26 september 2008

här sitter man, på arbetstid, och skriver blogg. strålande. fast det är givetvis på min middag. har tjugo minuter kvar av den så det är nog lugnt. den är ju obetald så. satt en stund nere på kontoret med rolf, jocke och andreas sen åkte jag hem och skulle mysa lite med paul, men han ville inte för han var trött. han låg visserligen och sov när jag kom hem och jag vet ju hur mycket han hatar att bli väckt mitt i natten, menmen. vi bråkade lite innan idag så det är väl inte jättebra just nu, men det känns som om vi har pratat ut om det och vi vet vad som behöver göras för att allt ska bli som förr. vi ska bara hjälpas åt och sparka varandra i gumpen lite då och då. ;)

nej nu över till något roligare, eller tråkigare?! igår var en ganska jobbig dag. jobbade 11-18.15 på securitas och sen 19-00.15 på shell, ganska lång dag kan man väl säga. speciellt när det inte var så lugnt på securitas heller. hände ganska mycket, det gick från att vara superlugnt till att bara smälla till. nu avslöjar jag inget av sekretesskäl men det small i alla fall. usch vilken jobbig dag. han inte ens äta middag när jag var hemma om och bytte arbetskläder. och hann knappt göra några toalettbesök på hela dagen. och jag sov typ 14 timmar och sen idag var det bara upp och städa och sen sticka till jobbet igen. hehe. känns som om jag jobbar rätt mycke. hehe. men det ska väl bli en slant av det också hoppas jag. för blir det inte det, så vetifan varför jag gör det. ska ju besöka min bästaste bästis uppe i göteborg så måste jobba som fasen. synd bara att det inte fungerade nu denna lönen. fick asdåligt. menmen. får säga till henne att hon kommer hit istället när jag har ett par dagar ledigt och det har jag ju snart, får ta det med henne imorgon eller något. fast älskpp, du läser ju ändå detta. hihi. vi får snackas på msn imorgon. saknar dig massor bejjby.

imorgon när jag sovit ett par timmar hade jag faktiskt tänkt sticka till simhallen och simma lite. riktigt skönt är det faktiskt. ska försöka dra med mig paul också. vet hur mycket han älskar det. hoppas han hänger på, det är mycket roligare då. speciellt efteråt när man kan sitta och bara koppla av och mysa i bubbelpoolen, när man simmat sina 1000 meter vill säga. hehe. men nu ska jag sticka igen, ska ut på min ronderingsrunda. har en kvart kvar av middagsrasten, men strunt i det. bättre att köra undan och köra hem sen igen. hehe.

vill bara säga en sak. min paul är finast i världen, tveklöst.

pusspuss <3



pp

haha, ajjemän du har så rätt sååå! att jag läser det här :D Haha, vi kan ju skriva väärsta långa meddelandena till varann, vi läser det ju här ändå :P Haha!! Ingen fara älsk, jag tar tåget ner till dig så fort jag fått in mina pengar! ingen som helst fara! Vi kanske kan åka å säga hej till min pappsing då också? Om det inte skulle vara för mycket begärt? :) Å ett besök där.. Väla? Haha, max :D Vi MÅÅÅSTE äta där igen :D Haha!! Älskar dig! Pussssar

2008-09-27 @ 10:21:03
Bloggadress: http://lundqviist.blogg.se/

Kommentarer

Ditt namn :
Kom ihåg mej ?
E-post : (bara jag som ser)

Blogg / Hemsida :

Varsågod, ordet är ditt :
ha en underbar dag!
RSS 2.0