30 april 2009

idag är det då valborg.
vi ska ha lite vänner hemma hos oss och grilla och så, tänkte kanske spela kubb eller boule. ska bli sjukt trevligt. mest är det dock pauls kompisar. men malin kommer ju också, och kanske lina och andy. lina är ju mest min kompis nu fast jag träffade henne genom paul. hehe. min fruga :)

har jobbat på 7eleven hela dagen idag känns det som. kunde egentligen inte jobba idag, men så fick jag frågan igår av chefen om jag kunde hoppa in och hjälpa till ett par timmar på förmiddagen och då tänkte jag att det är nog ingen fara, jag hinner nog med allt ändå. så jag tackade ja! började klockan åtta och sen kom jag inte därifrån förrän kvart i tre. ett par timmar på morgonen, yeah right. blev lite irriterad, men det är sånt man får ta. lite taskigt och respektlöst, menmen. sånt är livet.

har haft sjukt mycket att göra sen jag kom hem sen med städning, matlagning och har även varit en runda på systembolaget och handlat världens godaste öl, Erdinger. sjukt god. lite banansmak är där på den. oooh vad jag älskar den. men jag köpte bara en för dem är sjukt dyra. 24 spänn för en öl. det är inte billigt inte. blev två bacardi breezer också, men vi har rätt mkt cider och så hemma så det fick vara bra där. ska inte dricka så mycket heller. det är ju så varmt ute så det slår på direkt. och sen äter jag ju inte mat såå direkt eftersom jag går på dem där sopporna, så det kommer slå på direkt eftersom magen i princip är tom eller vad man ska kalla det.

men nu har jag sjukt mycket att göra. måste föna håret och sminka mig och platta håret och gud vet allt man måste göra som tjej. haha. ha en underbar valborg kära vänner.

kramar!

29 april 2009

idag har jag jobbat hela dagen lång, från 9 till 16. var faktiskt ganska trevligt att jobba på 7eleven på dagtid igen. man träffar så mycket folk och det mycket att göra och full rulle hela tiden. det är precis så det ska vara på ett sånt jobb. superkul. ska antagligen jobbar ett par timmar imorgonförmiddag också när det är inventering. har ändå jobbat rätt många dagar den här månaden så det blir skitbra sen när pengarna kommer i maj.

efter jobb var jag och paul ute och åkte rollerblades en stund. jag är inte så himla duktig på det men planerar att lära mig. hehe. men jag kan inte ens stanna utan att köra in i en lyktstolpe eller liknande. paul tycker jag är ett hopplöst fall men det går framåt i alla fall. jag kan ju köra. men det är vingligt som fan. men han får ha tålamod så kommer det nog att gå bättre sen.

nu sitter jag bara här och väntar på att lina ska komma så vi kan köra upp till maxi och handla lite saker som vi behöver till imorgon. ska ju grilla och lite så här imorgonkväll. trevligt ska det bli. har kubb och boule och massa annat så vi kommer inte att vara sysslolösa.

måste bara berätta. min lillebror klarade sin uppkörning idag. GRATTIS SIMON!!! är så grymt stolt över honom. kan knappt fatta att han faktiskt är 18 år och har körkort, han är fan vuxen min lille lillebror. det är helt sanslöst, helt sjukt. tiden går så fort, man hinner knappt med. sa till honom att han gott kunde köra upp hit imorgon efter skolan. hoppas han gör det också. så kan vi ut och åka en sväng, har ju lovat honom att han ska få köra en sväng i min cabbe när han klarat körkortet. blir helt varm i hela kroppen när jag tänker på det, är så grymt glad för hans skull.

nej minsann. nu är det allvar i leken. måste springa ner och slänga in en maskin tvätt i tvättstugan. har knappt några kläder rena som jag kan ha på mig som ser något sånär ut. och det är bull. man måste ändå klä sig hyffsat fint imorgon när man får gäster och det är valborg och allt. men det blir nog bra. kanske rentav blir mina nya högklackade skor från Deichmann. :) vi får väl se.

nu beger jag mig. tjabbatjenahallå!

28 april 2009

idag har jag haft en supertrevlig dag med mina underbara flickor sarah och sofie. (som för övrigt är systrar) fan vad jag önskar att jag hade en syster att ha ett sånt starkt band och en sån stark vänskap med. menmen. min bror är inte fy skam det heller.
han klarade minsann uppskrivningen idag. GRATTIS!!!

var nere i malmö på det nya köpcentret entré och shoppade lite. jag köpte ett par skor och ett linne. men jag är supernöjd. skorna är ett par högklackade med stilettklack, superfina. svarta och mörklila med öppen tå. oooh vad jag älskar dem. fastande för dem direkt när jag såg dem men jag fick lägga undan dem först för jag var helt osäker på om det var jag eller inte. men sarah och sofie tyckte absolut att dem var ursnygga så jag köpte dem, och dem kostade bara 229 kronor. :) jag menar, när dem var såå billiga så kunde man ju inte låta bli.
sofie köpte en urgullig söt röd cocktailklänning med rosor på. gud så fin hon var när hon hade den på sig i provrummet, önskar att jag hade en kropp så jag också kunde ha såna fina klänningar. hittade nämligen en i samma stuk fast typ ljuslila, ooh så fin den var. men det dröjer ett tag till innan jag kan ha såna kläder. men jag ska minsann kunna det. hehe.

nu ikväll har jag varit ute och gått med en bra killkompis, fisken. hur trevligt som helst. var så oerhört längesen vi sågs och det fanns såå mycket att prata om. snacka om att man ligger efter nu sen man flyttat till ängelholm, man vet ju inget alls som händer häromkring. inget skvaller når ända dit upp. som tur var fick jag en rejäl uppdatering. vi gick runt i princip hela svalöv och bara snackade om allt mellan himmel och jord. som jag har saknat det. jaaa tobias, det är otroligt manligt att så upp och kissa! :)

nej minsann. nu ska jag försöka få tag på paul. han ringde innan när vi var ute och gick så vi bestämde att jag skulle ringa sen, men nu är det upptaget och har varit det helt länge. men han lägger väl på snart hoppas jag.

imorgon blir det jobb på 7eleven, fick sms av min chef där för typ en halvtimme sen om jag kunde jobba och det kan jag ju. hehe. jag är ju ledig och behöver pengarna. tjingeling!

jag är fan korkad

hur dum får jag bli?
jag har fortfarande inte kommit i säng, eller jo, där ljög jag. i säng har jag kommit men jag har fortfarande datorn i knäet och internet igång. inte bra. ska fan upp om tre timmar. men shit. jaja. jag som skulle lägga mig innan, men det blev ingenting med det. andra saker har hållt mig vaken, men vad tänker jag inte gå in på nu. haha.
saknar paul. vill sova bredvid honom. det är allt jag vill just nu. hur kan man sakna en person så mycket? det är helt sjukt. har tänkt på honom mer nu efter i lördags än jag har gjort innan på senaste tiden. allt har varit så bra i helgen att jag bara vill att det ska fortsätta så. men lite saknad är ju bra. det har faktiskt visats i praktiken.
jag känner mig bara så lycklig just nu. ingen ska kunna ta den lyckan ifrån mig. INGEN!!!

jessy - dancing in the dark



can we try again to start a new and lovely story
that will shine a ray of light upon our hearts
and bring back long lost glory
of how it used to be
baby you and me
convinced we were each others destiny

my heart cries out to you
you must forgive me
I've been dancing in the dark
and searching for a spark
of fire still burning
I believe we'll make it throug
if you stand by me
we can weather any storm
and keep each other warm
as long as there's love

every time I think of us my eyes are filled with tears
to think that I gave in to sweet temptation
his word's like music to my ears
I hope it's not too late
that you still await
oh please tell me that you're still having faith

my heart cries out to you
you must forgive me
I've been dancing in the dark
and searching for a spark
of fire still burning
I believe we'll make it through
if you stand by me
we can weather any storm
and keep each other warm
as long as there's love...
etc.


den här låten präglar väldigt mycket hur det är mellan mig och paul just nu.
lyssna själva så vet ni det mesta av hur jag tänker just nu.

känslan i magen när han kysste mig



som alla mina vänner säkert vet så har jag och paul haft det lite knaggligt på senare tid. vi har nu bestämt oss för att lösa våra problem och försöka vara tillsammans. vi älskar varandra och vill inget hellre än att vara med varandra, och det enda vi vill är att allt ska vara bra mellan oss.
i lördags innan vi skulle gå och lägga oss kysste han mig för första gången på nästan två veckor och det kändes oerhört bra. det kändes som om jag föll för honom på nytt. det kändes sånt pirr i magen som jag inte känt sen precis i början. det kändes helt underbart.
 jag älskar honom så oerhört mycket. ♥

den här låten passar så grymt bra in på det här. lyssna och njut.

