2 december 2008

paketkalender: 1 paket näsdukar

haha dem tänker verkligen på mig. det är inte så mycket, men jag använder ju såna rätt så jättemycket till min näsa. haha. mina kära föräldrar. underbara är dom.

idag har jag jobbat, var faktiskt trevligt att jobba idag. gillar skarpt att jobba ihop med micke. han är riktigt trevlig. chefen hade kurs på jobb idag för andra stationschefer och så, så allt skulle verkligen vara perfekt. och hon som kom från shell i stockholm tyckte vi hade det jättefint och så! så man får väl vara nöjd. det har typ spöregnat hela dagen, sen så började det snöa bara sådär. och så kom en kund in och berättade att det var blixthalka och snöoväder på hallandsåsen och att lastbilar typ satt fast och sånt. herregud, det är bara en mil bort. som vädret kan variera sig på korta avstånd. sjukt.

nu sitter jag bara här, har precis lagat god middag till paul. jag ville äta själv, men det blev inte så det räckte. jag är ändå inte så hungrig, får ta macka eller nudlar eller nåt senare. men det blev vitlökskyckling med pennpasta och broccoli. skitgott. man blev nästan hungrig när man kände doften under tiden man lagade det. hehe.

avbokade min klippning idag ändå. skäms på mig! men kunde inte ta mig dit för paul blev lite sen från jobbet. och så kom jag på en annan idé. jag kan klippa mig på torsdag, då är jag ledig och dessutom så ska vi på hasses lada med jobb på kvällen så då kan jag vara fin då! :) det ser alltid bäst ut precis när man kommer ifrån frissan.
det var just det jag skrev igår, jag kommer att avboka. gör alltid såhär. haha. menmen. jag ska verkligen dit på torsdag i alla fall. annars får jag ge mig själv ett straff som jag verkligen hatar.

snackade med micke igår. gud så härligt det var. har inte snackat på typ aslänge. har ju haft så mycket med nya lägenheten och jobb och körkort och skit och mög. haha. men vi snackade ett tag igår och det kändes bra. har saknat en vän som honom alltså. känns så jobbigt nu när man inte har vänner i denna stan och så, känns som man inte har någon alls att prata med. och man kan verkligen prata med honom, man blir så glad. tack för att du finns micke. what would I do without you?

bråkade lite med paul igår, eller ja, inte så lite egentligen. han blev asförbannad och stack och sa att han skulle sova hos sin bror för han pallade inte med oss mer och dittan och dattan. så efter en stund så sprang jag efter honom, ut i regnet för jag var orolig. ville inte att vi skulle skiljas som ovänner på det sättet. älskar ju honom så mycket. som jag grät. satt utanför pauls bror nere i stan och grät, har nog aldrig sprungit så fort som jag sprang när jag sprang dit, mitt i natten. men han var inte där. och så gick jag hem igen. och så ringde jag micke och pratade lite. sen vid tre så vaknar jag när jag precis har somnat av att paul kommer hem, blev själaglad. och han hade suttit nere i källaren HELA TIDEN. och han hade hört när jag sprang iväg. haha. vilken fuling. men jag älskar honom. och vi har rett ut allt så nu mår jag bra igen! han är ute i hallen nu och ska måla den bruna färgen på väggarna. ska bli sjukt intressant att se hur det ser ut. ser fram emot när hallen blir klar och vi kan ta upp julgranen från förrådet och sätta upp den nya hatthyllan, speglen, tavlan med kollaget med bilder på gosan, skohyllan och allt. ja det kommer bli underbart.

men nu ska jag hoppa in i vardagsrummet och vila mig lite på soffan. kanske se ett avsnitt av OC!

pusspuss <3


pp

Gott! Faaaan va ni gruffar på varann hela tiden! Ni får lägga av med det! Det kan jag tänka mig! japps, jag ska höra med Matte vad han säger :) Jag åker hem på fredag, från mamma. Så jag kan höra med honom då. Vet inte hur han jobbar å så.. Men jag ska höa med honom. :)



Faktiskt riktigt kul när du blivit lite mer in biten i bloggandet! Förresten? Hur gick det med kuren? den som du börja med.. Gåre bra? Loosat ngt?



Pusss

2008-12-02 @ 21:49:27
Bloggadress: http://lundqviist.blogg

Kommentarer

Ditt namn :
Kom ihåg mej ?
E-post : (bara jag som ser)

Blogg / Hemsida :

Varsågod, ordet är ditt :
ha en underbar dag!
RSS 2.0