26 september 2008

här sitter man, på arbetstid, och skriver blogg. strålande. fast det är givetvis på min middag. har tjugo minuter kvar av den så det är nog lugnt. den är ju obetald så. satt en stund nere på kontoret med rolf, jocke och andreas sen åkte jag hem och skulle mysa lite med paul, men han ville inte för han var trött. han låg visserligen och sov när jag kom hem och jag vet ju hur mycket han hatar att bli väckt mitt i natten, menmen. vi bråkade lite innan idag så det är väl inte jättebra just nu, men det känns som om vi har pratat ut om det och vi vet vad som behöver göras för att allt ska bli som förr. vi ska bara hjälpas åt och sparka varandra i gumpen lite då och då. ;)

nej nu över till något roligare, eller tråkigare?! igår var en ganska jobbig dag. jobbade 11-18.15 på securitas och sen 19-00.15 på shell, ganska lång dag kan man väl säga. speciellt när det inte var så lugnt på securitas heller. hände ganska mycket, det gick från att vara superlugnt till att bara smälla till. nu avslöjar jag inget av sekretesskäl men det small i alla fall. usch vilken jobbig dag. han inte ens äta middag när jag var hemma om och bytte arbetskläder. och hann knappt göra några toalettbesök på hela dagen. och jag sov typ 14 timmar och sen idag var det bara upp och städa och sen sticka till jobbet igen. hehe. känns som om jag jobbar rätt mycke. hehe. men det ska väl bli en slant av det också hoppas jag. för blir det inte det, så vetifan varför jag gör det. ska ju besöka min bästaste bästis uppe i göteborg så måste jobba som fasen. synd bara att det inte fungerade nu denna lönen. fick asdåligt. menmen. får säga till henne att hon kommer hit istället när jag har ett par dagar ledigt och det har jag ju snart, får ta det med henne imorgon eller något. fast älskpp, du läser ju ändå detta. hihi. vi får snackas på msn imorgon. saknar dig massor bejjby.

imorgon när jag sovit ett par timmar hade jag faktiskt tänkt sticka till simhallen och simma lite. riktigt skönt är det faktiskt. ska försöka dra med mig paul också. vet hur mycket han älskar det. hoppas han hänger på, det är mycket roligare då. speciellt efteråt när man kan sitta och bara koppla av och mysa i bubbelpoolen, när man simmat sina 1000 meter vill säga. hehe. men nu ska jag sticka igen, ska ut på min ronderingsrunda. har en kvart kvar av middagsrasten, men strunt i det. bättre att köra undan och köra hem sen igen. hehe.

vill bara säga en sak. min paul är finast i världen, tveklöst.

pusspuss <3


G O S A N

gosan, den underbaraste varelsen som finns. har aldrig nånsin varit så fäst vid ett djur. nej, hon är inget djur. hon är en familjemedlem, min bebis. min lilla ängel ♥

ser ut som om hon har sett ett spöke!busfrö nummer ett :)kan man motstå denna ängel?bus med råttanen löpande kattbääbishon är världens sötastedjupt koncentrerad i detta snöre. sötnosen med regnkappa! visst ser hennes tass gigantisk ut i den vinklen?får hon inte ont i nacken, sötisen? så sjuk hon var när vi fick henne. hemskt att se. hon låg alltid såhär i knäet när man satt vid datorn när hon var liten.världens sötaste kise!har hon fått ngt gott så hon slickar sig runt munnen tro? sover sött på soffan hemma i svalöv. gosan och hennes brorgosan och hennes bror brottassom liten bäbis
här ligger hon i sin hängmatta och busarligger och åmar sig på golvet när hon löperär hon härlig eller vadå?



