24 juli 2008

ännu en skitdag. orkar knappt göra någonting alls. men jag får väl snart resa mig härifrån och börja på maten, paul kommer ju snart. sen ska jag jobba. suck. vill fan inte. men vad gör man inte för lite pengar. eller ja, massa pengar blir det ju i slutänden. hehe. 
hoppas bara det löser sig och går vägen med sturup i malmö, att jag ska börja jobba där, hade varit sjukt kul. tror det hade varit mycket lättare att jobba då faktiskt när det är något man tycker är roligt och där man lär sig saker hela tiden. nu går allt liksom bara som på räls och man känner sig en robot om nätterna som alltid gör samma saker hela tiden dagarna i ända om och om igen. det är inte så jag vill ha det. snyft.
jag har i alla fall lyckats få mig en lördag ledig, ska till helsingborgsfestivalen med paul och hans kompisar på lördag, ska bli sjukt kul att göra något annat än att jobba en helg. :)

sarah var hos mig i tisdags, sjukt kul. vi bakade kanelbullar, 103 stycken. haha. har typ en hel hylla i frysen full med kanelbullar. haha. sjukt. hon är en sån underbar vän, finns alltid där. och vi har alltid sjukt kul. *smack* sarah!

och nu är det bara typ ca 3 veckor till den veckan då jag och paul har semester tillsammans och då ska vi åka upp till göteborg och gå på liseberg och så, och jag ska få träffa pp! längta ihjäl mig typ. min pp, det är typ det bästa jag har. vet inte vad jag hade gjort utan henne. även om vi inte pratar varje dag och så så finns hon alltid där i bakhuvudet, och jag oroar mig varje dag för henne och saknar henne och verkligen vill vara med henne. kärlek/vänskap på hög nivå kan man kalla det! :) älskar dig porrprinsessa!!! dont forget that you are the most beautiful person in the entire world, and I love you more than I ever thought anyone could love a friend! you are the greatest ever...

nu blir det minsann mat. kyckling med ris och currysås med bambuskott, morötter och svamp! mmm.
jag har minsann blivit en riktig kock sen jag flyttade hemifrån! :)

pusspuss <3


pp

söt du är älsk! Saknar dig dunder mycket, men varför hörs vi aldrig av mera? Helt tyst från dig :( Inte så jag vill ha det! Älskar dig!

2008-07-25 @ 09:46:33

Kommentarer

Ditt namn :
Kom ihåg mej ?
E-post : (bara jag som ser)

Blogg / Hemsida :

Varsågod, ordet är ditt :
ha en underbar dag!
RSS 2.0