3 oktober 2008

vilken dag, är verkligen lycklig. mamma mia är redan färdighemladdad och jag sitter och tittar på den nu. den är verkligen bra, jag älskar den. oooh, har nog sagt det innan, men gud så glad mamma kommer bli på måndag när hon får den med sig hem. men om en dryg halvtimme måste jag sticka en stund, ska göra iordning tvätten och så. ska ju tvätta nu 15-19. usch, det är verkligen tråkigt men det måste göras tyvärr. paul får ta det sista dock. men det lär jag väl få vika ihop och lägga in i garderoben imorgon, för han klarar inte det. haha. vill man ha något gjort på sitt sätt får man göra det själv. ett ordspråk som verkligen VERKLIGEN stämmer överens med verkligheten.

min kofta som jag har beställt på ellos har kommit också, ska sticka till maxi och hämta den efter att jag lagt in eftermiddagens första maskin. är supernyfiken på hur den kommer att se ut på, den var ursnygg här på internet men alla kläder sitter ju snyggt på modellerna, vet ju inte hur den sitter på mig för det. den kanske ser ut som en påse nötter. haha. men det får jag verkligen inte hoppas, har redan bestämt att jag ska ha den på mig på julfesten på pauls jobb.

ikväll blir det jobb på securitas, haha. man har ju två jobb så det kan va lite problem med att hålla reda på vilket jobb man ska jobba på. tur man skriver upp det i kalendern. haha. igår var det iaf shell och idag securitas. dock är det securitas jag verkligen VILL jobba på, men man vet ju inte hur det blir med det när folk kommer tillbaka efter tjänstledighet efter jul, men förhoppningsvis finns det kanske lite timmar att hämta på stationär och i helsingborg, får hoppas på det. 

och idag ska vi också köpa en ny klösbräda till gosan, en liten bara. men det är som hon ska ha vid sin säng. :) hon sov förresten riktigt länge idag, när jag vaknade kvart i ett låg hon fortfarande där och sen efter att våra bästa år var slut vid tjugo i  två låg hon fortfarande kvar, inte likt henne att ligga kvar när jag går upp. hon kanske ska löpa snart? HOPPAS!!!

nej nu ska jag fortsätta se denna underbara film och sen, som sagt, tvättstugan, suck.

pusspuss <3


Kommentarer

Ditt namn :
Kom ihåg mej ?
E-post : (bara jag som ser)

Blogg / Hemsida :

Varsågod, ordet är ditt :
ha en underbar dag!
RSS 2.0