21 juli 2008

då har man varit lite oeffektiv här igen ett tag, har haft en helvetesperiod med massa jobb. usch så trött jag är, har jobbat sex nätter på rad nu och är helt slut. men ikväll är jag ledig, och imorgon också. men ikväll blir det fest hos rebecka i vadensjö, ska bli riktigt skoj att träffa alla från gymnasiet igen. :)

i fredags gjorde jag något rikitgt kul. jag jobbade på krogen i dörren och på golvet på ett ställe i Tylösand som heter Leif's Lounge. Ett riktigt trevligt ställe verkade det vara. Men man hade samlat alla stockholmare och såna andra turister på samma ställa, nästan bara massa bratz. Det kanske var mindre bra, men vafan. Men det var riktigt roligt att jobba där faktiskt, verkligen ett steg närmare en ordningsvaktsutbildning för min del. Det är verkligen något jag skulle kunna tänka mig att jobba med. Men sen var det ett riktigt bra ställe, det finns säkert ställen som inte alls är lika trevliga att jobba på, menmen. Jag vill bli sån i alla fall, och jag SKA!!!

Det har varit lite jobbigt nu när man jobbat så mycket på en gång, man hinner inte prata med någon och än mindre träffa någon. Den som blivit mest lidande är nog pp, saknar henne så otroligt mycket, men det har inte funnits tid till att ringa och skit. Fan va sur jag är på mig själv, men va fan, det är så det blir med det jobbet jag har. Men pp, du ska veta att jag alltid älskar dig, no matter what. Och nu är det snart inte så långt kvar tills jag kommer upp till Göteborg till dig!

Vi har köpt klart vår TV-möbel nu och monterat den och så, det blev riktigt jävla bra. Vårt vardagsrum ser nästan ut som ett av dom rummen man ser i IKEA-katalogen eller i något av varuhusen. haha. sjukt fint är det. Har varit nere i källaren också och hämtat upp alla mina finglas också och satt in i vitrinskåpen, och jag är sååå stolt och så sjukt nöjd med resultatet. Har satt in såna dot-lampor i vitrinskåpen också. Fast det var lite komiskt, jag köpte såna med spiderman-mönster för dem var mer än en tredjedel billigare än dem helt svarta, för dem var skitdyra. Och det var precis samma lampa, läste överallt på förpackningen och allt. Men det ser fan ingen, vi har ju ändå frostat glas i vitrinen och dem ska vara där innanför, spela roll då liksom, det är ju inte så att det är megastora lampor som syns direkt när man kommer in i rummet för då hade det fan varit katastrof. Dessa syns ju knappt, bara om man öppnar dörrarna och ändå är dom små. Men coolt är det. :)

Nu ska jag faktiskt springa ner och hämta posten och sen hoppa in i duschen, ska ju köra till vadensjö sen. Det är ju en bit dit faktiskt. :)

pusspuss <3


Anonym

du glömmer inte liseberg nu va? fast ska vi inte ta en krog runda istället? på liseberg händer bara olyckor just nu ju.. :PÄlskar dig!

2008-07-21 @ 16:04:50
Bloggadress: http://lundqviist.blogg.se/

Kommentarer

Ditt namn :
Kom ihåg mej ?
E-post : (bara jag som ser)

Blogg / Hemsida :

Varsågod, ordet är ditt :
ha en underbar dag!
RSS 2.0