åååååååhh

han är så jävla snygg.

det är så otroligt hemskt att ha såna tankar som jag har just nu.
vill inte vill inte vill inte vill inte.
men ändå har jag det.
varför ska det tvunget vara så?
jag vill inte att det ska vara så.
men jag vill att det ska vara så.
älskar att titta på honom.
han är precis det man kallar för ögongodis.
när jag har honom framför mig kan jag inte slita blicken.
jag vill att han ska titta på mig också.
hans ögon är verkligen urfina.
känner mig så svag när jag ser in i hans ögon.
ooooh så snygg han är.

har jag inget liv ?

känns som det bara är jag som är vaken nu. är inte det minsta trött. jag fattar det inte. det borde jag vara efter att ha varit med barnen hela dagen. men jag antar att det är dags att gå in på amandas rum och bädda och lägga mig till sängs nu. måste ju sova ett par timmar innan det är dags att gå upp igen. vi ska ju upp tidigt. om ca åtta timmar är det tänkt att jag och linda ska köra ner till entré i malmö, och då ska jag ha hunnit sova ett par timmar och göra vid mig och allt. vet inte hur det ska gå, men det får det göra.
kanske är det rätt bra ändå. jag kommer ju vara ledig ett tag nu, har fått långledighet på schemat. känns härligt som fan. men tyvärr kommer jag att bli ganska rastlös om inte 7eleven behöver mig på ett par pass. och det hoppas jag på. men om jag blir riktigt riktigt trött nu ikväll/inatt så kanske jag kan vända dygnet helt till imorgon kväll så jag kommer i säng i tid så och kan få rätt dygnsrytm. låter inte det som en bra idé?
nej minsann. nu kallar bingen. ciao!

lite roliga tankar

a heart is not to play with
a heart is not a toy
but if you wanna break it
give it to a boy

take them like toys, they are only boys

love is a name and sex is a game
fuck the name and play the game

 

bättre att bli misstänk idiot, än att öppna munnen och undanröja alla tvivel

vi delade på ordet kärlek
jag tog kär och du tog lek

lär dig livets stora gåta
- killar är då alltid kåta

kärlek är som folkrace
man startar för tidigt, kör för fort och bromsar för sent



 


killar är som...

toaletter : antingen upptagna eller fulla med skit
golfbollar : går från hål till hål
luft : man klarar sig inte utan dem
vulkaner : sprutar när de blir heta
blandfärs : hälften nöt, hälften svin
ballonger : uppblåsta eller urblåsta
körsbär : omogna eller alldeles för gamla
parkeringsplatser : de bästa är alltid upptagna
svin : tur vi tjejer är djurvänner
alvedon : man tar en och går och lägger sig
cigaretter : först tänder man dem, sen suger man dem och sen tar man en ny
datorer : felprogrammerade
bin : de sticker hela tiden
tuggummin : smaken försvinner efter ett tag
rosor : lika taggiga och jävliga
torg : har stånd i alla väder
bakelser : först kladdar de ner en, sen blir man tjock
bussar : missar man en kommer det alltid en ny
löv : torra och blåsta

27 april 2009

nu äntligen ska jag uppdatera allt som hänt under helgen. tyvärr kommer det inte att komma upp några bilder för av någon anledning så funkar det fortfarande inte alls att lägga in bilder på datorn från min kamera. vetifan hur jag ska göra, har en hel massa bilder på den som jag bara mååååste ha. får minsann lösa det på något sätt.
men i alla fall. då kör vi.

FREDAG: började med att jag gick upp och gjorde vid mig för att sen bege mig till landskrona för att ta en liten promenad på stan med en kompis, köpte två klänningar på gina tricot som jag har suktat efter såå länge. skitbilliga. sen satt vi och bara tog det lugnt på akropolis. därefter körde jag vidare till löddeköpinge och tog en runda med ludvig på center syd där jag bland annat köpte ett par rollerblades och en tunika. (förhoppningsvis kommer det ett helt inlägg senare med massa bilder på allt jag köpt och gjort den senaste tiden) därefter lämnade jag ludvig och körde vidare till lund och hämta upp martin och linnda. och därifrån vidare till malmö för att spela bowling på big bowl. superroligt var det. jag kom tvåa. det var jag, linnda, martin, axel och max. robert kom förbi en sväng och snackade också, men han var aldrig med och spelade. synd. kvällen var verkligen lyckad. efter bowlingen stack vi till elyssé och käkade köttfondue, och det var riktigt jävla gott. lite tråkigt att jag bara kunde smaka lite eller hur man ska säga, går ju fortfarande på mina soppor från cambridge. det går faktiskt bra. men det har dock varit lite slarv nu i helgen. menmen. det är nya tag nu. får ju inte låta en dags middag förstöra allt nu. nejnejnej. sen körde vi vidare hem till martin i lund och drack kaffe, alla utom jag då för jag drack vatten. hehe. och så såg vi johan glans world tour of skåne på hans dator. superroligt. och gud sån fin lägenhet han har. riktigt riktigt fin. den hade man inte tackat nej till att bo i. hehe. sen körde jag hem till mitt eget hem i ängelholm och sov hemma.

LÖRDAG: vi gick upp ganska tidigt, jag och paul, och begav oss till helsingborg, där vi sen skulle bege oss vidare till helsingör med båten. och därifrån vidare med tåg till klampenborg för att sen spendera dagen på bakken. och riktigt riktigt trevligt var det. gud så längesen det var vi gjorde något så roligt tillsammans. vid gjorde massa helgalna saker. åkte karuseller vi aldrig åkt förut utan att ens först titta hur dem går. helt galet. har aldrig gjort det innan, men det var ju inte alls farligt. även om man åkte uppochner och så, det trodde jag inte att jag skulle klara. men det gjorde jag. det var inte alls farligt, kunde kännas lite obehagligt emellanåt men det gick över. det var ju inte så man mådde illa och blev helt kass efteråt. nejdå. jag får helt enkelt glömma bort dem kycklingfasonerna. haha. där fanns speciellt en karusell som vi älskade hur mycket som helst. ett hjul liksom, och man satt inte alls fastspänd men man satt ändå fast liksom. vi satt båda två i samma vagn, jag framför honom och lutade mig bak mot honom. supermysigt. sen gick den liksom uppochner i ett hjul och runt runt snabbt. supermys.
senare på dagen gick vi på en svindyr restaurang och åt entrecote, usch så gott det var. perfekt kött. förstår inte hur dem kan lyckas få det såå fint. men dem är väl proffs. hehe. en sak som var rätt skojjig var att i spökhuset blev till och med paul rädd och skrek till, flera gånger. haha.
när vi sen på eftermiddagen åkte hem bestämde vi att när vi kom hem skulle vi åka rollerblades en sväng, men det tråkiga var bara att mina rollerblades som jag köpt inte var hela. spännet var helt kasst, så jag fick cykla istället när han åkte på sina. lite trist. men det gick ändå. sen kom vi hem och klädde på oss lite varmare kläder och begav oss ner till stranden där vi hade hur mysigt som helst. satt på en bänk och bara tittade ut mot vattnet och pratade om hur vi skulle ha det och hur underbar dag vi hade haft. supermysigt. men så småningom blev det lite kallt, så vi körde hemåt och satte på en film istället, the mist. en riktigt bra skräckfilm. fast den var hur overklig som helst så var den ändå så pass verklighetstrogen så man blev tagen av den. paul var helt till sig efter att den var slut och vi satt båda två helt inne i den hela filmen igenom. riktigt bra gjord var den. sen gick vi och la oss i sängen och pratade en lång stund och mös lite.

SÖNDAG: vi vaknade och åt frukost. sen körde vi till väla där paul beställde en ny mobiltelefon och förlängde sitt abonnemang på telenor. sen körde han till åstorp för att tvätta sin bil. jag lämnade tillbaka mina rollerblades på team sportia och köpte ett par nya på intersport. blommiga. supergulliga. dem var visserligen på barnavdelningen men det fanns inte min storlek bland vuxen. men jag tyckte dem var fräcka i alla fall, och det är ju jag som ska ha dem så det är huvudsaken.
sen när jag kom hem tog jag det lugnt en stund och sen var det dags att börja jobba på 7eleven klockan fyra. lina kom ett tag senare på kvällen och höll mig sällskap. supernajs. hon är verkligen en underbar vän. är så glad att jag har henne, frugan! :)
sen när jag slutade jobba så skulle jag egentligen köra hem till mamma och pappa i svalöv men jag var hur trött som helst så jag körde hem och sov i min egen säng istället. paul sov redan när jag kom hem. men jag tänkte att jag var extra snäll så jag bredde hans mackor som han kunde ha med sig till jobbet dagen efter, skar även upp en apelsin och la några pizzabullar som han kunde ha till lunch i en låda. han blev jätteglad för på morgonen sen kom han in och kelade lite med mig innan han stack till jobbet. såå glad jag blev. :)

MÅNDAG: gick bara precis upp och tog på mig ett par byxor och en tröja och tog alla mina saker och begav mig till löddeköpinge för att hämta amanda och ludvig på dagis. sen körde vi hem till dem och bytte kläder för sen var det dags för fotbollsträning. dem var superduktiga båda två. nu har vi precis ätit middag och ludvig har gått och lagt sig och jag, linda och amanda ligger i sofforna och ser på TV, jag bloggar visserligen för det har jag ju lovat er läsare att göra idag. :) men jag hade faktiskt tänkt hoppa in i duschen och sen ringa paul. saknar faktiskt honom redan. för så som vi har haft det nu i helgen så har det verkligen varit underbart. om det bara är så mellan oss vill jag vara med honom hela tiden, men det är inte heller bra. det är ju det som varit vårt misstag innan så det ska vi inte göra om igen. men nu ska jag duscha amanda och mig själv. hehe.
men jag tänkte att jag får bjuda på en bild ändå till detta megalånga inlägg fyllt med text. ser så tråkigt ut annars. här kommer en bild som verkligen präglar helgen.


