13 februari 2008

trött trött trött. sova sova sova. det är det enda jag tänker på just nu. har jobbat varje natt sen i torsdags och är sjukt trött. inte bara det att man jobbat, utan det har varit 13.5 timmarspass. usch. men jag får sova ut på fredag. hehe. blir jobb imorgonnatt också, sen ska jag ta det lugnt med älsk på torsdagkväll. skönt ska det bli.

har hittat världens finaste matskålar till vår lilla kisemise. har köpt ett likadant underlägg till dem. tänkte snacka med chefen till djuraffären så fort han kommer och avlöser mig så jag kan köpa dem. jag menar, sitter ändå här hela natten. ska jag då behöva köra runt i stan bara för att vänta på att klockan ska bli tio. nejfan, det gör jag inte.

ska till skolan sen också. så idag kommer det inte bli hälften så mycket sömn som det har blivit dem andra dagarna, shit va trött jag kommer vara ikväll när jag ska jobba igen. men sånt är livet. skolan är viktigast och måste gå först.

måste också skriva och berätta lite om hur det går med dömningen. det går riktigt framåt. det enda som är lite kasst är att jag är lite smått otränad för tillfället, men det ska snart ändras på. ska träna som fan nu till löptestet. kurt har ringt mig som en galning och säger att dem ska stötta mig som fan i år och sånt för dem tror jag kan gå långt, kanske rentav hela vägen. och det är riktigt roligt att höra. ska gå på en kurs för lovande assisterande domare och få provmatcher som HD i div.2. målet är att få en provmatch i Damallsvenskan till hösten som assisterande. det känns inte långt borta nu. för alla jag har pratat med säger att jag är jätteduktig som assisterande. och jag tror att det är det jag ska satsa på. :)
i år har jag varit på kurs med lite främmande människor som jag aldrig har träffat förut. mådde inte bra när kursen var i landskrona så jag fick gå den i hässleholm istället. och dem hade tydligen berättat för kurt att dem var imponerade, och det är ju riktigt roligt att höra. och jag klarade regelprovet galant utan problem. nu är det bara kondisen kvar, sen så!
har haft min första träningsmatch för i år också. juniorer nu förra helgen, asmundtorp mot åstorp. och det gick hyffsat bra, jättebra för att vara helt oförberedd och första matchen och otränad och allt. nu till helgen ska jag gå som assisterande i en träningsmatch mellan ett lag från herrtrean mot ett lag från herrfyran. det är nog det högsta jag har dömt, tempomässigt. ska bli intressant. sen helgen därpå har jag två lag från fyran. är lite smått nervös men det ska nog gå bra. det är ju ett bevis på att dem tror på mig, och det känner jag mig djupt hedrad över. ska absolut inte svika dem. :)

nu ska jag börja packa ihop, för förhoppningsvis blir jag väl avlöst i tid idag så jag slipper jobba övertid som jag har behövt de senaste dagarna. suck.

pusspuss <3


Kommentarer

Ditt namn :
Kom ihåg mej ?
E-post : (bara jag som ser)

Blogg / Hemsida :

Varsågod, ordet är ditt :
ha en underbar dag!
RSS 2.0