15 september 2008

idag har det varit en mycket trevlig dag. låg hemma och tittade lite på film osv, la in svensson svensson på datorn, alla tre säsongerna. har megamånga filmer på datorn nu. skithärligt att bara kunna gå in och välja och ha massvis med filmer, behöver aldrig hyra eller nånting, verkligen kanon.
sen när pappa slutade jobba vid fyra så åkte jag med honom hem till svalöv och så käkade vi pizza och mös. sen såg jag en film med min lillebror, som vi inte sett på typ aslänge. supermysig, titta vem som snackar nu. och så tog jag med enmassa filmer hem härifrån som jag ska lägga in i datorn imorgon. kanondag har det varit. nu ska jag sova här i natt och åka med pappa hem till ängelholm imorgon när han kör till jobbet. så får jag förhoppningsvis sova ett par timmar innan min jobbekompis kommer, för då ska vi iväg och handla lite och sen kolla film och jag ska visa hur jag bor. ska bli skoj.

har varit sjuk i snart en vecka, hemskt känns det. fattar inte vad denna näsa har för planer för mig, vad har jag gjort den? måste den vara så elak? jag behöver verkligen pengarna och jag behöver verkligen jobba, men så bara trilskas min kropp och hälsa på det viset. har inte kunnat jobba på hela helgen, försökte i lördags men det gick inte alls, mådde piss och var helt yr, var rädd att jag skulle köra av vägen, hemskt. sen så skulle jag egentligen jobbat på shell imorgon, men hur bra känns det att ha lite feber och ont i halsen och behöva snyta sig stup i kvarten när man måste vara kunder till lags och servera dem mat osv. dem blir ju garanterat smittade, det hade känts förjävligt. bättre att ta det lugnt en dag till så jag kan vara fit för fight igen på onsdag.

sen ringde mormor också idag och bjöd mig och paul på middag på fredag. supermysigt. längtar faktiskt om jag ska vara ärlig. blev riktigt glad när hon ringde, satt faktiskt och tänkte på henne och morfar i soffan när jag såg på film och tänkte bjuda hem dem en dag i det närmsta. saknar dem.

men nu ska jag gå upp på mitt gamla rum och lägga mig, upp tidigt imorgon. pappa börjar ju jobba sju så det blir att gå upp med tuppen, ska köra tio över sex. måste bara vänta på att den sista skivan ska bli klar.

känns konstigt som bara den att inte sova med paul idag, har inte träffat honom på hela dagen. känner faktiskt en saknad där i hjätat och i magen. I guess that's love...

pusspuss <3


Anonym

Hääärligt att du skrivit lite :d Saknar dig Älsk! Pussar

2008-09-16 @ 11:40:58
Bloggadress: http://lundqviist.blogg.se/

Astronauten

Hej! Jag undrar om du skulle kunna tänka dig att ägna en minut åt att vara supersnäll mot mig och rösta på mig i den här fototävlingen



http://microsites.nokia.se/6220/index.php?thanks=1#/grid/1/-1/votes/5185986



Vore hur snällt som helst och det skulle göra mig jätteglad! :D



PS. Du kan även vinna en mobiltelefon när du röstar :)

2008-09-16 @ 11:42:41
Bloggadress: http://astronautenochfrank.blogg.se/

Kommentarer

Ditt namn :
Kom ihåg mej ?
E-post : (bara jag som ser)

Blogg / Hemsida :

Varsågod, ordet är ditt :
ha en underbar dag!
RSS 2.0