är hon inte underbart söt?


hat hat hat jag hatar

usch vad hemskt jag mår. jag vill inte leva såhär. allt är bara så hemskt. denna dagen som skulle bli så underbar. det räckte jag kom in i simhallen så började jag må dåligt, det kändes som om jag skulle kräkas. jag ville bara bort, långt borta. jag vill inte leva såhär mer. det känns bara så meningslöst att andas. ingenting är sig likt. precis såhär känner jag mig, det är hemskt. det känns precis som om jag ser ut såhär, som om alla tittar på mig och det är det här dem ser, en äcklig kvinna med på tok för mycket fett. hur kan någon tycka om en sån som mig?
fet kvinna eller vad?
varför måste jag leva för? allt i hemmet ligger på min lott, jag får göra allting. paul är så fruktansvärt egoistisk, istället för att hjälpa mig och berätta att han älskar mig oavsett så känner jag bara hela tiden hur han tittar på mig med avsmak och han påpekar att han vill att jag ska se ut som jag gjorde när vi träffades, han säger hela tiden att jag får inte äta det och inte det och nu måste jag gå till gymet. sen har jag två jobb och måste sköta hela hemmet och allt själv medan han sitter vid sin jävla dumburk. jag hatar mitt liv. kan man inte bara sluta andas?



24 september 2008

vilken helt underbar dag det är. megafint väder med strålande solsken, men är nog lite kyligt ändå dock. och pratar med pp på msn, hon fixar min blogg. och den ska äntligen bli färdig att föras över till min ikväll. som jag längtar. och nu ska jag iväg, jag och paul ska sticka till simhallen och simma 1000 meter. ska bli riktigt skönt, och ligga i bubbelpoolen och mysa efteråt när man känner sig duktig. tänk att han tog ledigt från jobb och slutade tidigt bara för att vi skulle kunna simma, för dem stänger fem, hade aldrig hunnit annars. han är för underbar.

oooh, ska prata med pp igen när jag kommer hem därifrån. allt kommer vara perfekt idag, jag bara vet det!

pusspuss <3

inflyttningsfesten

äääääntligen kommer här lite bilder från inflyttningsfesten som vi hade den 23 augusti. inte en månad för sent!!! ;)

min bästaste vän någonsin!marie, jag och viktor har kramkalas!BENNY & sarahpussisbästa kusinen och bästa vännen!balkongfolket!viktor & bengan rätt bra dragnasuffe & jagfullegrisen! :)kärlek!bengan, pp & viktor. grabbarna = tunga artilleriettvå världsgoa töser!äkta kärlek är vad jag känner för dessa två!såååå söta tillsammans!viktor & pppå bio med pp & mattiasvärldens finaste par!moa!mattias *yeah*älsko, lite sur han ser ut!pp i dubbelflippmattias lirar supermarioTRUE FRIENDSHIP!
folket :)mina älsklingar!folket på balkongen! :)



det var en sjukt rolig kväll. måste nämna och tacka alla närvarande för en underbar fest.

pp, mattias, sofie, sarah, benny, tommy, pam, robert, sandra, becci, danne, bengan & viktor!
hoppas jag inte glömde någon där. i så fall är det pinsamt, men tror jag fick med alla. älskar er!

pusspuss <3


22 september 2008

tjolahoppsan, då skriver man igen. ja, minsann, alla som säger att jag är en dålig bloggare, dem har nog fått vann på kvarn. haha.

idag har jag varit nere i stan och gått lite, handlade lunch på grafitti, en baguette. gott som fan var det. och var inne på åhlens och köpte tre julskivor, så otroligt mysigt att lyssna på det under julen när man går här och pillar. och det var extrapris, 10kr styck. annars hade jag aldrig köpt dem. hade laddat ner massa musik annars. menmen, vi får väl se hur det blir. känns som jag längtar till julen sjukt mycket, vetifan varför egentligen. den är bara såå mysig. men nog om det nu.

sen stack jag hem och såg en film, tomten är far till alla barnen. (mera jul haha) gud vilken rörig film, hoppas verkligen att ingen person i verkliga livet har en sån familj och ett sånt klödd på julafton, inte någon annan dag heller för den delen. jag vet inte om jag hade stått ut att leva i en familj som ser ut på det viset, den tar verkligen priset. haha.

