ofattbart!

jag har nog fortfarande inte förstått det.
för mig är det så grymt overkligt.
hur i hela friden tänker man?


idag har det hänt massor med saker. man behöver faktiskt inte gå in på allt man gör och är med om i detalj här på bloggen och just idag är en sån dag då det inte känns relevant. därför tänker jag inte tråka ut er med ett långdraget inlägg om vad jag har gjort idag. snällt av mig va?! ;)

just nu sitter jag hemma hos världens bästa matilda och ser på film, eller ja, vi pausar filmen just nu men filmmys har vi i alla fall.

imorgon blir det backtowork som gäller. ska bli trevligt.
nej minsann. nu återgår jag till filmen, sen är det bingen som gäller.

förlåt för så dålig uppdatering, ska bli bättre på det. jag lovar.

nattinatti!


fy på dig, sandra!

ja jag har fan inte varit duktig på att uppdatera igår. det var faktiskt skamligt av mig.

nu har jag i alla fall kommit hem från jobbet, det är fredag vilket innebär att jag är inne på min lediga helg och nallar. :) riktigt härligt ska det bli att vara ledig. ska ju göra massa roliga saker dessutom, det gör ju inte saken sämre.

en sak gör däremot att jag är riktigt förbannad just nu.
robert skulle ju köra mig hem så fort han slutar jobba halv sex, men han ändrade sig nu halv fyra när jag slutade. hur ska man nu ta sig hem? det är så himla dålig stil att ändra sig sådär sent faktiskt, anledningen var att han började bli trött. har man sagt att man ska ställa upp så tycker jag man ska göra det ändå. man kan inte säga till en vän att det är klart jag ställer upp, och sen två timmar senare att man inte orkar för man börjar bli lite trött.
fy vad arg jag är nu. får försöka förlita mig på att min bror ställer upp när han vaknar. har räknat ut att han kan köra till skolan, så hoppar jag av i helsingborg och tar min egen bil hem. hoppas det funkar att lösa det så, men jag kommer bli sjukt trött eftersom jag knappast kan somna nu med tanke på att jag måste vara vaken när min bror går upp och jag vet inte alls när det blir. och sen har jag massor att göra under dagen så det blir knappt man hinner vila då, och sen blir det ju alkoholisering på kvällen. menmen. det löser sig nog. massa redbull och koffeintabletter gör nog susen!
men gud så besviken och arg jag är nu.
man kan väl ha kläckt det ur sig innan eller åtminstone räknat ut att efter ett tolvtimmarspass på natten så är man trött och inte lovar en sån sak för att sen ta tillbaka det en timme innan det är dags. man gör bara inte så.

menmen. nog om det nu.
nu blir det 2 ½ men.

ciao!

godnatt!

då var det väl dags för mig att gå och lägga mig och säga godnatt.

är nyss hemkommen från jobbet. var faktiskt inte lika betungande att jobba idag som det var igår, har ändå fått sova en hel del innan jobbet nu inatt ju, och imorgon kommer jag vara ännu mer utvilad. det är mycket roligare att jobba då. speciellt när det är med folket som jobbade i natt, vi hade fika innan jag slutade. sjukt trevligt. fan vad jag älskar mina arbetskamrater! :)

har ordnat så jag kommer hem till ängelholm när jag slutar jobbet imorgon natt också. robert ställer upp. han ska ändå köra till svalöv vid halv fem på morgonen så då plockar han upp mig och sen kör han mig till ängelholm. sjukt snällt. han får givetvis bensinpengar och så, men sjukt snällt av honom. kommer vara skyldig honom en körning, det är ett som är säkert.

nej nu är det bingen som kallar.

nattinatti!


jag lever!

då får jag väl ta och berätta för alla att jag lever. trots alla höga doser av koffein igår och på tok för lite sömn så klarade jag mig igenom natten. blev en fika på morgonen med mina kollegor också. brukar inte jobba på det skiftet särskilt ofta så det var riktigt skoj att träffa det folket igen, så det blev till och med att jag stannade över lite på jobbet bara för att sitta och snacka. det är absolut inte varje dag man gör det.

