24 november 2008

fy fan, såhär dåligt har jag inte mått på länge. har asont i halsen och förkyld. fattas bara att jag har feber också. men jag ska minsann inte kolla efter för jag vill verkligen träffa natha imorgon och hitta på ngt skoj, kan ju inte det om jag har feber. därför ska jag inte ens ta reda på det. haha. smart va?

idag ska jag faktiskt åka iväg till ikea med paul och köpa sakerna till hallen. ska bli supermysigt. tänkte ta mig in till väla också och handla dem sista julklapparna, ngt litet till paul och ngt till farmor. inte för att jag vet vad det skulle va, men jag kommer säkert på nåt. sen måste vi handla det sista till stefan också, från paul då. vi har ju sån lottning på julafton och han fick på sin lott att handla julklapp till stefan. lite svårt med tanke på att han inte känner honom, men det är ju såhär man lär känna någon. ska bli skoj faktiskt. jag har aldrig på RIKTIGT firat jul med ngn pojkvän, längtar faktiskt. brukar inte längta särskilt mycket efter jul och så som jag gör detta året. första julen när jag inte längre bor hemma, första riktiga julen tillsammans med paul. det ska verkligen bli mysigt.

vi bestämde igår att vi bara ska köpa ngt litet till varandra i julklapp. behövernämligen en skrivare till datorn, och vi tänkte köpa det tillsammans i mellandagarna som ngn sorts julklapp till oss självla istället för att köpa dyra saker till varandra som vi knappt behöver. en riktigt bra idé faktiskt.

haha, nu ligger gosan här på skrivbordet framför mig och åmar sig. haha. hon ska verkligen börja löpa igen. haha. ska ta och ringa den där christina nu med en gång. :)

pusspuss <3


Klara

Dålig stil! Ni kunde sagt att ni inte var intresserade av honom. Ni verkar väldigt oseriösa måste jag säga.

2008-11-25 @ 20:38:09

Kommentarer

Ditt namn :
Kom ihåg mej ?
E-post : (bara jag som ser)

Blogg / Hemsida :

Varsågod, ordet är ditt :
ha en underbar dag!
RSS 2.0