sen nu i eftermiddag har jag varit nere på kontoret och haft lite möte med min chef, fick schema för oktober bland annat. lite mindre timmar än jag fått de senaste månaderna men det är ett bra schema så jag är nöjd. utspridningen mellan dagarna är perfekt. det är nog det bästa schemat jag haft på läänge faktiskt. är supernöjd. ska lämna in det på shell också så dem kan se om dem behöver mig nånting, chefen där sa att det fanns en del vakanser.

nu ska jag börja göra vid mig så smått för jobb. ska ju jobba i natt, och imorgon. suck. menmen. alla människor hade väl hellre varit lediga och ändå fått in pengar på lönekontot. hehe. tänk att alltid kunna göra precis vad man vill. :) men det hade nog blivit tråkigt det också i längden, har jag en känsla av.

marie, du är en ängel som hjälper mig. älskar dig.

pusspuss <3

21 september 2008

då satt man här igen, gud så duktig jag är. ni som ständigt läser denna urtråkiga blogg om mitt liv, ni får minsann massor med läsning dessa dagar. haha. men det är ni väl värda antar jag. haha.
farmor och farfar är väl på väg hit (tror jag). dem sa inte när dem skulle komma så vi får väl se. det enda jag vet är att dem ringer när dem är här nedanför så jag kan visa var de ska parkera. och det är ju bra. hehe. ingen framförhållning alls, menmen. och katten springer runt här och busar, som ett streck fram och tillbaka mellan datorrummet, där och och paul sitter med varsin burk, och balkongen, och snabbt går det. min lilla ängel! :)

har dukat fram lite fika också, muffinsen ligger fortfarande kvar i påsen för att de inte ska bli torra, men dem ser riktigt goda ut, hoppas de smakar också. och kaffe ska det kokas och usch, det är lite jobb med att ha gäster ändån. man får städa upp lite så det inte ser alltför stökigt och smutsigt ut. hehe. men om jag ska säga vad jag tycker så har vi det mer städat och finare än många andra i vår ålder, nästan de flesta andra faktiskt. av dem jag varit hos då, kan ju inte uttala mig om alla, bara tro och anta.

ikväll/eftermiddag ska jag och paul ut och gå har vi bestämt. det är faktiskt riktigt fint väder så det ska bli mysigt. kanske ner på stranden och uppleva gamla minnen. bara tråkigt att sommaren är slut och att det är så himla kallt på kvällarna och nätterna, annars hade det kunnat vara hur mysigt som helst att sitta där nere med en engångsgrill och grilla lite korv och bara mysa och titta på solnedgången. :)

sen hela veckan blir inte så mycket mys för jag jobbar typ alla dagar. usch tråk. men sånt är livet. dessutom ska jag jobba både på securitas OCH på shell på torsdag, kommer vara astrött när jag kommer hem på natten sen. stänger ju shell 00.15. suck. men måste ju lära mig allting där så jag kan vara en resurs senare och kunna bli inringd när som helst.

men nu ska jag ut och fixa det sista i köket och slänga på överkastet på sängen.

pusspuss <3

christmas baby...

alla kommer säkert tycka att jag är korkad och knasig och allt sånt men det struntar jag i. måste bara berätta, har beställt massor med julsaker på internet, lite idag och lite igår. sjukt va roligt det ska bli att få köpa alldeles eget och nytt julpynt till hemmet detta året. ooh, jag längtar faktiskt så det gör ont. och förhoppningsvis ska vi ha parat gosan i tid så att ungarna kommer ungefär vid juletid. vilken julklapp! jag längtar så oerhört mycket att det inte går att beskriva.
jag beställde tomtar, julgardiner, prydnadssaker, julstjärnor till fönstren och massor med saker. (sen lite kläder också, men det är inte lika skoj, inte för tillfället i alla fall. kan inte fatta att jag säger detta, men så är det faktiskt)

