4 december 2008

paketkalender: timer / klockströmbrytare

en riktigt bra sak som jag kommer ha nytta av. :) har fyra stycken redan men behövde ärligt talat en till till julgranen. haha. vi ska nog hämta upp den imorgon eller i helgen. såå mysigt det kommer bli här. om vi kan hålla sams vill säga. har ju varit lite si och så med det nu senaste veckan och igår sov han hos sin bror för att vi behöver vara lite för oss själva. gud som jag grät. men sen fick jag ett sms av honom, vilket är ENORMT ovanligt och då blev jag lite lugnare.

rickard och josse kom till mig inatt och snackade lite och kollade på tecknad film, piff&puff och tom&jerry. riktigt mysigt. och så åt vi kaninpepparkakor som jag har bakat. dem är underbara. dem får en verkligen att tänka på annat när man är deppig. tack för att ni finns mina kära vänner...

sen pratade jag lite med sebbe på msn också och berättade om min hemska situation. gud så ledsen jag var. hade asbolut ingen att prata med, och så bara vips så fanns han där. verkligen en sann vän. det var verkligen skönt att bara kunna släppa ut allting och lätta på hjärtat. kändes som en tung sten försvann från mina axlar. :)

nu har jag klätt på mig det jag ska ikväll när vi ska på julbord på Hasses Lada med jobb, Shell då alltså. ska faktiskt bli trevligt. men nu ska jag cykla till frisören och klippa mig. nervösnervösnervös!

pusspuss <3


Kommentarer

Ditt namn :
Kom ihåg mej ?
E-post : (bara jag som ser)

Blogg / Hemsida :

Varsågod, ordet är ditt :
ha en underbar dag!
RSS 2.0