. jag har aldrig varit där men jag har heller aldrig förstått vad det är som är så bra med det stället, man hör bara skit om det. men det kan iofs ha att göra med det jobbet jag har. haha. det är slagsmål där varje kväll och dåliga vakter och dålig musik och massa skit. menmen. nu ska jag se ett avsnitt till av OC och sen ringa paul. han måste köra ner till apoteket och köpa nässpray till mig. mitt börjar ta slut. sen blir det att laga mat till oss.

pusspuss <3


Kommentarer

Ditt namn :
Kom ihåg mej ?
E-post : (bara jag som ser)

Blogg / Hemsida :

Varsågod, ordet är ditt :
ha en underbar dag!
RSS 2.0