paul kommer bli helt galen när jag börjar med mitt julpynt sen i början på december. haha. och gosan, hon kommer inte kunna låta julgranen vara, och har vi då några kattbebisar här också gör ju det inte saken bättre. haha. men gud som jag längtar. det märks kanske. men shiiit, vill bara att tiden ska gå så supersnabbt nu. men som det alltid blir när man längtar efter något så kommer den väl att gå aplångsamt, så man nästan tror att det gått flera år när det äntligen är dags. hihi. men nu ska jag faktiskt sova, har suttit här och fibblat i flera timmar nu. måste vara utvilad imorgon för då går det inte att sova länge, vet ju inte alls när farmor och farfar kommer och jag måste städa lite och baka en paj och så innan så det är lite att göra. ska helst få upp paul också så han kan hjälpa till lite. hehe. men det blir ett helt annat projekt, vet inte ens om jag kommer att lyckas med det. men strunt samma nu. GODNATT!!! en gång för alla. haha.

pusspuss <3

HJÄÄÄLP!!!

jag behöver akut hjälp med att fixa till min blogg.
är du bra på photoshop och har lust att hjälpa en fullkomligt okunnig bloggare att få bloggen lite mer exklusiv och intressant? skriv då en kommentar med din mejladress.
jag vore mycket tacksam. eller kanske om du bara kan lära mig lite hur man gör?

jag har fan suttit här hur länge som helst och försökt men jag förstör den bara mer ju mer jag håller på.
hur ska jag kunna lära mig något så komplicerat? I need help, desperatly...


kramar sandra

20 september 2008

herregud, jag har blivit en riktigt duktig bloggare de senaste dagarna tycker jag. hehe. vetifan hur många gånger jag har sagt att jag ska bli bättre på det, men ja, varje gång tycks det gå bra ett par dagar och sen rinner det ut i sanden igen. men jag ska göra ett gott försök denna gången också hade jag tänkt. :)

idag har varit en trevlig dag, vaknade och mös massor med paul. sen var jag och handlade lite behövliga saker på ica maxi, skulle ju baka muffins idag. imorgon kommer nämligen farmor och farfar på besök, dem har inte varit och hälsat på än, så tänkte jag skulle bjude dem på lite fika. så det har jag gjort ikväll, bakat vanilj-blåbärs muffins med bita av vit choklad i samt med riven vit choklad uppe på toppen. supergoda blev dom, inte alls torra och precis lagom gräddade, har lyckats excellent denna gången. mamma tyckte också dem var perfekt.

sen i i eftermiddags, typ strax efter halv två, så såg jag att min chef hade ringt på min mobil och pratat in ett meddelande. lille-andreas var sjuk på jobb så han ville att jag skulle hoppa in och det är ju klart man ställer upp. alla andra har ju ställt upp nu när jag var sjuk förra veckan. är någon sjuk så är det klart man ställer upp, nu gällde det bara i tre timmar men ändå. jag tyckte det var ganska trevligt att hoppa in och jobba sådär mitt på dagen faktiskt. körde lite på larm och tog ett par ronder, sen kom micke och bytte av mig vid strax efter halv sex. sen direkt efter jag slutade så körde jag och mamma till renatos och hämtade mat - kyckligrullar. riktigt gott var det såhär en lördagkväll.
simon, pappa och paul (och simons kompis) var ju borta i ishallen och skulle se hockeyn, rögle - färjestad. så jag och mamma åt god mat, ostbågar och tittade på tv och mös lite. trevligt som fan. och emellan bakade jag muffins. det gick ju så snabbt så.

som tur var så vann faktiskt rögle, blev faktiskt imponerad. det trodde jag verkligen inte, men det är klart, hemmapremiär i ny arena och allt, det är klart dem var extra tända. dem vann i alla fall med 4-1. congratulations!

nu ska jag försöka väcka min sambo och leda honom in i sängen. annars får han så ont i ryggen, om han ligger hela natten på soffan. gud så omtänksamt av mig, men det är nog för att jag vill mysa lite också. vill ju inte gå och lägga mig där inne helt själv. skulle vara tråkigt ju. menmen. godnatt i alla fall.

och du marie, älskade vännen, jag saknar dina kommentarer. hihi. har varit inne massor med gånger men du har inte skrivit något. hehe. ;) men jag älskar dig ändå min fis!!!

pusspuss <3

min bästa vän

marie lundqvist var namnet.

hon är en vän av världsklass, det finns ingen som hon.

alla i världen måste veta det, hon är underbar.

varje dag önskar jag hon vore här med mig.

det finns ingen jag kan lita på som hon.

det finns ingen som alltid finns där för mig som hon.

det finns ingen bättre i heeela världen.