nu ikväll har jag faktiskt ätit pizza. inte bra för kroppen men vafan, någon gång kan man faktiskt. egentligen så gillar jag inte pizza särskilt mycket, tycker mest det är flottigt och äckligt men det fanns inget annat alternativ här, jag hann ju inte äta innan jag stack hemifrån päronen, för jag prioriterade att sova riktigt länge eftersom jag låg lite efter med sömnen. vad ska man då äta när det är lunch nu om ett tag?! hehe. får väl sticka och snacka skit med herr bonde i eslöv kanske?! vi får helt enkelt se.

men shit vad sur jag var i morse. först kommer doris och lägger sig ända uppe vid mitt huvud och vill bara kela, och visst tänker jag, supermysigt. ligger och klappar henne lite på magen och myser och så. sen somnar jag. och då blir hon sur så hon börjar klappa till mig i ansiktet för att jag ska vakna igen. dumma katt. sen börjar hon bita mig i tårna och hålla på. blev skitsur. slängde ner henne på golvet flera gånger men hon gav sig inte, och om jag stängde ute henne så höll hon bara på med dörren så det ljudet blev jobbigt. men jag ska fan inte släppa in henne alls i natt/imorgonbitti. hon får bli ute så jag får sova ordentligt.

men nu är det faktiskt dags för mig att stänga ner allting här och sticka ut och köra.
hoppas alla får en underbar kväll!

kramar

glömde ju det viktigaste igår



igår när jag la upp bilder på sakerna jag köpt så glömde jag ju att lägga upp det viktigaste. jag köpte en ursnygg tunika i mörklila med lite nitar. skitsnygg, kommer att använda den massor i höst/vinter. det är jag bombis på. här kommer en bil på den!
(bilden gör sig dock inte rättvis, blixten från kameran ändrade färg på den skitmkt, färgen som den är IRL är riktigt snygg mörk lila)


mörklila tunika med nitar 169:- New Yorker


då var det dags att sticka ut och köra



nu ska jag alldeles strax sticka ut och köra igen. ska bli sjukt najs, men först är det lunch med wille. :)
det blir nog en saladshake, mumsigt värre är det. har ju inte med mig mat till alla tre arbetspassen som jag ska jobba i rad nu. har bara till ett, och förhoppningsvis kan jag ta något hos päronen till det andra, men idag blir det minsann köpemat.

förresten, fick mitt schema för september månad idag också. kommer jobba sjukt mycket. men det är bra för plånboken! men det kommer att bli lite tråkigt att knappt vara hemma men det är sånt man får ta. får göra storkok till paul istället, stackaren kommer ju inte ha någon som lagar mat åt honom då. det är ju faktiskt min uppgift, men det gör inte mig något, jag älskar ju att laga mat!

nej minsann, nu får ni allt klara er själva ikväll.
hoppas det inte blir alltför tråkigt.

kram

hur sött är inte detta?


arbeta koffeindrogad + dagens shopping



det är precis vad jag ska göra idag, jag ska proppa mig själv så full med koffein att mina ögon står upp som om det var ett par tandpetare som ställt upp dem. hahaha. nej men skämtåsido, har ju varit uppe sen halv åtta i morse, det krävs ett visst uppiggande preparat för att jag ska klara av denna natt. det är ju över 20 timmar jag varit vaken när jag går av mitt pass i natt. men det ska jag klara, vad gör man inte för lite shopping med en underbar vän.

egentligen var det ju meningen att jag och emilia skulle ha en mysdag med shopping, men martin följde med. och det var ju trevligt. det blev riktigt trevligt idag ändå! :)
måste bara berätta, han köpte en skitfin tröja inne på newyorker, jag tyckte den var riktigt jävla snygg. så jag köpte faktiskt en likadan till paul. jag menar, hur stora är oddsen att dem har på sig den samtidigt och dessutom träffas vid just detta omöjliga tillfälle? jag anser att chansen är NOLL!!! har dock inte vågat berätta det för varken emilia eller martin, men det får dem väl läsa här. hihi.

