9 juli 2008

fan va lycklig jag är idag. paul har varit hemma från jobbet, sjukling. vi är megaförkylda båda två, men har haft en supermysig dag. har verkligen fått saker gjorda samtidigt som vi har tagit det lugnt och umgåtts med varandra. i morse kom golvläggarna och la det nya parkettgolvet i vardagsrummet och det blev riktigt snyggt, är supernöjd. sen körde vi ner till friskis & svettis och köpte ett träningskort till mig, och så var vi på ÖB och tittade lite på lampan jag såg där, som jag vill ha i taket och sen så tömde vi golfen och körde och skrotade den utanför örkelljunga, och när vi ändå var där så hälsade vi på martina en snabbis, felix och filip var också hemma. därifrån körde vi till pauls fosterföräldrar och hälsade på och sen till gotteboet en sväng och till mekonomen för att handla tändstift till pauls ford. och nu ikväll här hemma har vi tejpat upp linjerna som vi ska ha på väggarna i vardagsrummet och nu håller vi på att måla dem silvergrå-glittriga, skitsnyggt. är hur förväntansfull som helst, kommer bli helnice när allt blir klart. imorgon ska bara golvläggaren göra klart med golvlister och sånt, sen är det dags att sätta in soffa och allt sånt och efter det är det fritt fram att lägga heltäckningsmattan på balkongen och allt kan så småningom bli klart. oooh, vad jag längtar.

pratade med andreas på jobb innan också, och det var ett mycket glädjande besked jag fick. han KAN jobba för mig 1, 2 & 3 augusti så jag kan åka iväg på eskilscupen. blev ju så himla glad när dom ringde mig häromdagen och jag hade blivit uttagen för dem tyckte att jag gjorde en sån storslagen insats förra året. blev helt till mig när han sa så. och överlycklig är jag över att få döma den i år igen så att det passar med jobb och så. today is a really good day!!!

haha, måste bara lägga till lite här. jag målade linjerna som fan, det skulle ju vara MITT projekt. tror ni inte jag spiller ut silverfärg på det nya parkettgolvet? hahahahaha. så nu har paul fått ta över. jag var för klantig. haha. men jag har målat massa i alla fall. tur att det gick bort från golvet iaf. :)

imorgon is gonna be The Day, jag ska lyfta skrot på gymet hade jag tänkt!

pusspuss <3


Kommentarer

Ditt namn :
Kom ihåg mej ?
E-post : (bara jag som ser)

Blogg / Hemsida :

Varsågod, ordet är ditt :
ha en underbar dag!
RSS 2.0