Johan Glans - World Tour Of Skåne



mest för att säga förlåt så tänker jag publicera något av det roligaste jag sett i hela mitt liv. hoppas ni läsare njuter och godtager min ursäkt för dålig uppdatering.

26 april 2009

förlåt för den dåliga uppdateringen under helgen. förlåt.
jag ska genast bättra mig. imorgon kommer ett lååååångt inlägg med massor av bilder på inköp och helgens göron. I swear. har värsta dåligt samvete för jag inte uppdaterat år er kära läsare. men imorgon såå, då kommer ni förstå varför jag inte uppdaterat under helgen något vidare. eller ja, igår. hehe. som sagt. vi hörs imorgon! godnatt!

24 april 2009

LÖN LÖN LÖN !!!
fick en hyffsat bra lön denna månaden så jag är supernöjd. nu kan jag äntligen köpa tröjan jag så länge velat ha på gina tricot. (det låter bra att säga så, hade nog köpt den nu när jag fick lön ändå, hehe)
ska i alla fall till landskrona nu så fort jag har gjort vid mig och gå på stan med en kompis. ska bli trevligt. sen ikväll ska jag köra ner till lund för att hämta mina kära arbetskamrater, för vi ska vidare ner till malmö och bowla på big bowl. ska bli supertrevligt. ser fram emot det, verkligen. men vi ska få plats fyra stycken i min lilla bil, det kan bli ett helt företag bara det. tur jag har kameran med mig. hehe. det är nog värt att sätta blixten på. hehe. ja, hela kvällen faktiskt.

inatt fick jag ett ganska oväntat samtal. från paul. allt känns så bra efter det samtalet. äntligen vet han vad han vill, och det är att verkligen lappa ihop vårt förhållande och verkligen göra allt för att få det att bli bra igen. och det kändes så otroligt bra att höra honom säga det utan att behöva fråga innan, att han själv tog initiativet att ringa och prata om det kändes bra bara det. jag var så lycklig när vi la på, även om jag vet att det är låång väg kvar så känns det ändå så mycket närmare och lättare att uppnå nu. en sten bara föll från mina axlar och hela tillvaron kändes så mycket lättare och mer behaglig. han sa till och med att han såg enormt mycket fram emot imorgon, då vi ska till bakken i danmark. ska bli skitskoj. vi älskar ju att åka karuseller båda två. gud så kul det ska bli. :)

har fått mitt schema för maj månad nu också och det känns ganska bra. lite lite timmar bara, eller ja, det är ju så det räcker så med pengar men hade gärna jobbat mer. mest för att det är skoj. hehe. menmen, sjukt bra schema är det i alla fall. kommer vara ledig ett tag nu. nästan två veckor. och det känns rätt skönt. ska snacka med shell så kan jag ju jobba där lite. :) förhoppningsvis.

nej minsann. nu måste jag föna håret och sminka mig och allt som krävs för att sandra ska bli vacker. :) hehe. tjingeling!

F L U G A N


23 april 2009

fan jag vill bara bort bort bort. åka bort två-tre dagar, bort från hela vardagen och allt som känns jobbigt. sitter just nu på jobb med tankarna överallt och ingenstans och det är bara allmänt jobbigt. varför ska allt vara såhär för? varför kan inte livet bara flyta på och vara bra och trivsamt? varför kan man inte bara få allt som man vill och sen är det frid och fröjd? men så funkar det helt enkelt inte. det har jag förstått nu. eller jag har vetat det hela tiden, men nu förstår jag det på ett helt annat sätt.

sitter på jobb just nu och dricker min kära cambridgedryck. den är faktiskt riktigt god. har lärt mig att gilla den. och imorgon ska jag faktiskt ner till solariet och sola. :) max har pushat mig och fått mig att inse att det också är en del av processen. hehe. thanks.
det känns så bra att jag har så trevliga och underbara arbetskamrater som man kan prata med. för det är fan inte lätt att sitta i en bil och jobba hela natten för sig själv när allt runtomkring inte fungerar som man önskar. det känns så bra att kunna prata med någon då. jag är verkligen i en guldsits. :)

imorgon kommer väl hela bowlingkvällen skita sig också. alla bara fetbangar. så jävla bull. vad ska jag då hitta på för något skoj? kan ju inte bara sitta hemma och glo. eller kan jag det? får ringa lina så vi kan leka. saknar henne megamkt nu när jag bor i svalöv. det är ju så mycket svårare att hitta på något då. fan jag vill flytta hem igen, hem till mitt eget hem, till min egen lägenhet, min egen säng och min egen katt. längtar såå!

men nu ska jag återgå. :) tjing!

brandman

det finns inte så mycket mer att säga just nu. brandman är ordet.
huvudsaken är att det bara är jag som vet vad jag menar.

favoritbarnfilmen

måste bara berätta om min favoritfilm som liten. jag och min lillebror kunde se den här filmen hur mycket som helst. vi bara ääälskade den och vi lärde oss alla repliker utantill och satt och sa alla repliker själva genom hela filmen. filmen i sig är sjukt dåligt gjord, men den är riktigt fin. budskapet i den är så enormt vackert. alla som gillar gamla barnfilmer borde verkligen se den. DUNDERKLUMPEN!!!

22 april 2009

idag har jag fått gjort mer än jag fått många andra jobbedagar. vaknade hyffsat tidigt, gick upp och duschade och gjorde vid mig och packade jobbekläder och så i en väska. sen bar det iväg till malmö där jag träffade en kompis. vi tog en promenad nere på ribban och gick och kollade i lite affärer på mobilia. supertrevligt verkligen. köpte även en sak till paul, sån som piper som man kan kalla på sina nycklar med. han gör ju av med dem ganska ofta vet jag. hehe. ;)

sen körde jag till jobbet och här sitter jag nu. och som jag säkert skrivit innan så är det här en av de tråkigaste sakerna med mitt jobb, att behöva sitta här. jag vill ju vara ute och röra på mig. menmen. det får jag ju se efter klockan nio. men tiden och väntan dit är seg.

pratade med paul innan också och vi bestämde oss för bakken på lördag. det kändes faktiskt bra att vi bestämde att vi ska göra något tillsammans. jag vet att det kommer bli roligt och att vi kommer skratta mycket tillsammans, för det behöver vi verkligen. gud vad jag längtar. räknar timmarna tills lördagen är här. :)

har suttit och gjort massa roliga webtest på expressen.se. faktiskt en ganska skojjig sysselsättning när man bara sitter här liksom. men det är helt sjukt vad man vet mycket skvaller egentligen. har jag inget liv än tar reda på skit om andras? haha. nej men gud. det är nästan skrämmande en del saker. att folk gör såna test om andra människor. okej att dem är kändisar men ändå. jag skulle liksom inte vilja att massa människor satt och gjorde tester om mig och mitt liv. i alla fall inte när jag inte själv vet om det och jag inte själv varit med och gjort det liksom. men det skulle jag aldrig göra.

nu ska jag nog ta min middag. ännu en god choklad-mint shake från cambridge. gillar faktiskt den smaken skarpt.

(för alla som inte vet så går ju just nu på diet, och jag trivs superbra. tro det eller ej, men jag har redan förlorat ca 2 cm av mitt midjemått utan att göra något mer än ändra på min kost. min motivation är verkligen på topp och jag vet att jag kommer klara det här. det är bara att pallra iväg sig till gymet som saknas, så kommer det nog gå hur fort som helst tror jag.)
tjingeling!

Ärligt om mig själv!