jag shoppade faktiskt lite också idag. eller ja, en del. men det var faktiskt saker jag har tittat på länge men bestämt mig för att jag ska vänta till just en sån här dag. det blev ju en tröja och ett par skor till paul också. såå snäll jag är.
här kommer bilder på det jag köpte!


lila benvärmare 59:- H&M

stickad tröja till paul 199:- New Yorker

stentvättade jeansleggings med dragkedja nertill 149:- H&M

grå bomullskjol 49:- Gina Tricot

leggings med rosa rand 39:- ICA Maxi

vanliga svarta leggings 69:- H&M

big-T / tunika / oversize med paljetter 149:- H&M (har trånat efter denna lääänge)

mitt balsam från Jon Frieda 99:- Kicks

svarta skor med liten klack 150:- Skokanonen

fodrade skor till paul 50:- Skokanonen (paul har inga skor alls att ha i vinter)


jo, som ni ser så har jag haft en trevlig dag. när emilia och martin var tvungna att köra tillbaka till nordvästra skåne för att hon skulle jobba så träffade jag malin för en lunch på Sandy's. det blev pasta med kyckling och curry, mums.
var riktigt härligt att träffa malin igen, har inte setts på megalänge ju. vi var en sväng i hennes hus också, hon och hennes sambo har ju köpt hus i lödde. superfint. är nästan lite avundsjuk. hihi. alla köper ju hus och skaffar ungar nu tycker jag.
har allt en bild på malleballe också! :)


när jag kom till jobbet blev det en fika med andreas och anton. trevligt som bara den. :)
sen var det bara att kränga på sig jobbekläderna och sätta igång och här är jag nu!

imorgon ska jag minsann sova ut. skönt ska det bli!
nu ska jag fortsätta jobba och vara lite social här.

tjingeling!

dagens outfit !



nu kommer snart emilia och martin och hämtar mig för en tripp till center syd! :)
ska bli sjukt trevligt. jag har minsann gått upp tidigt och gjort vid mig för det här, synd bara att inte paul kan vara med.
såhär ser jag ut idag i alla fall!


svart stickad bolero Josefssons grönt långlinne New Yorker
svarta leggings H&M svarta skor med klack Skopunkten

kom även på att igår glömde jag visa mina skor som kommit hem på posten. har nämligen beställt ett par riktigt snygga träningsskor. hittade dem megabilliga på ellos, såg likadana i en affär (kommer inte ihåg vilken) och blev förälskad, men där kostade dem 200 kr mer. supernöjd är jag!



älskar speciellt att där är rosa detaljer på dem!

nu ska jag strax iväg.
ha en underbar dag i det soliga vädret allihop.

puss o kram

sömnproblem?

alltså shit. jag ska upp megatidigt imorgon men kan fan inte sova. skit också.
kommer få ta morgondagens arbetspass och leva på koffeintabletter och redbull! haha. men det går en natt, sen får jag sova ut på dagen på onsdag.

nu hade jag tänkt se 17 again. undrar om den är bra?! återstår att se. godnatt allihop!

one day off

i förmiddags kom emilia till mig är jag vaknat och vi tog en liten sväng upp på maxi och hämtade ett paket som innehöll ett singstar-spel som nyss kommit ut i buktikerna som jag har väntat på hur länge som helst, förhandsbokade det på internet. :)
sen var vi uppe på hennes jobb och hämtade lite kartonger som jag kunde använda att packa ner vårt kök i. hehe. när vi sen kom hem så lagade vi mat, spagetti och köttfärsås. mums. fast hennes blev dock inte så god tror jag. hehe. hon äter ju inte kött så hon hade en egen färs.
jag passade på att slänga upp portioner i matlådor till paul som han kan ha nu när jag ska iväg och jobba och när köket är under renovering. smart va?!
efter maten blev det att sjunga igenom singstar-skivan så vi har gjort det i alla fall en gång i nyktert tillstånd innan fredag. hehe. kan nog vara idé.
lite flipp-bilder på emilia kan man ju slänga upp också. eller hur gumman?! ;)




när sen paul kom hem så hade jag middagen färdig. fläskfilé med ris och chilisås och ugnsstekt paprika. mumsigt. ännu en portion i en matlåda blev det till herr målare. :)

