25 juli 2008

i natt när jag jobbade svullnade mitt öga upp, har jätteont och ser lite suddigt med det. vet inte vad jag ska göra. så ringde jag sjukvårdsupplysningen/rådgivningen whatever och hon tanten jag pratade i princip beordrade mig att uppsöka läkare IDAG. det var mycket viktigt sa hon, men hon sa inte varför. hon sa bara att det kunde vara allvarligt, så när paul kommer hem från jobbet ska vi sticka bort till akuten på sjukhuset. usch, kostar pengar. orkar inte. menmen. ekonomin får väl va som den är. haha.
men usch så ont jag har, det är helt sjukt, har aldrig varit med om något liknande tidigare. är ganska orolig faktiskt. får väl hoppa in en sväng i duschen innan dess så jag ser lite fräsch ut, just nu ser jag bara sliten och trött och svettig ut, det vill man ju inte. hoppas jag får tag på chefen också om jobb ikväll. jag vet ju inte hur lång tid det tar på akuten. :(

pp, inte så jag vill ha det heller, men ibland räcker bara inte tiden till. förlåt. jag är bara helt nere just nu. är deprimerad som fan över detdärduvet och så massa jobb ovanpå det och nästan ingen sömn. jag är bara helt borta. :( saknar dig obeskrivligt mycket.


pusspuss <3


pp

hoppas de gick bra med ögat! tänker på dig! puss

2008-07-27 @ 01:00:44

Kommentarer

Ditt namn :
Kom ihåg mej ?
E-post : (bara jag som ser)

Blogg / Hemsida :

Varsågod, ordet är ditt :
ha en underbar dag!
RSS 2.0