2 april 2009

vilken lång dag detta har varit. med både tråkiga och roliga händelser. så jag får väl börja från början. först försov jag mig nästan till besiktningen. så jag fick typ springa ner till bilen för att köra dit, bara det att när jag sätter mig i bilen så är den helt död, för jag hade glömt ljusena på igår när jag skulle kolla så alla lampor fungerade. den var så död att inte ens centrallåset funkade. haha. menmen. sånt är livet.
så jag fick typ ringa runt och fixa med så jag inte behöver betala och skit, för jag fick sitta i telefonkö till bilprovningen hur länge som helst så jag hann inte avboka tiden i tid. men det var pga deras jävla telefonkö, det är ju inte mitt fel.

sen så fick jag ta en promenix ner till statoil där jag handlade frallor. fick ju besök en stund senare av daniel och marie, ett par kära vänner från malmö. dem kom för att hämta simba. som jag kommer sakna honom. så vi fikade och tog det lugnt. daniel försökte hjälpa mig att startkabla igång min bil också men det funkade inte. :(
ända sedan dem åkte har doris varit lite deppig. hon saknar sin brorsa. men gosan har jag inte märkt så mycket på än. men det kan vara för hon löper. det kommer säkert sen. under helgen kommer hon garanterat vara orolig för imorgon ska doris också lämna oss. jag ska ta med henne när jag kör till svalöv.

i alla fall, senare på eftermiddagen så kom lina hit och vi skulle prova än en gång med att startkabla igång min bil. och vi stod där och höll på mitt på parkeringen och det gick inte så bra. en granne som jag glömde fråga vad han hette kom ner och snackade lite, han såg riktigt trevlig ut och var riktigt trevlig. kanske en ny bekantskap, vem vet. supertrevlig i alla fall. men paul kom hem och han har ju ett mycket starkare batteri så vi testade med det istället och det gick. så sen fick jag och lina köra en runda så vi körde och köpte pizza som vi sen åt. och efter det tog jag mig en dusch och gjorde vid mig.

därefter fick vi ner paul på parkeringen där han putsade lite på min bil. vet inte hur mkt han gjorde, det har vi inte hunnit kolla. hoppas han gjorde så mkt som möjligt. sen tog jag och lina pauls bil och körde ner till stan för att fika med micke och roddi. och det var supertrevligt. skoj att träffa lite människor härifrån. känner ju ingen här. och dem gillade jag. vi körde dem hem och stannade för att snacka med andy, linas pojkvän. har inte träffat honom innan men tyckte han verkade trevlig. men han har spindlar och det gillar inte jag. :(
sen när vi kom tillbaka till ängelholm så körde vi in på washacar och spolade av pauls bil lite. och han blev faktiskt glad över en nytvättad bil. så där gjorde man minsann en bra sak. hehe.

sen kollade vi på repris av "jag vet vad du gjorde förra lördan". ett sjukt kul program. helt sjukt hur dem kan hypnotisera folk så. men det är nog som paul säger att det är en bluff. men man vet aldrig. det är ju helt fina priser också som dem får när dem klarar utmaningarna. men man vet ju inte.

sen efter lina stuckit så gick paul och la sig och här sitter jag nu helt själv och funderar på att gå och lägga mig jag också. bokade nämligen en ny besiktningstid till imorgon och den är redan 8.38 så kommer få gå upp mkt tidigare än jag är van vid. men sen måste jag gå och lägga mig igen för annars kommer jag inte orka jobba sen på natten. har ju en helgs arbete framför mig nu. suck. men nu ska jag se en film innan det är dags för bingen. tjaaaaa.


Mazze

Inte gillar spindlar? Säger bara en sak... Zoo-Zity!! ;)

2009-04-05 @ 08:46:23

Kommentarer

Ditt namn :
Kom ihåg mej ?
E-post : (bara jag som ser)

Blogg / Hemsida :

Varsågod, ordet är ditt :
ha en underbar dag!
RSS 2.0