efter maten var vi runt och letade efter fler lådor till köket men fick inte fatt i några så fick ta vad vi hade hemma. det blev en gammal tvättkorg och lite kassar och sånt som vi packade i, men det gick ju lika bra det.
sen under tiden som paul skruvade ner alla skåpsluckor så lagade jag två portioner mat till åt honom, makaroner och korv. hoppas han tycker det är gott. vi brukar inte äta det så ofta. men gud, jag har lagat tre måltider idag. riktigt duktigt av mig faktiskt.
måste bara skryta lite, jag är faktiskt ganska duktig på att laga mat. det tycker i alla fall alla som har ätit min mat, speciellt paul. han älskar det! :)

vad som hänt sen under kvällen ser ni ju på föregående inlägg. hehe.

just nu sitter paul och bråkar lite med gosan och jag ska hoppa in i duschen. härligt skönt ska det bli. sen måste jag göra vid håret ikväll också, för emilia kommer och hämtar mig tidigt imorgonbitti, då ska vi på shoppingrunda i malmö. ska bli sjuuukt skoj. ska köpa en efterlängtad t-shirt av längre modell som jag kan ha till ett par leggings, tänkte ha den på fredag när vi ska ut. har kikat på den hur länge som helst men tyckt att den var för dyr. men jag ska fan slå till. tycker den är så himla snygg. fick dessutom bättre lön än väntat denna månaden så varför inte liksom?!

men nu ska jag duscha.

hejsvejs!

renovering av köket

då har vi påbörjat vår renovering av köket som jag pratat så mycket om och längtat efter. här kommer lite bilder. varsågoda!


alla luckor är avskruvade och skåpen tömda

köket = renoveringsobjekt nr. 1

väggarna under uppfräschning

här håller jag på att skrapa ner färg

vår nuvarandra matplats

hela köket nerpackat

balkongen har blivit ett förråd

jag fick chansen att spackla, men jag tror inte det blev så bra, se själva på filmen nedan

tycker ni inte att han är taskig?! ;)

dags att slipa väggarna

påminnelse om tradera-annonser



nu måste jag bara påminna er om mina annonser på tradera som slutar nu på måndag och tisdag.
jag har rensat bland alla mina miljoner par skor och lagt ut dem jag inte längre behöver eller impulsköp som inte satt så bra på just mina fötter osv. där finns oanvända par och mycket sparsamt använda par.
det är riktiga fynd!!!

klicka in er här och se själva.

UNDERBARA LÄSARE!!!

tack mina underbara läsare.

som jag skrivit i ett tidigare inlägg så är det så otroligt skönt att kommentarerna fungerar som dem ska igen. att få kommentarer från er läsare är ju det som betyder mest när det gäller bloggen.
allt handlar om att få andra människor att läsa det man skriver och bli intresserade, men det är definitivt inte allt. man får ju sån otrolig feedback och olika människor som känner som en själv skriver och talar om att det inte alls är något fel på en och att ens tankegångar är helt normala. bara att komma i kontakt med människor i samma sits gällande olika situationer är underbart.

jag tror personligen att det här med bloggandet kan vara start till nya bekantskaper och kanske rentav vänner. jag tror att möjligheterna med att träffa människor på nätet utan det här med ICQ, nätdejting och så, blir så mycket vanligare och roligare.
istället för att chansa och träffa en person helt utan att veta något om den så kan man göra det utifrån en blogg, där lämnar man ändå ut en hel del om sitt liv och sin person och sina åsikter.
självklart så finns det garanterat människor där ute som utger sig för att vara personer som dem inte är även i bloggare, men jag tror ärligt talat inte att det förekommer särskilt mycket, inte på långa vägar lika mycket som personerna som är ärliga och som verkligen bloggar om sig själva i alla fall.

vill tillägna detta inlägg till mina underbara läsare som verkligen får mig att älska det här med bloggandet!

kram på er allihopa!