Lovar du att vara ärlig? Jag lovar!
Du heter: Sandra.
Smeknamn: Saaaandii, Frugan (av lina).
Låt som när du är ledsen sörjer till? Lars Winnerbäck - Om du lämnade mig nu.
Beroende av: Skitsvårt, men typ internet, mobilen.
Vem behöver du mest just nu: Lina, Sara, Jessica, Paul, ja många personer som bryr sig om mig.
Vad tror folk om dig? Att jag är en väldigt självupptagen och komplicerad person men som bara vill alla andras bästa.
Stämmer det? Till viss del.
Vad får du oftast komplimanger för? Mina ögon och mitt hår.
Vad säger du för att imponera på någon? Jag brukar inte försöka imponera på folk, det är inte min stil.
Hur imponerar man på dig? Ärlighet och ett leende på läpparna.
Brukar du skratta för dig själv? Oh, det händer varje dag, flera gånger om dagen.
Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: "Ring mig, baby!"
Var bor du? Svår fråga, just nu pendlar det mellan Ängelholm och Svalöv, jag vet inte riktigt.
Trivs du där: Jag trivs i min lägenhet i Ängelholm som fan, Svalöv vill jag bara bort från.
Äger du några converse: Nej, jag har aldrig fattat vad det är för snyggt med dem. Någon som kan tala om det kanske?!
Sprit, cider, vin eller öl: Helst cider, men en riktigt god drink smakar inte heller fy skam
Brukar du bli för full: Nej faktiskt inte, jag har en limit liksom.
Vad har du för mobil operatör: Telenor och jag trivs bra med det, men gillar inte alla jävla försäljare på det företaget, dem är supersöta men jag gillar inte deras attityder.
Är du allergisk mot något: Starka blomdofter får det att rinna i ögonen och klia i näsan.
Har du haft sex idag: Haha, nej. Var det ett skämt eller?
Nästa mål i ditt liv: Vinna tillbaka det jag mest av allt vill ha och tycker om.
Hur svarar du i mobilen: Det beror helt på vem det är som ringer, mestadels säger jag "Hej det är Sandra" men annars till dem närmsta vännerna så "heeeeeeeeeeeeeeej" eller "tjaaaaa" .
Vem ringde du senast? Nicklas.
Vad sa den du senast pratade med i telefonen: Frågade om vi skulle ta en fika på stan imorgon.
Antal timmar sömn inatt: Typ 9, och det var riktigt jävla skönt att få sova ut.
Sov du ensam: Ja i soffan, men inte helt ensam i lägenheten.
Brukar du komma i tid: Jaa, jag tycker det är oerhört viktigt att respektera en tid.
När mår du bra: När jag verkligen känner att personer jag har runtomkring mig uppskattar mig för mig och att folk bryr sig om mig. När jag sitter på hästryggen en solig dag och bara är för mig själv, när jag umgås med Paul och när jag hör honom säga att han älskar mig.
När blev du fotad senast: För ett par dagar sedan, och det var av mig själv.
Hur känner du dig nu: Uppgiven, förvirrad och allmänt komplicerad.
Vanligaste färg på dina kläder: Svart (det ser man mycket smalare ut i).
Vad tycker du om fötter: Det är ju något alla har, oavsett om det är så vackert eller ej, så jag tycker väl inget speciellt, accepterar det helt enkelt.
Vad saknar du: Att kunna umgås med mina vänner alltid, gymnasietiden, högstadietiden, att kunna rida när jag vill, mitt utseende innan jag och Paul blev tillsammans.
Hade du en bra kväll igår: Ja absolut. Bio med den man älskar är inte något man ogillar.
Favorit dryck på morgonen: Apelsinjuice.

Rakar du benen: Självklart, ibland är jag dock lite dålig på att göra det tillräckligt ofta, men som tur är har jag så ljusa hår så dem börjar inte synas direkt.
När brukar du oftast gå och lägga dig: Det är så olika, men mitt i natten i alla fall. Måste ju hålla mig vaken så jag inte vänder på dygnet när jag inte jobbar, det blir så fel då.
Är du blyg? Oftast inte, jag är en väldigt social person. Det finns ingen mening att vara blyg, man är fortfarande samma person, det är bara att släppa loss.
Sysslar du med någon idrott: Inte för tillfället, men målet är att kunna börja spela fotboll igen efter sommaren och då i Kvidinge.
Vill du hellre ha mail än brev: Mail är med praktiskt, men ett brev i brevlådan är liksom inget som händer varje dag så det är alltid en lite roligare känsla när man får det.
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Nej inte kärlek, men förtjusning liksom.
Har du spytt offentligt: Nej faktiskt inte, eller jo när jag var liten antagligen men inte som jag kommer ihåg.
Vad skulle du göra om du vore kille/tjej för en dag: Inte något som är osnuskigt i alla fall. Alla vill väl veta hur det känns för det motsatta könet? Eller?!?
Är du nöjd med ditt liv: Som det är nu är jag, för jag vet att dem sakerna jag känner mig missnöjd med är på väg att rätta till sig till det bättre.
Är du bortskämd: Själv tycker jag inte det, men om jag skulle fråga många jag känner så tycker dem antagligen att jag är det.
Vad gör du i morgon: Träffar en kompis nere i Malmö, och sen jobbar hela natten *tråk*.
Vad är det värsta du vet? Att bli missuppfattad, att folk får för sig att jag är en person som jag definitivt inte är. När folk snackar en massa skit utan att alls ha någon uppfattning om fakta och sanning.
Hur mycket pengar brukar du slösa på en vecka? Det är så olika, beror helt på vad det är för vecka och om man gör något speciellt just den veckan. Men kanske 1000 kronor i snitt, ibland lite mer ibland mycket mindre.
Vad behöver du just nu? Kramar, kärlek, ömhet.
Vilken kändis tycker du är en bra förebild? Carolina Gynning. Hon skiter i allt och alla och är bara sig själv och gör det coolt. Jag önskar jag kunde vara lika fräck som hon.
Vad längtar du till? Tills jag klarat av min dietkur och kan visa upp en snyggare och mer vältränad kropp än den jag har nu.
Har du bra vänner och äkta vänskap? Jaaa, både äkta vänner och personer som jag endast ser som kompisar. Det är viktigt att skilja på.
Vad använder du för shampoo? Dove, det är det bästa enligt mig. Lukten är gudomlig.
Vad är det finaste du fått? Ord är nog det finaste man kan få, men något som nog är finare är känslor. När någon liksom riktigt visar en fin och kärleksfull känsla för en, när man verkligen kan ta på känslan.
En speciell dag du minns: Dagen då jag och Paul träffades första gången hemma hos mig och vi tog en promenad i solnedgången.
Tycker du om någon just nu: Jaa, det finns en viss Paul som har mitt hjärta helt och hållet.
Om fem månader: Hoppas jag att en solresa är beställd med den jag älskar.
Du samlar på: Erfarenheter, vänner och skor.
Gröna eller röda äppeln: Gröna äpplen, helst så sura som möjligt.
Vem ringer du när du är arg/ledsen: Jag ringer absolut inte till någon, brukar bara vilja sitta för mig själv. Ibland skriver jag ett blogginlägg och bara gnäller och kräker av mig.
Gillar du golf: Nej det gör jag inte. Har provat det en gång men lyckades bara träffa bollen typ två gånger på en kvart och då kom den bara ett par meter så NEJTACK till golf för min del.
Vilken tid gick du upp idag: Klockan TVÅ. Jag vet. Men jag var uppe halva natten först.
Har du sovit i din egna säng inatt: Nej jag sov på soffan, men i min egen lägenhet i alla fall.
Har du strumpor på dig nu: Nej det har jag inte, det är läggdags fan.
Vad ska du göra ikväll: Har jobbat hela kvällen så nu ska jag bara sova.
Är det okej att gråta: Självklart!
När grät du senast: Häromdagen. (har gjort det ganska mycket den senaste tiden)
Laddar du ner musik och film från Internet: Det var ett tag sen nu pga den dumma lagen, men ja det gör jag. Mest film faktiskt. Eller jag får väl säga, gjorde!
Vad skulle du göra om du vann en miljon: Åka på en långresa och sen komma hem och köpa en del saker jag alltid har velat ha och drömt om. På resan skulle jag ta med mig Paul.
Bär du glasögon eller linser: Nej det gör jag inte.
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder: Absolut inte. Ser hellre att jag kan köpa tio olika plagg än ett för samma pengar. Valmöjligheter är viktigare än ett känt märke.
När går du upp ur sängen en helgmorgon: Någon gång mellan klockan tio och ett.
Har du piercing: Nej jag är helt soft.
Vill du gifta dig: Om den rätta känslan finns, så varför inte?
Vill du ha barn: Givetvis, men inte just nu. Det måste vara rätt läge och med rätt karl.
Solar du ofta: Nej det gör jag inte. Har lite smått fobi för det där med solarium. Har fått för mig att glaset liksom kan gå sönder. Hur ska jag göra för att våga?
Är du bra på att laga mat: Japp, värsta kocken. Kom ju faktiskt in på gastronomiskolan.
Gillar du att dansa: Ja, men jag är inte så duktig på det. Önskar att jag var bättre, därför gör jag det inte så ofta.
Är du flygrädd: Nej inte rädd, men jag har helt klart respekt för det.
Hur vig är du: Inte alls?
Vad dricker du helst när du är törstig: Vatten blandat med någon droppe fun light.
Vilken är din favoritglass: Sandwich. The original!
Tror du på ett liv efter döden: Jag vet ärligt talat inte. Och det tror jag inte det finns någon som gör heller.
Tycker du om sushi: Har aldrig smakat det. Men jag tror inte jag skulle gilla det.
Vad äter du helst när du ser på film: Chips. Men det är slut på det nu så jag får väl säga vindruvor, mest för att främja min nya livsstil.
Bor dina föräldrar tillsammans: Jaaaa, så ovanligt men dem gör faktiskt det.

