13 oktober 2008

iiiih, jag vill bara att det ska vara fredag nu! hihi. det kommer bli en alldeles underbar dag. och jag ska ju inte alls nämna lördagen som kommer därefter. hihi. på fredag ska jag nämligen jobba dagtid först, riktigt härligt. gillar det skarpt. sen kommer malin så fort jag har slutat och så ska vi käka pizza och ha allmän myskväll, men lägga oss tidigt måste vi minsann. för sen tidigt lördag morgon så ska vi köra till ULLARED. det kommer bli så jäkla roligt, jag kan inte fatta det. längtar typ ihjäl mig. och janet berättade dessutom igår att dem har fått upp allt julpynt och sånt där redan också så jag ska handla massa sånt. ska bli så sjukt skoj. :)

idag har jag inte gjort så mycket, typ vaknat. och pratat lite med min chef i telefon, bestämde möte med honom. lennie kan fan inte hålla på som han gör längre. fattar inte vad det är han håller på med. han är 35 år och håller på som en barnunge i sandlådan. han borde fan växa upp, jag är kanske inte heller så jävla mogen alltid men när det gäller jobbet gör jag i alla fall alltid mitt bästa. och han ska gå runt och snacka skit, säger till allt och alla att han ska göra allt för att försöka få så att jag får sparken. så säger man fan inte, speciellt inte till kunderna. men jag får ju höra det så fort jag kommer dit. usch. det är så hemskt att bete sig så, jag fattar det inte. men vi ska i alla fall ha ett möte och det ska bli så otroligt skönt att rensa luften. jag menar, vi behöver ju inte alls tycka om varandra som person men i arbetet måste vi fan sköta det professionellt. jag gör allt jag kan för att göra det, men han beter sig som någon fjortonåring eller nåt. usch.

idag blir det städning så det står härliga till. vi har haft en liten meckverkstad här de senaste dagarna, men har äntligen fått färdigt vid TV-möbeln med tapeten och hemmabion och allt och det ser helnajs ut, sjukt fint faktiskt. idag ska vi sy tapeten till gardinerna, hehe. låter säkert helskumt, men ska slänga upp en bild på hur det ser ut senare så fattar ni. haha. men sjukt fint kommer det bli. vi är äntligen snart klara med inredningen av heeeela lägenheten, bara småfix kvar. ska bli så skönt sen när man kan lägga pengarna på sig själv istället för enmassa döda ting i hemmet liksom.

äntligen fått upp tapeterna, lamporna, hemmabion och allt är tipptopp! :)

var hos pappa på jobbet idag och hämtade symaskinen igen, vi behövde den till det sista idag. oh, vad jag älskar min pappa. jag vet att han verkligen bryr sig om mig och älskar mig. blir så glad när han är på gott humör. kommer sakna honom när dem är i thailand. (mamma också såklart, och simon) han hade målat någon vägg med röd färg inne i ishallen så när jag kom så målade han min bil lite också. förra sommaren började han ju på att göra vid min rost vid hjulhusen men kom aldrig längre än att slänga på den gråa rostskyddsfärgen, så det har sett ut så sen dess. skitfult. så han målade rött ovanpå det gråa så det är inte lika iögonfallande längre. men vi hade skoj! :) man ser ju inte det så mycket.

sitter här nu och beställer foton på gosan, ska göra lite tavlor och så. sen ska jag även göra ett helt eget fotoalbum till henne, eller ja, med henne i. kommer bli sjukt bra. hon är såå otroligt söt. och vi har ju supermånga bilder på henne, hon blir riktigt bra på foto. hihi. men min söta underbara kise är alltid sötast och bästast. vet inte vad jag skulle göra utan henne. hon finns alltid där. hon är verkligen speciell!
nu ska jag fortsätta där inne. tar lite tid med redigering och så.

pusspuss <3


Kommentarer

Ditt namn :
Kom ihåg mej ?
E-post : (bara jag som ser)

Blogg / Hemsida :

Varsågod, ordet är ditt :
ha en underbar dag!
RSS 2.0