30 november 2008

första advent. det betyder att vi ska tända första ljuset i adventsljusstaken, men oooops min ligger nerpackad i en låda. haha. sen när jag skulle ta fram den fick jag panik, den var inte samma röd som på duken. fan också. haha. då blir den totalt ratad kan jag säga. haha. fåfäng?! neeeeej, inte då. :)

första ljuset tänt! :)

idag har varit en lugn mysdag med paul, fast han är väl mer sur hela tiden. men allt måste göras. vi har fixat med gardiner och julpyntat och städat och nu har vi börjat tvätta också. allmänt tråkig mysdag med andra ord. han ska snart fortsätta denna tråkiga dag med att slipa och måla taket i hallen. hihi. jag kan ju inte göra det, erbjöd mig att hjälpa till men jag får inte. snyft. huvudsaken är ju i alla fall att man vill och att man erbjuder sig. eller hur?

känns jättekonstigt med första advent idag. vanligtvis hade jag bakat lussebullar med mamma, gått på julskyltning i svalöv och sen myst med glögg, lussebullar, pepparkakor och skumtomtar och kollat TV och så med min familj. men nu finns inget sånt. inte ens julskyltningen här i stan har vi gått ner på. känns lite tråkigt. jag vill ju upprätthålla mina traditioner som jag har haft under min uppväxt. lite svårt när man bor med en sån som paul. tråkigt nog. men om jag hade haft mitt körkort nu så hade jag nog kört till svalöv idag tror jag. det känns nästan så. det var inte såhär jag hade föreställt mig första advent. :(

är lite på dåligt humör idag faktiskt. fick asäcklig middag, usch. det var paul som lagade, men det var inte hans fel att det inte blev gott. hatar pyttipanna, usch, det borde heta spyttipanna så äckligt som det är. 

och till råga på allt så kallade paul på mig precis mitt i detta inlägget, han spillde ut en hel spann med vatten på parkettgolvet i vardagsrummet. grattis liksom. hur dum får man va? och sen skyller han på att det var mitt fel. den idioten. om du bara hade dammtorkat i sovrummet nu så hade det aldrig hänt för då hade aldrig spannen stått här där jag ställde den innan! ÄR HAN DUM ELLER? han ska fan inte lägga skulden på mig för att han är klantig.
men nu ska jag strunta  det och fortsätta mitt inlägg precis som om inget hade hänt. haha. (känns som det går skitbra hittills *sarkasm*)
igår när han höll på att måla karmarna i hallen, när jag kom hem från jobb sådär mitt i natten, så tänkte jag att jag kan ju inte somna nu när han håller på där ändå så jag bygger ihop hatthyllan och skohyllan. och så slant jag med skruvmejslen så jag skar upp ett djupt jack i handen. fan va illa jag mådde och fan vad det pissade blod. så gick jag ut till paul och sen bara blev jag helt yr och började spy som en kalv rakt ut i vasken i köket när paul höll på att plåstra om mig. blev chockad som fan, har aldrig varit med om att det har hänt bara när man skär sig. men iofs det var riktigt djupt, kan ha varit chocken som fick mig att må illa och börja spy. men jag var helt yr efteråt, ganska länge faktiskt. fick lägga mig på soffan ett tag. och idag har jag ganska ont när jag gör vissa rörelser, menmen. det går säkert över.

nu ska jag sticka ner och hänga upp tvätt i tvättstugan och slänga i en maskin till, eller två, vet inte hur många där blir mer. en eller två. fan inte fler för det pallar jag inte. haha.

pusspuss <3


Kommentarer

Ditt namn :
Kom ihåg mej ?
E-post : (bara jag som ser)

Blogg / Hemsida :

Varsågod, ordet är ditt :
ha en underbar dag!
RSS 2.0