miserable

jag vet inte hur länge till jag kommer orka leva kvar i detta förhållande. jag vet inte om man kan kalla det så ens. jag har aldrig tidigare träffat någon som är så självisk och så otroligt naiv som han. hur kan han bara tro att jag ska vara någon jävla hushållerska till honom bara för att jag är hemma på dagarna och jobbar på nätterna. skulle jag kräva det av honom på nätterna bara för att han jobbar på dagen? nej knappast.
hemmet ser förjävligt ut, han tror allt ska bli bra och att han ska slippa göra något i fortsättningen bara för at han kom hem och hade köpt en ny TV igår, visst det var snällt, men tror han att han ska slippa ifrån allt annat bara för att han lagt ut pengar på det så tror han fel. han kan inte bara glida fram och jag ska jobba röven av mig nattetid och sen sköta hemmet hela dagarna och sen sticka och jobba igen. jag får ju ingenting för det jag gör, varför skulle jag då göra allt?
jag vet inte längre varför jag är kvar i något jag trivs så dåligt i. jag vet inte längre vad jag känner. eller jo det gör jag ju, när allt är bra är det verkligen underbart. men lika bra som det är då, lika dåligt är det när det inte är bra. det är ett rent helvete. satan själv hade tyckt att det var förjävligt.
är det verkligen meningen att jag ska stå ut med allt möjligt skit bara för att han ska ha det bra, bara för att jag älskar honom? jag tror knappast det. jag lagar all maten, tvättar all tvätten, dammsuger och diskar. då är det väl för fan inte för mycket begärt att han kan göra något som har med städning att göra ibland? varför ska jag inte nån gång få ligga och vila mig på soffan och bara ta det lugnt? skulle det hända får jag bara värsta utskällningen. jag känner mig som askungen, fast värre. hon kunde inte ta sig ur det, jag kan ta mig ur det men vet inte om jag borde. vet inte hur det blir om jag bara skulle sticka. jag vill ju vara här fast ändå inte. vilket jävla dilemma jag befinner mig i.
när fan ska han lära sig att ta ansvar för något mer än sig själv?
hur fan kan han va så jävla, ååååh?!
jag vill inte bo här mer...

kan inte den paul jag en gång blev kär i komma tillbaka?


PP

Älsk! Jag finns alltid här! :) Msn, så snackar vi. Jag är vrål förkyld nu! :( Min favorit docka får inte må bajj!! Pussar!

2008-07-02 @ 13:06:16

Kommentarer

Ditt namn :
Kom ihåg mej ?
E-post : (bara jag som ser)

Blogg / Hemsida :

Varsågod, ordet är ditt :
ha en underbar dag!
RSS 2.0