7 april 2009

har haft lite dåligt uppdatering i helgen känner jag. har ju sovit hos mina föräldrar, så har inte riktigt haft tid. i lördags var jag i alla fall ute i det fina vädret och såg på fotboll, min lillebror hade blivit uttagen i a-laget i svalöv. synd bara att han kom in precis efter att jag kört. hade ju tid att passa till jobbet. lite tråkigt. men jag tittade i alla fall. och det var riktigt skönt att vara ute sådär. :)

denna helgen måste ha slitit ganska rejält på mig för igår sov jag ända till halv fem på eftermiddagen. brukar inte sova mer än till typ två annars. måste ha varit jävligt trött.
men då var det bara att köra ut till stallet. det kom en specialist som skulle hjälpa oss att lasta sessan i transporten. och det gick riktigt bra, verkligen över förväntan. man lärde sig lite nya tekniker och hur hästen tänker osv. det var riktigt lärorikt även för mig. ska faktiskt dit senare idag och träna henne lite. känns så roligt när man i träningen verkligen ser att man kommer framåt.

efter stallet mötte jag upp lina och micke på renatos när vi hämtade pizzorna. bara det att jag kom på när vi parkerade bilarna på vår parkering att jag glömt mina nycklar i stallet, hade hängt av mig dom för att sessan inte skulle bli rädd för skramlandet. så vi fick köra dit och hämta dom.
men gud vilken myskväll vi hade. :) ni ser ju bilder i föregående inlägg.

nu idag kommer det att hända mycket. har precis vaknat nu. ska börja jobba klockan ett uppe på 7eleven, chefen ringde igår och behövde att jag bara hoppade in ett par timmar så det är väl klart jag kan göra. man måste ställa upp ju. sen direkt efter måste jag sticka ut i stallet för lite träning. och sen vid sex måste vi köra till svalöv och hämta pappa. för sen är det ju dags att köra vidare till eslöv för att hämta min nya bil. jag ser så oerhört mycket fram emot det. det ska bli så roligt.  längtar massor. :)

men nu måste jag göra vid mig. ciao!


Kommentarer

Ditt namn :
Kom ihåg mej ?
E-post : (bara jag som ser)

Blogg / Hemsida :

Varsågod, ordet är ditt :
ha en underbar dag!
RSS 2.0