älskar dig min allra bästaste vän.

19 september 2008

eller ja, det är rättare sagt natten mellan den 18e och den 19e september. jag är på jobbet. men är redan klar med all min rondering, så jag har typ ingenting att göra och vi har inga larm eller nånting. så jag sitter på kontoret med min dator och surfar runt lite, så tänkte jag att jag skulle skriva lite här. är ju lite inaktiv för närvarande. men jag är helt less, min blogg är jätteful. MATTIAS DU MÅSTE FIXA DEN TILL MIG!!!

i alla fall, denna helgen kommer vara sjukt hektiskt, visserligen är jag ledig men har massa inplanerat. imorgon, eller ja, idag blir det ju, men senare ikväll ska jag kanske säga istället. haha. senare ikväll ska jag och paul till min mormor och morfar och äta middag, mamma, pappa och simon ska också komma dit. det ska faktiskt bli riktigt trevligt. längtar om jag ska vara ärlig. sen på lördag blir det att städa lite där hemma, vi har nyligen storstädat så det är inte så mycket, men mest rymma undan och dammsuga av, för sen kommer mamma och pappa och simon och hans kompis till oss. det är ju rögle-färjestad. så alla ska kolla på det, bara jag och mamma som ska va hemma. ska ha "tjejkväll", eller vad man nu kan kalla det när det är med sin mamma. hehe. vi ska i alla fall beställa hem texmex-mat och bara ta det lugnt. ska kolla om det finns något spinningpass, så kanske vi kan göra det. eller i alla fall gå och träna. vi får se. sen på söndageftermiddag så kommer min farmor och farfar och hälsar på, dem har ju fortfarande inte varit hemma hos mig i lägenheten sen jag flyttade hit. lite dåligt får man säga, men det har v'äl varit mycket annat som kommit emellan både för dem och för mig. jag har ju jobbat som en gnu känns det som. haha.

nu kommer nog snart rolf och janusz och jocke, blir fika då tror jag. eller jag VET, för när jag och rolf var på statoil så köpte han vaniljfläta, så det blir storkalas idag. härligt. men fan, jag måste tänka på figuren fan. det ska bli allvarlig ändring på det efter denna helgen. blir lite svårt denna helgen när det är middagar hit och dit, men från och med måndag är det igenhållning på heltid. det svär jag på så sant som jag heter sandra och bor i ängelholm!

måste ju också berätta att jag har hittat en annan hane till gosan som hon ska para sig med, har bestämt med ägaren och allting. det är inte alls långt att köra heller, bara till munka. det är en kritvit renrasig norsk skogskatt med stamtavla. jättefin var han. och gosan ska snart löpa, så då ska vi komma direkt. det börjar närma sig riktigt mycket, det kan bli vilken dag som helst nu. ser fram emot det jättemycket.

och sen den 25e när jag får pengar får jag hoppas att det är så mycket som jag räknar med, för då ska jag åka upp till göteborg och hälsa på min pp. saknar henne så sjukt mycket. tänker på henne varje dag och bara önskar av hela mitt hjärta att hon bodde här nere hos mig istället. det hade varit en sjukt härlig dröm som gick i uppfyllelse. marie, tänk på att jag älskar dig. du är det bästa vännen som finns, kommer alltid finnas här för dig. no matter what.

nu ska jag surfa runt på annat. sen hem och sova.

