8 april 2009

igår var jag och hämtade min bil och jag är överlycklig. den är superhärlig att köra och jag bara ääälskar den. men det var riktigt störigt när vi var hemma hos dem som ägde den innan och skulle skriva papperna och så, internetbanken låg nere, dem hade haft tekniska problem nästan hela dagen fick pappa veta när han ringde till dem. men som tur var gick det att överföra pengarna via telefonen istället. men det var så typiskt liksom när man satt där hos vilt främmande människor att det skulle klabba. menmen, det är sånt som händer. här kommer ännu en bild på den. vet att jag lagt upp en på den innan men kan bara inte låta bli. :)
idag har jag varit hemma hos jessica en sväng. vi körde nercabbat i borstahusen i landskrona nere vid havet och det var så oerhört härligt när håret fladdrade i vinden. vi lunchade också på vårt speciella ställe. haha. eller hur jessica?!
imorgon ska jag faktiskt hem till henne igen. hon ska slinga mitt hår. gud vad jag längtar efter att bli fin igen. hatar den här jävla utväxten, sen måste jag fråga malin om hon har lust att klippa mig igen. det börjar bli riktigt slitet i topparna nu igen. det är den där plattången som gör det. men attans vad fint det blir när man plattar det så man kan inte låta bli. hehe.

nu ska jag jobba vidare! tjingeling!


Kommentarer

Ditt namn :
Kom ihåg mej ?
E-post : (bara jag som ser)

Blogg / Hemsida :

Varsågod, ordet är ditt :
ha en underbar dag!
RSS 2.0