10 oktober 2008

då får man uppdatera här litegrann. har ju varit lite barnvakt och så.
linda och barnen (amanda och ludvig) kom hit och hälsade på i onsdags och var här och fikade och så. riktigt trevligt. som jag har saknat dem. sen så var jag tvungen att jobba. suck. så linda fick stanna här ett tag efter att jag gått till jobbet tills paul kom. kanske tjugo minuter-en halvtimme och sen åkte hon och ludvig, så stannade amanda kvar här hos oss. hon och paul hade en myskväll. dem lagade pannkakor, spelade tv-spel och så. sen när jag kom hem från jobbet vid strax innan halv ett på natten så låg dem så sött och sov. ska slänga upp lite bilder här nu.

busungarna i hängmattan!barnens mamma och min forna barnvakt! mammagrisen! :)busunge nummer 1
ZzZzZzZzZzZzZzälsklingen får ju också vara med på ett hörn *ALLTID*

sen så på torsdagen när jag och amanda vaknade så gjorde vi vid oss och åt frukost och packade hennes väskor och badväskor och så åkte vi till karlslundsbadet i landskrona och badade och hade jätteskoj. sen blev det bråttom, fick göra vid mig på badet fullt ut med platta håret och smink och allt jävla skit man ska ha, för sen bar det iväg till lödde för att lämna lilla grynet. :) träffade alla andra där också. jennie, petra, isabelle, alicia, tuva, linda och ludvig. sen bar det iväg hemåt igen, och på vägen in om ikea för att handla present till pauls bror som ska ha fest imorgon (lördag). han har klarat utbildningen till fastighetsmäklare, så han ställer till med stor fest. synd bara att jag inte kan medverka, måste ju jobba. :( ingen som kan byta med mig heller eller helt enkelt jobba för mig, för jag var ju sjuk för inte så längesen och folk fick jobba för mig då. tyvärr.

men i alla fall, sen igårkväll så var jag och paul på ishockey här i ängelholm. såg rögle mot djurgården. en ganska tråkig hockeymatch faktiskt. det hände inte så mycket. det tråkiga var att vi stod mitt bland huliganerna, man ser verkligen vart samhället är på väg. hur fan kan folk gå på hockey bara för att slåss och bära sig illa åt? kan man inte bara glädjas åt sporten? jag förstår verkligen inte vad problemet var igår. matchen slutade faktiskt 3-3, ett rättvist resultat.

sen så skulle jag och paul se film när vi kom hem. såg ett avsnitt av merlin och satte sen på eragon. men vi somnade till den båda två. paul vaknade och gick in i sängen men lät mig ligga kvar på soffan. gud så ont i ryggen jag hade när jag vaknade tidigt i morse. usch.
sen idag har vi farit runt lite överallt. var först på väla och handlade grejer till ett trådlöst nätverk som paul och anton ska fixa nu i helgen, och sen bar det av till ulvs där pauls mamma bor för att lämna ett par högtalare till henne och kolla lite på hennes antenn osv. sen körde vi till pauls brors pappa i bassholma och hämtade en slagborr som paul ska låna nu när han ska fixa allt med tapeterna och så i vardagsrummet. det kommer bli superfint. :)

och nu ska jag bara göra iordning i köket och byta om, sen bär det iväg till jobbet. ska jobba hela nätterna hela helgen. suck. och förresten, jag har lagt bud på en ny bil! men vet inte om det blir något av! hihi.

pusspuss <3


Marie

Älskade duu.. ÄNTLIGEN uppdaterar du! haha har undrat vart du tagit vägen? va heter det.. varför svarar du inte på sms för? Jävla unge! Jag frågar dig här då.. Nyår? Något du vill fira ihop eller? :D Pusss

2008-10-11 @ 12:53:20
Bloggadress: http://lundqviist.blogg.se/

Kommentarer

Ditt namn :
Kom ihåg mej ?
E-post : (bara jag som ser)

Blogg / Hemsida :

Varsågod, ordet är ditt :
ha en underbar dag!
RSS 2.0