Har du tandläkarskräck: Nej absolut inte. Jag är född med dåliga tänder via generna, så jag har lagat ganska många hål så man kan väl säga att jag är van. Det är ju som att gå till vilken annan läkare som helst, dem är till för att hjälpa.
Är du morgon- eller kvällsmänniska: Kvällsmänniska definitivt. Försök att få upp mig på morgonen när jag sover, det är omöjligt.
Vilken ögonfärg har du: Blåa, så blåa det bara går att ha.
Har du någon gång gråtit dej till sömns: Ja självklart.
Biter du på naglarna: Ibland. Men försöker att inte göra det.
Röker du: Mycket mycket sällan. Händer det så är det på fest, och det är sällan det också. Men det händer som sagt.
Hur ofta tränar/motionerar du: Har inte varit alls mycket nu på senare, men även det ska bli ändring nu när min nya livsstil startat. Tre gånger i veckan ska det bli ungefär och hittills har jag till och med lyckats hålla det.
Senaste låt du hörde: Secondhand Serenade - Fall for you (den bästa just nu)
Vad gör du på helgerna: Jobbar mest, annars umgås jag med dem som betyder något alldeles speciellt för mig.


21 april 2009

tro det eller ej, men just nu sitter jag i mitt eget vardagsrum med min rosa laptop i knäet och skriver. samtidigt ser jag en dokumentär om britney spears på TVn. trivs faktiskt. har ju inte varit hemma på detta viset på över en vecka. har inte kunnat slappna av riktigt, egentligen kan jag inte det till hundra procent nu heller, men det känns ändå bättre.
igår när jag kom hit pratade vi en långlång stund och det kändes bra. även om allt är långt ifrån bra mellan mig och paul så känns det ändå som att vi tar små små snigelsteg framåt. inte uppåt, men framåt.
igår var jag på maxi och pantade flaskor och handlade bröd och så till honom, bokade även en tvättid till honom. under tiden lagade han dörren i datarummet. jag hjälpte honom lite med att torka bort limmet och så medan han klädde på sig. sen körde vi till lund och gick på bio. såg fast and furious. och den var faktiskt bra. egentligen inte min typ av film sådär, men jag gillade faktiskt den, riktigt mycket också. även om allt inte var hundra bra, långt ifrån, så kändes hela grejen liksom bra.

nu på natten har jag legat på soffan och sovit. skulle egentligen till lina men det blev inte av eftersom vi kom hem så sent, bio var ju inte direkt planerat. jag var riktigt duktig igår när paul gått och lagt sig också. han har ju inte sovit så bra dem senaste nätterna, gått och lagt sig sent osv. han har ju så himla lätt att försova sig då, så jag bredde mackor till honom och ställde i en matlåda i kylen så det var bara för honom att ta dem. så sparade han tid i morse. tror han blev glad. mackkorna var borta i alla fall. :)

jag sitter mest och väntar på att klockan ska gå. ska börja jobba halv fem. om lite mer än en timme. på 7eleven. ska bli trevligt. behöver pengarna. men det är riktigt mycket jobb denna veckan tyvärr. men det är sånt man får ta. behöver pengarna. blev ju inte så många övertidstimmar på mitt vanliga jobb denna månaden så jag får jobba där så mycket jag bara kan och orkar.

nu ska jag ägna mig helt åt dokumentären. har missat massa intressant. hejhej!

20 april 2009

GRATTIS MORFAR!!!

det är nämligen morfars födelsedag idag. ringde honom för en stund sedan men han var och spelade golf. sällan. hehe. men det är klart man ska göra något som man älskar när det är ens födelsedag. klart man ska unna sig det. får ringa senare i eftermiddag också.
faktiskt, för onödigt vetande, så hade jag en kanin när jag var liten som hette nina som också hade födelsedag idag. tyvärr så dog hon av hjärnblödning. när vi avlivade henne kunde hon inte röra sig och var förlamad i hela underkroppen. stackare. det var inte mer än rätt att hon skulle få somna in och börja ett nytt liv på andra sidan. men det var en alldeles speciell kanin. tyvärr har jag ingen bild på henne nu. menh on hade samma färger som en rottweiler och var hur kelig som helst. det är nog ett av få husdjur jag minns från min barndom. inte för att jag hade särskilt många men henne minns jag speciellt.

inatt var en riktigt härlig natt att jobba. superlugnt. man behövde inte stressa alls och innan jag gick av hann jag dessutom tvätta bilen så man riktigt kunde spegla sig i lacken. var supernöjd. nu får minsann någon annan ta hand om den invändigt tycker jag. det är inte mer än rätt.

nu har jag gått upp, duschat och klätt på mig och nu sitter jag här och skriver. tänkte jag skulle sätta igång lite musik. jag har ju bäst musik på datan. det har man ju alltid. har vissa bra skivor men dem är ju i bilen där dem hör hemma. :)
jag ska köra upp till ängelholm och skriva på papper på 7eleven och sen hem till paul och gå på dejt. efter det ska jag hem till lina och spendera kvällen med frugan. va mysigt det ska bli.
men jag ska hinna träffa en som heter britt eriksson också. ska köpa ett gäng såna pulversoppor från cambridge. ska börja med det nu och verkligen ta det på allvar. kan inte hålla på såhär längre. måste verkligen ta tag i mitt liv nu. om allt annat ska fungera med jobb och paul osv, så måste jag ju faktiskt trivas med mig själv och det gör jag inte som läget är nu. men det ska bli ändring! today is the day!

nej minsann. nu ska jag smälla igång musik och sen föna håret. ciao!

operation saknad: dag 8

gud vad jag känner mig lycklig idag. vi pratade med varandra igår. jag bara kände glädjen skölja över mig. vi kommer fixa det här. jag bara vet det. idag ska vi på en liten dejt. jag ser fram emot det som aldrig förr. har haft ett pirr i magen hela morgonen sen jag gick upp. det ska bli så härligt att se dig igen. det var ändå typ 8 dagar sen sist. förstår inte hur jag har klarat det. men jag har kommit fram till en sak. folk säger när dem är kära och det tar slut att dem inte kan leva utan den andra personen osv. men jag har kommit fram till något. det är väl självklart man KAN leva utan den man älskar. klart man kan. MEN, man VILL inte göra det. det är där skillnaden finns. en speciell känsla jag kände igår när vi pratade var när vi tillsammans skrattade åt tanten med rullator som du drömt om. det kändes så bra att skratta tillsammans. nu måste jag gå och göra mig fin för dig. du finns i mina tankar näst intill hela tiden...

operation saknad: dag 7

det känns mycket mycket bättre idag än det har gjort på hela veckan. det är ingen större förändring egentligen men ändå känns det bättre. efter att vi pratat en lång stund igår var det som om en sten föll bort från mina axlar, som om jag äntligen kunde sätta bort min ryggsäck som jag gått och burit på. jag vill verkligen kämpa för detta. det är det enda jag vill. jag är fullt medveten om en del fel jag gjort på vår färd tillsammans hittills, och jag är villig att rätta till dem. vi kan få det hur bra som helst, det vet jag. just nu måste vi bara låta det ske, tillsammans.
jag har tänkt så mycket på allt vi gjort tillsammans; sälenresan, liseberg, ullared, göteborgsvistelsen, dagen då vi träffades första gången, promenaderna på stranden, när vi grillade på stranden med din bror och madde, våra bowlingturer, biografbesök och bara mysiga hemmakvällar då allt verkligen har varit perfekt. varje gång man tänker på en bra stund så kittlar det till i magen och jag känner mig så oerhört motiverad att kämpa för att det ska vara så i fortsättningen också. jag vill inte låta det fina vi har haft bara gå till spillo och försvinna bort från oss. det vill ju inte du heller. du är verkligen den finaste personen jag har träffat. det finns ingen som gör mig så lycklig som du. jag älskar dig!

jag har riktiga vänner

det finns ingenting som går upp emot vetskapen att man har riktiga vänner att vända sig till när man har det svårt. det kan jag med säkerhet säga att jag har. jag går just nu igenom en ganska tuff period, vänner hör verkligen av sig bara för att fråga hur det är. det uppskattas enormt mycket. jag vet ju att man inte alltid kan höras varje dag, inte ens varje vecka, man har så mycket i vardagen och massa att göra osv. men när det verkligen är svårt, så får jag verkligen höra ifrån er. jag är så oerhört tacksam för att ni finns. jag tänker inte namnge någon här med risk för att även jag kan drabbas av den mänskilga glömskheten, men jag är helt bombsäker på att mina riktiga vänner vet vilka ni är. jag vill även tala om för er att ni betyder så oerhört mycket. ni är människor från olika delar av mitt liv, jag känner verkligen att jag har tagit med mig någon från varje period från mitt liv såsom fotbollstiden, gymnasiet, KY-utbildningen, landskronahemsjobbet, semestrar, barndomen, vänners vänners ja och alla andra perioder som kanske inte går att beskriva här direkt. men alltid har det funnits någon. jag älskar er och kommer alltid att ställa upp för er oavsett vad som händer. ni är mina änglar i vardagen. det är tack vare er som jag klarar av att ta mig igenom den här svåra tiden. även om jag inte hör av mig alltid, så hoppas jag att ni vet att jag älskar er och alltid finns här. tack för ert stöd...