pusspuss <3

15 september 2008

idag har det varit en mycket trevlig dag. låg hemma och tittade lite på film osv, la in svensson svensson på datorn, alla tre säsongerna. har megamånga filmer på datorn nu. skithärligt att bara kunna gå in och välja och ha massvis med filmer, behöver aldrig hyra eller nånting, verkligen kanon.
sen när pappa slutade jobba vid fyra så åkte jag med honom hem till svalöv och så käkade vi pizza och mös. sen såg jag en film med min lillebror, som vi inte sett på typ aslänge. supermysig, titta vem som snackar nu. och så tog jag med enmassa filmer hem härifrån som jag ska lägga in i datorn imorgon. kanondag har det varit. nu ska jag sova här i natt och åka med pappa hem till ängelholm imorgon när han kör till jobbet. så får jag förhoppningsvis sova ett par timmar innan min jobbekompis kommer, för då ska vi iväg och handla lite och sen kolla film och jag ska visa hur jag bor. ska bli skoj.

har varit sjuk i snart en vecka, hemskt känns det. fattar inte vad denna näsa har för planer för mig, vad har jag gjort den? måste den vara så elak? jag behöver verkligen pengarna och jag behöver verkligen jobba, men så bara trilskas min kropp och hälsa på det viset. har inte kunnat jobba på hela helgen, försökte i lördags men det gick inte alls, mådde piss och var helt yr, var rädd att jag skulle köra av vägen, hemskt. sen så skulle jag egentligen jobbat på shell imorgon, men hur bra känns det att ha lite feber och ont i halsen och behöva snyta sig stup i kvarten när man måste vara kunder till lags och servera dem mat osv. dem blir ju garanterat smittade, det hade känts förjävligt. bättre att ta det lugnt en dag till så jag kan vara fit för fight igen på onsdag.

sen ringde mormor också idag och bjöd mig och paul på middag på fredag. supermysigt. längtar faktiskt om jag ska vara ärlig. blev riktigt glad när hon ringde, satt faktiskt och tänkte på henne och morfar i soffan när jag såg på film och tänkte bjuda hem dem en dag i det närmsta. saknar dem.

men nu ska jag gå upp på mitt gamla rum och lägga mig, upp tidigt imorgon. pappa börjar ju jobba sju så det blir att gå upp med tuppen, ska köra tio över sex. måste bara vänta på att den sista skivan ska bli klar.

känns konstigt som bara den att inte sova med paul idag, har inte träffat honom på hela dagen. känner faktiskt en saknad där i hjätat och i magen. I guess that's love...

pusspuss <3

6 september 2008

idag har jag minsann hunnit med att göra ganska mycket, mer än jag brukar hinna med på en dag i alla fall. har en del att berätta med andra ord, inget märkvärdigt men dock.

i morse vaknade jag och jag och paul gjorde "nybakade" baguetter i ugnen och åt frukost och hade allmänt mys, sen körde jag iväg till landskrona för att döma fotboll. gick på linjen mellan Wormo och Billeberga, där wormo vann med 9-1, ganska så jätteöverlägset. gjorde själv en bra insats, men det var lite knasigt emellanåt för den domaren som dömde (tänker inte nämna några namn) hade aldrig nånsin dömt med assisterande innan och det var en del, eller ja, många situationer som blev knasiga pga. det. och sen tycker jag för den delen inte att han är en speciellt bra domare heller, inte idag i alla fall. hehe. fast man ska ju inte klaga på sina kolleger... ;)

sen stannade jag kvar i landskrona och hälsade på jessica. vi käkade och såg en film och hade allmänt mys, hennes mamma var också där. riktigt trevligt. hon hade klippt av sig sitt långa fina hår, men den nya frisyren var riktigt fräsch. när hon sa till mig att jag också borde göra något drastiskt, inte för att mitt hår är fult, men att jag borde våga göra något annorlunda, då började jag ärligt talat att tänka efter. jag borde kanske det. hade tänkt klippa mig nu när jag får lön. kanske gör något annorlunda då, inte lika drastiskt som jessica, att klippa av allt det långa. men vi får se. något måste jag fan göra i alla fall.

