7 december 2008

paketkalender: chokladtomte med minismarties inuti

ja, det är ju egentligen den 8e men jag har precis kommit hem från jobbet så det är ju fortfarande den 7e för mig. har haft en ganska trevlig kväll på jobb, långtråkig bara. hade knappt några kunder först på ett par timmar, sen när jag hade som mest att göra så kom det asmånga och så hade jag typ tio pers i kö i nattluckan. suck. men det gick bra. haha.

jobbade min första natt på lite mer än en månad på securitas igår. och det var riktigt najs. lite pinsamt att jag fick motorstopp helt många gånger i början, menmen, det är sånt man får ta när man inte kört bil på länge. haha. sen så hände det lite saker också, så man kan väl säga att man är tillbaks i hetgröten. haha. men det är lite roligare när det händer saker än när man bara kör runt som en robot och gör samma saker varje natt typ.

idag har jag inte gjort så mycket, mest tagit det lugnt och diskat och så. paul har lagt klart golvet i hallen, blev superfint. sen så kollade jag på OC lite innan jobb. sen var det bara att köra iväg. förhållandevis händelselös dag med andra ord.

och nu när jag kom hem var det bara att hoppa in till paul i duschen, såg att han stod där så jag hoppade in och kramades lite under varmvattnet, sen när vi torkat oss bokade vi in spinningpass nu i veckan, 2 st. ska bli superkul. kanske rentav kan simma en dag också, men det får vi se. allt ska ju gå ihopa med städning av hemmet, jobb och träning och sånt. man kan ju inte boka upp för många dagar, det går bara åt skogen då. man får ta det lugnt.

nu har han gått och lagt sig och jag tänkte vara uppe ett tag till. är inte direkt trött, vet inte varför.

rickard skickade sms till mig i morse, han var på bordershopen i tyskland och undrade om jag ville ha något. gud vilken underbar kompis. han ställer verkligen upp och finns där, ALLTID. att han tänkte på mig. gud så snällt. kunde inte sluta tänka på det sen på jobbet. blev riktigt glad. inte över att han handlar alkohol till mig utan för att han tänkte på mig och ville ställa upp. han är en sann vän. tack för du finns, rickard.

nu ska jag hoppa ut i soffan och se på en film.

pusspuss <3



Kommentarer

Ditt namn :
Kom ihåg mej ?
E-post : (bara jag som ser)

Blogg / Hemsida :

Varsågod, ordet är ditt :
ha en underbar dag!
RSS 2.0