14 december 2008

paketkalender: 1 ask extra pastilles med cranberry-lime smak

idag har inte hänt så mycket. har i princip bara kommit hem. hehe. sov ju i svalöv igår och när vi körde hem så gjorde vi ett snabbt stopp på PANG. en riktigt bra affär kom vi fram till. där är massa skit som kan vara bra att ha. haha. men en del fina saker också. vi är precis likadana, kan gå och titta på sånt plock hur länge som helst.

gosan var med i svalöv, hon ääälskade att vara där. stort hus där hon kan springa och leka. men sen när vi skulle åka hem så ville hon hem, det märktes. för sen när vi kom hem så blev hon jätteglad.

såg iaf en riktig skräckis nu i eftermiddag. Barnhemmet / The Orphenage. sjukt läskig. vi låg lika rädda båda två intill varandra och höll handen. myspys. usch. ska aldrig mer se den filmen. den var skitbra, men en sån man inte ser mer än en gång. det är ju inte lika läskigt när man vet vad som händer. men så är det ju med alla skräckfilmer. illa bara att vi såg den nu idag. suck. chefen ringde och ville jag skulle jobba ikväll igen. sjukdom sjukdom sjukdom. det är tydligen så på alla arbetsplatser just nu. men man får väl ställa upp. :) alltid där för seccen! (som vi brukar säga, haha)

nu ska jag bara sitta här ett tag och tråka mig. pauls kompis kom nyss hit, man vill ju inte crasha. han måste få ha sitt liv fast vi bor i ihop ju. haha. skulle egentligen bakat lussebullar idag. men det får bli en annan dag. imorgon kanske, då är jag ledig. fast då skulle glenn komma. men han får minsann hjälpa mig. ska ringa honom och förbereda honom på det sen idag. haha. han har fan inget val.

pp, whatever I did. Im sorry. kommer alltid finnas här för dig även om det kanske är lite tyst ibland. förlåt mig, honestly. jag vet att jag borde vända mig till dig när det är något. jag vet det nu. förlåt. du är den bästa. om jag fick bestämma skulle vi bo närmare varandra och alltid vara hos varandra i svåra tider och ställa upp i vått och torrt. (det gör vi visserligen nu också, men det är alltid lättare när man bor nära och kan vara där fysiskt också) du är verkligen en person jag kommer att känna starkt för i hela livet. älskar dig, alltid! förlåt? ♥

pusspuss <3


Kommentarer

Ditt namn :
Kom ihåg mej ?
E-post : (bara jag som ser)

Blogg / Hemsida :

Varsågod, ordet är ditt :
ha en underbar dag!
RSS 2.0