sen så körde jag till svalöv. och paul kom också hit, sitter här nu. vi ska sova här i natt och sen imorgon kolla på fotboll när felix spelar här i svalöv och käka lunch och så här. sen blir det att vila ett par timmar på eftermiddagen för det blir jobb på natten. hehe.
men idag när jag körde till svalöv, så var där några snorungar som kastade en hel näve stenar på min bil så jag bara tvärnitade och gick av och bort och bankade på dörren till huset för att se om deras föräldrar var hemma. för så gör man fan inte. blev riktigt jävla irriterade. men ungarna sprang och gömde sig inne i huset och kom inte och öppnade, såg det genom fönstret, så de var antagligen hemma själva. men jag ska fan köra dit imorgon och ta föräldrarna, för hade jag nu kört med pauls ford så hade det inte varit särskilt roligt för mig när jag kom hem sen, fast det inte var mitt fel. så gör man fan inte. hade det varit mina ungar hade jag fan nackat dem, nej inte allvarligt, men jag hade blivit sjukt jävla arg.

nej nu ska jag fortsätta leta reda på filmer som jag kan ladda ner nu när jag är här. mamma och pappa har ju ett snabbt jävla bredband så man får passa på. jag och paul ska också skaffa det snart. har ju våra mobila just nu och det funkar inte. men där är en tråkig jävla bindningstid på dem så vi kan inte säga upp dem tråkigt nog. men vi kanske skaffar det andra ändå och betalar vid sidan av, ska försöka övertala paul till det. för vi kan fan inte ha det som vi har det nu. det kanske lägger av mitt i en räkning, kasst.

men nu ska jag sticka.

pusspuss <3

2 september 2008

idag har det inte hänt så värst mycket, eller jo egentligen. men ändå inte. äääh, jag berättar istället. jag gick upp kl. 04.20 för att jag skulle börja jobba kl. 05.30. usch så tidigt, har nog aldrig gått upp så tidigt i hela mitt liv, helt sjukt trött var jag. och nu då, snacka om att jag är slut som artist nu. kan knappt hålla ögonen öppna, vetifan hur det kommer gå att jobba natt imorgon bara om jag går och lägger mig nu, så jag får väl uppehålla mig här ett tag. hade hoppats på att pp skulle vara inne, men inte då. hon sover säkert som annat normalt folk.

i alla fall, efter jobb stack jag hem och vilade en sväng och sen när paul kom hem från jobbet så grillade vi lite korv, snabbt och lätt och stack sen ner till simhallen och simmade och hade mys i bubbelpoolen osv. riktigt trevligt. var och simmade i söndags också. det är nog den bästa träningsformen jag vet, och den är riktigt bra också har jag läst på massa såna fitness-sidor osv. menmen, över till att förklara varför det har varit så ledsamt och irriterat i mitt senaste inlägg.
jag och paul har inte haft det så väldans bra, men det känns som att det har rett ut sig nu, man kan aldrig vara säker men det känns så och vi har pratat ut osv. vi vet hur vi vill ha det och vi vet hur vi ska göra för att komma dit. härligt ska det bli när vi är där i alla fall. vi har bråkat himla massa den senaste tiden men jag tror vi har hittat en balans nu efter alla diskussioner om hur vi ska ha det så vi kan undvika det. och det känns riktigt bra. men gud som jag har gråtit. men det är väl förståeligt.. eller?!

är helt rörd över att pp bryr sig så mycket, jag vet att hon gör det. hon är fan guld värd. jag har bara lite svårt att ringa ochn storböla osv. när jag mår dåligt. kryper helst in i mitt skal och gråter ut och sedan ilsknar till över bloggen. vet inte varför jag gör så när jag vet att jag har vänner runtomkring mig som stöttar och ställer upp, speciellt när det är en sån som pp, för hon är världsbäst. den bästaste vännen jag har haft, alla kategorier, någonsin! älskar dig gumman!

nu ska jag sparka undan paul från den andra datan inne vid teven för nu ska jag se en film, och punkt slut.

pusspuss <3

RSS 2.0