8 december 2008

paketkalender: 1 påse extratuggummi spearmint

idag har jag väl inte gjort alltför mycket, eller jo. haha. vi har städat heeela lägenheten nu ikväll och det är riktigt najs här hemma. skinande rent överallt. har grovskurat både kök och toalett och överallt. skönt som fan känns det nu. skulle egentligen hunnit sätta upp julgranen också men paul måste sova, han ska ju upp tidigt imorgon så vi får väl ta det imorgon när vi har varit på spinningen.

lagade mat och hade den färdig när paul kom hem idag, och det var uppskattat. MYCKET. korv stroganoff och ris blev det, supergott. gjorde dock en lite annorlunda kryddning på den men det blev supernajs. brukar inte laga det på det viset men man måste ju variera sig ibland. och sen efter middagen såg vi det tolfte avsnittet av serien som vi följer, merlin. riktigt bra är den. och den kommer till sverige sen hoppas vi så andra kan ta del av den.

såg en helt underbar film också idag, miraklet i new york, sjukt bra var den. verkligen en sevärd julfilm. blev helt tårögd stundtals av den. megafin verkligen. ska nog bränna ut den och ge den till mamma, hon kommer nog gilla den.

stackars pappa har fått influensan. tycker så synd om honom. skänker en tanka till honom såhär på kvällskvisten! hoppas han kryar på sig. :)

sen pratade jag med mamma en stund också idag och vi bestämde att jag ska fira min 21 årsdag i svalöv hemma hos dem, har inte direkt plats här hemma i min lägenhet ju. ska nog baka en tårta nu till helgen som mamma kan ha i frysen. det blir den där otroligt goda dajmtårtan som hon brukar göra till typ VARJE tillställning vi har där hemma. haha. sjukt god är den och alla ääälskar den. så varför ändra på något som är så excellent?

nu ska jag nog lägga mig ett tag på soffan och se en film, är inte i move för att sova än. synd bara att paul måste. :( menmen, han har ju sitt jobb. suck. och tur är väl det antar jag...

pusspuss <3



Kommentarer

Ditt namn :
Kom ihåg mej ?
E-post : (bara jag som ser)

Blogg / Hemsida :

Varsågod, ordet är ditt :
ha en underbar dag!
RSS 2.0