dille på ny låt :)

har fått värsta dillen på en ny låt. tycker den är så sjukt ball. så varsågoda kära läsare. den är dessutom lärorik! men om man ska lära sig något av den måste man lyssna på hela. :)

operation saknad: dag 6

tankarna har varit väldigt mycket fram och tillbaka de senaste dagarna. vill jag detta? vill jag verkligen kämpa såsom vi gör? vill jag vara med dig? känner jag att detta är det rätta? känner jag att du är den jag vill leva tillsammans med? och på alla frågor som ställts i mitt huvud har svaret hela tiden varit JA!!!
varje gång jag kommit fram till det har mina axlar dragits bakåt ytterliggare och jag har känt mig motiverad till att kämpa mig igenom det och se framåt. jag har lovat dig att ge dig lite utrymme och det har jag gjort. längre än vad både du och jag trodde skulle vara möjligt. idag gick det inte längre. jag ringde. och det kändes bra. du sa att du saknade mig och det var som en varm känsla genom hela kroppen. jag blev så glad. men sen kom frågan, vad betyder det här? och det har jag inget svar på. det enda jag vet är att du tänker på mig, och det känns så oerhört bra att veta det just nu. för det är ju det enda jag gör om dagarna på dig, tänker. det är det som får mig att kämpa vidare, äta min mat, gå upp ur sängen och engagera mig i mitt arbete. det är du. utan dig vet jag inte hur min motivation att kämpa vidare hade sett ut. det enda jag lever och kämpar för just nu är att jag ska ändra på mig för dig. att jag ska bli världens bästa flickvän åt dig. att vi ska trivas tillsammans. att vi ska återkomma till där vi en gång var. att vi varje dag verkligen ska känna varför vi vill vara tillsammans. att vi ska vara hundra procent säkra på att vi bara vill vara med varandra.
du har fått mig att tänka i nya banor. du har fått mig att må så bra och verkligen känna lycka och kärlek. äntligen tänker jag verkligen ta vara på det. du skulle bara visst hur mycket jag älskar dig. ♥

17 april 2009

igår hade jag mysdag med mormor. sov ju hos lina i ondags, sen när jag vaknade så hoppade jag bara in i duschen och gjorde vid mig och körde till mormor. vi var på väla och handlade en datorskärm till henne, leggings och lite annat smått o gott. sen åkte vi hem till morfar och åt middag alla tre. supermys! hoppas det blir såna mysdagar oftare nu.

sen åkte jag till ängelholm för att jobba. tråkigt som fan. kände mig inte alls kry. frös hela tiden och huvudet dunkade. men sen kom lina och höll mig sällskap på slutet så då blev det lite roligare. och hennes bil blev ju superfin efter tvätten. :) vad skulle jag gjort utan henne. suck. det kan jag inte svara på, men min tillvaro hade definitivt varit mycket tråkigare. hehe. efter jobb var det bara att köra hem hela den långa vägen till svalöv för att sova. doris sov hos min hela natten, hon låg tätt intill, hon märkte nog att jag var ledsen, för det var som att hon tröstade mig. såå söt e hon.

nu idag vaknade jag av att doris ville busa. hon ville minsann inte sova mera. hehe. och nu sitter jag här med en pulverdricka och usch vad äcklig den är. hoppas jag kan byta ut dem andra jag har i samma smak för det smakade skitäckligt. mintchoklad är helt klart den godaste. menmen. det blir jobb ikväll. suck vad trist. inte för att det jobbet i sig är trist, trivs riktigt riktigt bra där. men tanken på att inte kunna vara ledig när man mår lite halvdant är trist. menmen, sånt är livet. sen kan man inte prata med paul heller, saknar honom såå mycket. vill inte något annat än åka hem till honom just nu och bara känna att han finns där. :(

nej minsann. nu ska jag ut och gå. mors!

fix idé

nu har jag fått en sån fix idé. har fått för mig att jag ska börja spela the sims igen. bara det att jag har en ny dator så nu måste jag först ladda hem alla saker till det som jag haft innan och förhoppningsvis enmassa nya. har redan hittat en ny sida som jag inte hittat innan med massa fina saker. men det är ett helt företag bara det. kommer ta massor av tid innan jag kan starta spelet ens. men vill man ha det fint får man minsann ta sig den tiden och det gör jag. tycker det är rätt skoj att bara titta runt också. har fan gjort det nästan hela dagen när jag och lina suttit och "lanat". haha. vårt eget lilla hemmalan. tsss. såna slapptöser vi varit idag. :)

smärtan är hemsk

sitter hemma hos lina nu, hon gick och la sig för en stund sedan. jag kan inte lägga mig än. det gör så ont i mig. jag kan bara inte lägga mig ner och sova när jag inte ens är trött. vågar inte somna. jag bara drömmer hemska saker. får inte sova, vill inte sova. snart måste jag dock men jag drar mig för det. vill inte alls att det ska vara såhär. om det är såhär det känns att vara utan dig vill jag inte leva mer den dagen det sker att du lämnar mig, vill inte den dagen ska komma. jag älskar dig så mycket. ser ju en framtid med dig. en lång framtid.
jag vill inte. vill inte...
ingen har nånsin fått mig att må så bra som du har. ingen har älskat mig som du. har aldrig varit så lycklig som jag är när jag är med dig, när jag vet att allt är bra mellan oss. du är mitt allt. min ögonsten. den mitt hjärta bankar för.

15 april 2009

får väl börja lite med att berätta om gårdagen. var hos jessica, och vi tog en sväng på stan och åt lite och kollade i affärer och snackade osv. det känns så otroligt bra att snacka med henne. man vet liksom att man verkligen kan säga allt till henne utan att hon tycker att man är knasig eller berättar det vidare eller nånting. hon betyder verkligen otroligt mycket för mig. jag vet inte hur jag ska förklara det för henne. hon är verkligen den bästa som finns. :)
vi gjorde i alla fall sen vårrullar med ris och currysås. supergott. har aldrig ätit det innan så det var en upplevelse faktiskt. men jag kan ju säga som så att det är definitivt inte sista gången jag äter det. förhoppningsvis kan jag bjuda det på paul en gång. :) han har sagt att han gillar vårrullar.

idag har jag gjort massa saker. vaknade vid typ 11.50 men var fortfarande dödstrött. körde lite på träningsmaskinen. riktigt skönt är det sådär på morgonen. sen var det frukosttajm och dags för packning. måste ha saker med mig till lina för att duscha och så.
men innan det bar iväg till klippan var jag i ängelholm en sväng och hämtade lite saker och lämnade lite saker. när jag sen kom till lina var vi ute en sväng på stan och åt glass och bara softade. sen slappade vi och hade eget litet minilan här hemma hos henne. sååå nördiga vi är. haha. nu har vi precis lagat mat och är mätta och belåtna. om en stund ska vi smälla igång en film och slappa lite till. fan va najs det är med såna här dagar. det händer minsann inte ofta i mitt liv. oftast är det full rulle och tider att passa hela tiden. suck. men det ska det definitivt bli ändring på nu. ska börja träna mer och gå ut och gå osv. ska bli så härligt.

imorgon ska jag köra till mormor och morfar och visa min nya bil och följa med mormor och köpa en ny datorskärm. ska bli mys. sen börjar jag jobba på 7eleven 16.30 så det blir ju inte så länge men det är alltid nåt. måste in om lägenheten imorgon också och hämta mina pulversoppor så jag kan börja med det nu när jag har all tid i världen. måste se hur det fungerar med jobbet och så också och det är ju ypperligt tillfälle till det nu i helgen. :)

nej minsann. nu lägger jag ner för ikväll. tjingeling!

operation saknad: dag 3

dem som känner mig vet precis vad jag menar med rubriken, för er andra kan jag bara säga att jag orkar inte förklara här över internet. vill ni veta så kommentera gärna så ser vi om jag känner för att berätta något mer ingående.

känslorna har idag varit ganska blandade. det kliar i fingrarna att inte ens kunna skicka iväg ett litet sms. det enda jag vill är att vara hos dig och hålla om dig och berätta hur mycket jag ångrar att saker och ting har blivit som dem har blivit. på ett sätt känns det skönt att liksom vara ifrån vardagen lite och göra lite andra saker än jag gör när jag är hemma, men ändå vill jag bara hem till mitt eget hem, till dig. jag var hemma en stund innan och hämtade lite saker och lämnade lite saker, gosan blev så otroligt glad. inom mig kändes det bara tungt. jag ville ju stanna och ha maten fördig när du kommer hem. jag ville stanna och överraska dig. för framtiden vill jag kunna planera tillsammans med dig. gud vad jag saknar dig. jag vill bara vakna bredvid dig och kunna säga att jag älskar dig och ge dig en puss innan du ger dig iväg till jobbet. det är det enda jag vill just nu. men jag måste hålla mig, jag måste ge det lite tid. jag är helt säker på att allt kommer ordna sig till det bästa. längtar efter dig mitt hjärta...

