28 februari 2008

nu har det hänt en himla massa. jag och paul har äntligen fått hem vår lilla kise, gosan som hon heter. men det var helt hemskt. vi upptäckte att hon hade öronskabb och fick ta henne till veterinären i måndags, och där fick vi veta att hon även hade ögoninflammation och så var hon kraftigt undernärd så vi fick specialkost till henne. stackars gumman, hade blivit helt vanvårdad hos sin förra ägare. sån tur hon har att ha kommit till oss.
första två dagarna varken åt eller drack hon och hon gick inte heller på lådan, men hon var hur gosig som helst, men busade inte mycket som kattungar annars brukar göra. men nu har hon börjat äta och busar som bara den. världens härligaste kattunge är det. innan gillade jag inte katter alls men nu är jag helt förälskad. för visst är hon härlig?

helt utslagen efter massa bus, hon ligger i mitt knä här
gosan
ser ut som en bebis, hur många katter ligger på rygg?
gosan
busfrö nummer ett
gosan
ojoj, vågar jag röra vid den, den kanske bits?! ;)
gosan
världens sötaste
gosan

jag och paul har fått en trea på heimdallgatan i ängelholm som vi ska flytta till den 1a maj. jag har fått jobb på securitas här i ängelholm så det blir perfekt. har varit och köpt en säng och så, egentligen allt till sovrummet har vi köpt. tänkte att vi börjar med ett rum i taget, lättast så. :)
kök och badrum i lägenheten är helt nyrenoverat så det är verkligen perfekt. jag trivs och är så otroligt lycklig. :)

pusspuss <3




Kommentarer

Ditt namn :
Kom ihåg mej ?
E-post : (bara jag som ser)

Blogg / Hemsida :

Varsågod, ordet är ditt :
ha en underbar dag!
RSS 2.0