26 november 2008

härligt jag mår nu. gosan började ju löpa igen. så vi ringde christina, hon som har den nya hankatten som vi har hittat åt gosan. och allt gick så fort. först skull vi lämna henne där och så, sen blev hon sjuk så vi hämtade honom istället. och sjukt fin var han. har nog aldrig sett en sån fin hankatt innan. verkligen underbar. och en riktigt fin personlighet också. precis som gosan, verkligen superlika var dem. keliga och busiga. blev nästan helt förälskad i honom själv, satt här och sa till paul att om han skulle vara till salu så hade jag slått till direkt. :) men det är han förstås inte, vem som helst skull vilja ha en sån underbar hankatt. tur att det var en sån fin vi fick låna.
men det är inte det bästa, gosan gillar honom också. hon föll direkt. hon var inte alls lika taskig mot honom som hon var mot sylvester. tycker apsynd om sylvester, han var ju livrädd och ville bara hälsa på henne men hon bara fräste. inte konstigt att han blev rädd och skygg. som tur var var inte den här hanen det, linus heter han. han är stentuff. var framme och hälsade på oss och gosade och kollade läget och så, vill inte alls ligga under soffan och gömma sig, utan vill vara med hela tiden och se vad som händer. och vilket muskelpaket. riktigt vältränad och fin i pälsen och allmänt underbar. inte konstigt att gosan föll. och visst föll hon, hon släppte verkligen till. dem har hållt på här hela dagen, har varit riktigt härligt att få vara en del av det och verkligen se hur det hela går till. nu är dem trötta båda två, ligger här på soffan bakom mig och blundar. inte konstigt. men här kommer lite bilder på dem, alla som brukar läsa min blogg förstår ju vem som är vem! och är han inte vacker så säg?! :)

sjukt intresserad av vad linus har för sig!den finaste hankatten jag nånsin sett!linus luktar på gosans lilla som han slickar sig runt munnen. sugen eller vad?!sååå ståtlig han ser ut!sitter och studerar sin flickvän.nu var det dags!han studerar verkligen allt hon gör, och följer varje steg hon tar!on it again :) som dem knullade, som kaniner fan! nu får äntligen gosan vad hon skrikit om alla gånger hon löpt! linus tvättar sig efter ännu en omgång. det var inte länge han fick vila, bara på det igen...oooh, hoppas dem tycker det är najs!och efteråt tvättar vi oss såklart... igen...!linus kunde inte ens äta utan att kolla till sin prinsessa emellanåt!

känns underbart att det har gått såhär bra! för om det inte blir ngt av detta nu så vet jag inte hur jag ska få henne parad, då måste hon vara ett hopplöst fall. hehe. i värsta fall får vi ha hit honom igen, hon han ju få missfall och sånt nu när det är första gången. (har jag läst)

nu är det nog snackat om kisarna. tycker jag tjatar på rätt bra om dem ändå. haha. fredrik, min kusin kom hit idag och vi har haft en superkul dag. bakat pepparkakor och gjort pepparkakshus. kommer upp en bild på det också vid ett senare tillfälle. har inte riktigt tid att fota det nu. haha. men det blev superfint, eller ja, det ser verkligen hemmagjort ut, men jag gillade det i alla fall. det är ju trots allt mitt alldeles egna första pepparkakshus. det var alltid pappa som gjorde det när jag bodde hemma hos mamma och pappa. kanske därför jag är så stolt över mitt eget!

sen när paul kom hem så hade han pizza med sig och efter maten körde vi till flügger för att köpa färgen till hallen. blev 552:- men det får jag väl leva med. det gick inte att bryta rätt färg med den färgen vi hade så var tvugna att köpa men vill man ha det fint får man ju lägga ner lite pengar också. menmen, thats life. det kommer bli superfint i alla fall. paul håller på som bäst och spacklar och så nu. han är såå duktig. sen till helgen ska vi ju julpynta och så i hela lägenheten och göra en riktig storstädning och då ska allt vara klart ju!

nej nu ska jag sticka in i vardagsrummet och kolla film med min älsklingskusin!

pusspuss <3


Malin

haha men sandra då lägger du ut kattporr på internet ;)

2008-11-27 @ 03:18:42

Kommentarer

Ditt namn :
Kom ihåg mej ?
E-post : (bara jag som ser)

Blogg / Hemsida :

Varsågod, ordet är ditt :
ha en underbar dag!
RSS 2.0