Bildt & Carlsson

tänkte bjuda på en sjukt roligt sketch, så skriver jag mer ikväll. have fun. :)


12 april 2009

den här helgen har verkligen varit skum. den har i alla fall slutat bra, eller ja bra och bra, det vet jag inte förstås. men efter omständigheterna så har den i alla fall ett acceptabelt och positivt slut.

jag har umgåtts massa med frugan. lina då alltså. och superkul har vi haft. i fredags var vi ute i helsingborg och hade riktigt skoj. längesen jag var ute och jag trivdes som fisken i vattnet. speciellt med lina som sällskap, det kunde inte bli bättre. träffade gamla klasskompisar från gymnasiet som man inte har sett på hur lääänge som helst. superkul. innan utgången var det grillning hos lillen som gällde. han hade gjort janssons frestelse med anjovis till grillkött, kanske inte någon hit precis. men det är nog för jag inte tycker om det i vanliga fall, det kanske är gott om man gillar det. vi får helt enkelt vara tacksamma för att lina ordnat lite potatissallad också.
sen på lördagen så var vi på väla, familia, citygross, maxi och willys. en jävla runda. men vi hade skoj och lina köpte massa nya kläder. jag köpte ingenting, eller jo, en klänning men det var bara för att den var på vrålrea. 50 spänn gick den på, riktigt fin. tyvärr kan jag inte lägga upp en bild på den för av någon konstig anledning så funkar det inte att lägga in bilder från min kamera. vetifan vad det är för fel. ska testa på mina föräldrars dator imorgon. så får vi se, kanske det kommer upp lite trevliga partybilder också. ;) men i alla fall, vi grillade här hemma igår. fick besök av oskar, jonathan, lillen, skrevan och kenny. satt och hade det trevligt. sen slutade kvällen med att jag och paul stannade hemma och alla andra stack. men det behövde vi nog. vi pratade och så. det är ju lite knaggligt om man säger så, utan att ha sagt för mycket.
idag så har jag och lina städat hela lägenheten här hemma. som tack så fick hon min gamla datorväska. jag har ju köpt en ny som matchar både datorn och mitt slimmade skyddsskal till den. :) superfint. hade aldrig gjort det om det inte varit billigt. hehe. men sån är jag, känns som jag skriver det alltid. men det är ju så det är. och som sagt, förhoppningsvis så kommer det upp bild på även denna.
sen kom lillen och paul och vi käkade tacogratäng och snackade. supergott blev det. när dem sen gick hem kollade jag och paul på white chicks. jävligt rolig film och gud som vi skrattade, båda två. trevligt var det i alla fall.
nu har han gått och lagt mig och jag sitter här och bränner lite skivor som kan vara bra att ha i bilen och på jobbet och så. har bränt lite olika sorters musik och bland annat en skiva med bara gyllene tider. passar ju hur bra som helst nu när vädret är megafint. superhärligt väder har det varit idag. när jag och lina skulle köra upp till lillens och deras garage för att tony skulle kolla på stenskotten på min bil och vad han kan göra vid dem, så såg vi på mätaren att det var 27 grader varmt i solen. vi kunde knappt tro det. det är bara april månad. men det är inget vi gnäller över. hehe. :)

imorgon ska jag packa lite saker jag behöver ha med mig. ska bo hos mina föräldrar i ca 2 veckor. jag och paul måste börja sakna varandra för att saker och ting ska kunna börja lösa sig. det är ett väldigt bra beslut. även om jag älskar honom hur mycket som helst och han älskar mig, så kan man faktiskt tröttna på varandra ändå. och innan det verkligen händer så tror vi att detta kan vara bra. vi ser det som att jag åker på en liten semester utan honom. :)

nej minsann. nu ska jag bränna en skiva med lite RNB.

pusshej!

det blir aldrig som man tänkt sig


ja så är det faktiskt. det blir nästan aldrig som man från början tänkt sig. igår är inget undantag. jag och lina var på väla och familia och city gross och maxi och willys igår. handlade massa mat och skit. sen grillade vi när vi hade gjort vid oss och oskar och jonatan kom och åt osv. sen kom lillen, skrevan och kenny och vi satt och drack. sen rann allting ut i sanden och kvällen slutade med att jag och paul hade allvarsnack i datarummet. det kändes bra. men jag vet inte alls vart det leder. mår så dåligt.
idag blir det i alla fall att göra tacogratäng med lina och lillen. vet inte om paul också vill ha, men äta måste han ju så jag hoppas det. det kan bli skoj. jag skulle till att träna också ikväll hade jag tänkt men jag hittar inte mitt träningskort. får minsann ringa dem sen när den öppnar klockan två och få mina siffror så får jag ha ett nytt sen. inte bra att slarva bort det.
gud så fint väder det är idag. ska försöka (inte för att jag tror jag lyckas) få med paul ut och gå en sväng. hade varit trevligt. fast vi har det superknaggligt och att det kanske är HELT SLUT just nu så kanske jag kan lyckas ändå. jag ska försöka i alla fall. kanske han mjuknar om jag erbjuder en cabbad runda. :) vi älskar ju varandra, och det är huvudsaken. för mig är det det just nu.
nej nu blir det frukost.

alkoholisering

ikväll blir det fullekväll med lina. har nyss kommit hem till mig typ, för en stund sedan. har gjort vid mig och öppnat en skitgod cider. innan var vi hemma hos andreas och grillade och åt äpplekaka. mys.
sen ska vi till helsingborg till tivoli antagligen. najs ska det bli. har inte varit ute på megalänge. eller ja, lite mer än en månad. men i mitt tillstånd behöver jag fan detta. hehe.
ska bara försöka komma hem på något vis också. men det löser sig säkert. hehe. nu blir det fet alkoholisering! ciao!

mitt liv är förstört


det känns som om någon vill mig illa
det känns tomt
det känns hemskt
när jag trodde allt var på väg uppåt släpptes bomben
allt jag lever för bara puts väck
den enda sanna kärleken jag känt
man kan lika bra slita ut mitt hjärta och slänga det i en container
jag bara stirrar ner på mitt hemska liv
varför ska jag vara här när inget jag älskar finns kvar
vill bara att allt ska bli svart
vill inte längre finnas
ska man packa ihop sitt liv som om man vill det
ska man sätta upp en fasad och låtsas som ingenting
ska jag säga till alla andra att jag mår bra
kan jag visa mig ute med mina svullna tårförstörda ögon
jag vill ju känna dig nära
jag älskar ju dig

det gör så ont
smärtan kan jag snart inte stå ut längre
jag vill bara bort, långt bort

8 april 2009

igår var jag och hämtade min bil och jag är överlycklig. den är superhärlig att köra och jag bara ääälskar den. men det var riktigt störigt när vi var hemma hos dem som ägde den innan och skulle skriva papperna och så, internetbanken låg nere, dem hade haft tekniska problem nästan hela dagen fick pappa veta när han ringde till dem. men som tur var gick det att överföra pengarna via telefonen istället. men det var så typiskt liksom när man satt där hos vilt främmande människor att det skulle klabba. menmen, det är sånt som händer. här kommer ännu en bild på den. vet att jag lagt upp en på den innan men kan bara inte låta bli. :)
idag har jag varit hemma hos jessica en sväng. vi körde nercabbat i borstahusen i landskrona nere vid havet och det var så oerhört härligt när håret fladdrade i vinden. vi lunchade också på vårt speciella ställe. haha. eller hur jessica?!
imorgon ska jag faktiskt hem till henne igen. hon ska slinga mitt hår. gud vad jag längtar efter att bli fin igen. hatar den här jävla utväxten, sen måste jag fråga malin om hon har lust att klippa mig igen. det börjar bli riktigt slitet i topparna nu igen. det är den där plattången som gör det. men attans vad fint det blir när man plattar det så man kan inte låta bli. hehe.

nu ska jag jobba vidare! tjingeling!

7 april 2009

har haft lite dåligt uppdatering i helgen känner jag. har ju sovit hos mina föräldrar, så har inte riktigt haft tid. i lördags var jag i alla fall ute i det fina vädret och såg på fotboll, min lillebror hade blivit uttagen i a-laget i svalöv. synd bara att han kom in precis efter att jag kört. hade ju tid att passa till jobbet. lite tråkigt. men jag tittade i alla fall. och det var riktigt skönt att vara ute sådär. :)

denna helgen måste ha slitit ganska rejält på mig för igår sov jag ända till halv fem på eftermiddagen. brukar inte sova mer än till typ två annars. måste ha varit jävligt trött.
men då var det bara att köra ut till stallet. det kom en specialist som skulle hjälpa oss att lasta sessan i transporten. och det gick riktigt bra, verkligen över förväntan. man lärde sig lite nya tekniker och hur hästen tänker osv. det var riktigt lärorikt även för mig. ska faktiskt dit senare idag och träna henne lite. känns så roligt när man i träningen verkligen ser att man kommer framåt.

efter stallet mötte jag upp lina och micke på renatos när vi hämtade pizzorna. bara det att jag kom på när vi parkerade bilarna på vår parkering att jag glömt mina nycklar i stallet, hade hängt av mig dom för att sessan inte skulle bli rädd för skramlandet. så vi fick köra dit och hämta dom.
men gud vilken myskväll vi hade. :) ni ser ju bilder i föregående inlägg.

nu idag kommer det att hända mycket. har precis vaknat nu. ska börja jobba klockan ett uppe på 7eleven, chefen ringde igår och behövde att jag bara hoppade in ett par timmar så det är väl klart jag kan göra. man måste ställa upp ju. sen direkt efter måste jag sticka ut i stallet för lite träning. och sen vid sex måste vi köra till svalöv och hämta pappa. för sen är det ju dags att köra vidare till eslöv för att hämta min nya bil. jag ser så oerhört mycket fram emot det. det ska bli så roligt.  längtar massor. :)

men nu måste jag göra vid mig. ciao!

singstarkväll :)

igår hade vi lite singstarkväll. jag, lina och micke. superkul.
vi käkade pizza och sedan sjöng vi tills våra halsar var helt torra. :)



det bästa med påsken

även fast det bästa med julen är julmusten så är inte påskmusten det som är bäst med påsken.
både jag och mamma har en viss favorit under påskhögtiden.
man kan jämföra dem med julens skumtomtar från cloetta. och visst, även dessa godingar är från cloetta. nämligen dem berömda dragé eggen. mums!


om du lämnade mig nu

en sjukt bra låt.
egentligen gillar jag inte lars winnerbäck alls,
förstår inte alls vad han gjort med alla ungdomar i sverige.
vad är det som gör att alla gillar honom?
vad är det i hans musik som folk gillar?
men den här låten har fan en mening.
inte för att jag har hört många låtar av honom,
men den här är speciell.
den kan till och med jag gilla.


2 april 2009

vilken lång dag detta har varit. med både tråkiga och roliga händelser. så jag får väl börja från början. först försov jag mig nästan till besiktningen. så jag fick typ springa ner till bilen för att köra dit, bara det att när jag sätter mig i bilen så är den helt död, för jag hade glömt ljusena på igår när jag skulle kolla så alla lampor fungerade. den var så död att inte ens centrallåset funkade. haha. menmen. sånt är livet.
så jag fick typ ringa runt och fixa med så jag inte behöver betala och skit, för jag fick sitta i telefonkö till bilprovningen hur länge som helst så jag hann inte avboka tiden i tid. men det var pga deras jävla telefonkö, det är ju inte mitt fel.

sen så fick jag ta en promenix ner till statoil där jag handlade frallor. fick ju besök en stund senare av daniel och marie, ett par kära vänner från malmö. dem kom för att hämta simba. som jag kommer sakna honom. så vi fikade och tog det lugnt. daniel försökte hjälpa mig att startkabla igång min bil också men det funkade inte. :(
ända sedan dem åkte har doris varit lite deppig. hon saknar sin brorsa. men gosan har jag inte märkt så mycket på än. men det kan vara för hon löper. det kommer säkert sen. under helgen kommer hon garanterat vara orolig för imorgon ska doris också lämna oss. jag ska ta med henne när jag kör till svalöv.

i alla fall, senare på eftermiddagen så kom lina hit och vi skulle prova än en gång med att startkabla igång min bil. och vi stod där och höll på mitt på parkeringen och det gick inte så bra. en granne som jag glömde fråga vad han hette kom ner och snackade lite, han såg riktigt trevlig ut och var riktigt trevlig. kanske en ny bekantskap, vem vet. supertrevlig i alla fall. men paul kom hem och han har ju ett mycket starkare batteri så vi testade med det istället och det gick. så sen fick jag och lina köra en runda så vi körde och köpte pizza som vi sen åt. och efter det tog jag mig en dusch och gjorde vid mig.

därefter fick vi ner paul på parkeringen där han putsade lite på min bil. vet inte hur mkt han gjorde, det har vi inte hunnit kolla. hoppas han gjorde så mkt som möjligt. sen tog jag och lina pauls bil och körde ner till stan för att fika med micke och roddi. och det var supertrevligt. skoj att träffa lite människor härifrån. känner ju ingen här. och dem gillade jag. vi körde dem hem och stannade för att snacka med andy, linas pojkvän. har inte träffat honom innan men tyckte han verkade trevlig. men han har spindlar och det gillar inte jag. :(
sen när vi kom tillbaka till ängelholm så körde vi in på washacar och spolade av pauls bil lite. och han blev faktiskt glad över en nytvättad bil. så där gjorde man minsann en bra sak. hehe.

sen kollade vi på repris av "jag vet vad du gjorde förra lördan". ett sjukt kul program. helt sjukt hur dem kan hypnotisera folk så. men det är nog som paul säger att det är en bluff. men man vet aldrig. det är ju helt fina priser också som dem får när dem klarar utmaningarna. men man vet ju inte.

sen efter lina stuckit så gick paul och la sig och här sitter jag nu helt själv och funderar på att gå och lägga mig jag också. bokade nämligen en ny besiktningstid till imorgon och den är redan 8.38 så kommer få gå upp mkt tidigare än jag är van vid. men sen måste jag gå och lägga mig igen för annars kommer jag inte orka jobba sen på natten. har ju en helgs arbete framför mig nu. suck. men nu ska jag se en film innan det är dags för bingen. tjaaaaa.

här bor jag :)

lina berättade att det fanns ett klipp på youtube där massa folk körde runt med flaggor och firade sitt hemland och skit. var bara tvungen att kolla det. och det är där jag bor. så för alla er som vill veta hur det ser ut där jag bor så kommer det här. ;)

sjukt bra bild

måste bara lägga upp denna bilden. tycker det är en sjukt bra bild på mig och paul. (och så har jag ju min lilla kusin filip i knäet) men jag gillar verkligen denna bilden på mig och min älskling. ♥

1 april 2009

idag har varit en ganska lugn dag. vaknade och gick ut i vardagsrummet och la mig för att se på en film. en ganska medelmåttig film, inte jättebra, men såg den mest för att en av mina favoritskådisar är med, nämligen adam brody. tycker att han är sjukt het. sen är han ju lite lik paul också. och det gör ju inte saken sämre. ;)

sen ringde pappa och berättade att allt är grönt med pengarna och att brevet till banken kommit med posten idag så om vi har tur, verklig tur, kan vi ha pengarna redan på fredag och kan hämta bilen i helgen istället för att vänta till måndag. men vi får se hur det blir. har även pratat med han som har bilen nu och allt är grönt. :) oooh som jag längtar, jag är snart stolt ägare till min drömbil.

pappa försökte lura mig bara för att det är 1 april idag genom att säga att vi inte får pengarna till bilen, men jag gick inte på den. man hör riktigt på hans röst när han försöker skämta. han är såå dålig på det. men han fick mig att komma på vad det är för dag så jag var bara tvungen att ringa och lura paul. så jag ringde upp honom och sa att ängelholmshem hade ringt och hade ett tråkigt besked. att hela vårt hyreshus ska göras om till bostadsrätter så vi fick tänka över hur vi skulle göra och att vi kunde ringa dem imorgon för att boka tid för prissättning av lägenheten. och paul gick på det. han blev helt deppig. men jag tänkte, att jag säger inget förrän han kommer hem från jobbet. men bara efter ett par minuter ringde han upp igen och frågade om jag skämtade. för dem hade diskuterat det i boden på jobb och då hade hans arbetskamrater påminnt honom om vad det var för dag. men det var skoj så länge det varade. hehe.
jag blev minsann också lurad sen på kvällen av linnda på mitt jobb, hon sa att dem sålde billig brandskadad bensin i lund för 1,20kr litern och jag gick på det först. haha. som hon skrattade åt mig. hehe.

sen lagade jag potatis med pannbiffar och brun sås till middag och det blev supergott. och efter maten skruvade vi ihop min crosstrainer och han stack ut och åkte lite rollerblades. jag måste införskaffa mig ett par ordentliga såna så jag också kan följa med ut och åka och bli bättre på det.

senare satt vi i soffan och höll kväll och såg rent hus, efterlyst och diagnos okänd. ganska mys, och nu sitter jag här och ska strax gå och lägga mig. natti!

träningsmaskin

idag har den kommit på posten som jag betalade för längesen. eller ja, inte på posten, utan den kom på DHL-utlämningsställe som paul hämtade den på efter jobbet. härligt. en likadan som en orbitrek, fast lite billigare. eller ja, mycket billigare, under halva priset mot vad den kostade. supernajs ska det bli.
tänk med det braiga ljudet vi har i stereo och så här hemma, och så kan man sätta på musikvideo med asbra musik och asbra ljud och träna på den. fan vad najs det ska bli. sen kan man avsluta med lite situps. jag ska verkligen kämpa mig till att gå ner några kilon tills det är dags för mig och paul att åka utomlands efter sommaren/till hösten. längtar ihjäl mig. men då måste jag kunna ha bikini utan att må alltför dåligt. det kommer ju inte vara något mirakel som gör att jag rasar. men förhoppningsvis ska det göra skillnad. och jag ska lägga band på mig ngt fruktansvärt nu för detta ska bannemej bli bra. tihi. :)


-  pic: ellos.se  -

dagens middag

idag ska jag laga pannbiffar med kokt potatis, brun sås och broccoli-buketter. mums vad gott det ska bli.

RSS 2.0