det är så bra när det funkar som det ska



då har det börjat fungera att kommentera mina inlägg igen. va skönt.
det har varit så grymt tyst nu under tiden det inte fungerade, nästan lite tråkigt att blogga då. man har liksom inte känt sig inspirerad att skriva något överhuvudtaget.

nu har jag precis hjälpt mamma att lägga in lite låtar på hennes mobiltelefon. ska alldeles strax köra till jobbet. men först tänkte jag slänga in en ljudbok på min mp3 som jag kan lyssna på i natt.

hejsvejs!

gårdagens shopping!

som utlovat så kommer här bilder på det jag handlade på newyorker igår. riktigt jävla billigt. ÅKT DIT!!!


t-shirt 40:- New Yorker

minikjol 35:- New Yorker

gråa jeans 99:- New Yorker

vit pikétröja till paul 35:- New Yorker

nätleggings 49:- New Yorker

lila diadem + armband 38:- tsm New Yorker

hmm. det kanske inte var nödvändigt att skriva under varje bild att det var köpt på newyorker, men vafan. det måste ju vara seriöst. hehe.

nu idag ska jag faktiskt inte göra så mycket. ska se ett avsnitt till av 2 ½ men innan jag officiellt stiger upp, sen blir det att koka lite ris till jobbematen och göra vid mig och äta och lite sånt smått och gott.

hoppas alla andra får en trevlig lördagkväll och att ni tänker mycket på mig som jobbar!

kramar!

finally home!

då var man äntligen hemma från jobbet.
men jag kan inte säga att jag har haft en tråkig arbetsdag, det har faktiskt varit riktigt skoj idag, har ju varit ledig en vecka och jag har saknat det. fast jag inte känt det under tiden jag varit ledig så var det skönt att vara tillbaka idag!
men det kändes verkligen att man varit ifrån det en vecka för jag blev sjukt trött när jag hade 1 ½ timme kvar ungefär, ögonen ville inte hålla sig öppna och jag var nära att köra av vägen ett par gånger. som tur var hade jag richard i luren, som också jobbade, så vi fick hålla varandra vakna. en riktig jävla tur. men när jag kom in till lund innan jag skulle rusta av så köpte jag mig en redbull så att jag inte behövde oroa mig på vägen hem, det var ju en bit ändå.
gillar egentligen inte att dricka redbull, där är så himla mycket socker och det är inte alls nyttigt med sån energidryck, men ibland måste man. det blir ju så när man inte tycker om kaffe. hehe.

men nu ska jag faktiskt se ett avsnitt 2 ½ men innan jag somnar. kan ju inte direkt lägga mig på kudden och somna som ingenting, det har jag aldrig kunnat. men ett avsnitt av världens bästa show gör nog susen.

natti natti allihop! (ni sover säkert redan dock)

@ work

då var man på jobbet. lika trevligt som alltid med evelina bredvid. :)
synd bara det är så himla dåligt väder. regnar som bara den.

för ett par år sedan när jag var på semester i stockholm med min familj så smakade jag typ väääärldens godaste chips, en engelsk sort, märket är WALKERS och med smaken TOMATO KETCHUP. i onsdags när jag och paul var i malmö så hittade vi precis den sorten i en affär i malmö. blev jag salig eller?!?!?
har inte sett dem någonstans sen just den där stockholmssemestern, och gud så goda dem var.

FINNS DET NÅGON SOM VET VAR MAN KAN KÖPA DEM MER?!?!?!?

i alla fall. idag har jag inte gjort så mycket. vaknade på soffan ganska tidigt av att solen sken in genom fönstret, det var bara att gå upp och dra ner persiennerna så det blev lite mörkt och sen var jag tvungen att somna om. ska ju jobba i natt, då kan man ju inte gå upp hur tidigt som helst.
sen lagade jag mat och vi åt lunch, spagetti och köttfärssås. mums.

sen var det dags för mig att bege mig neråt mot lund. körde i god tid med tanke på vägarbetet på vägen. men det gick ganska snabbt så där var till och med tid att springa in på center syd och köpa nässpray på vägen. och när man är på center syd så bara måååste man in på newyorker. man är ju inte särskilt ofta på det hållet, och som tur var så fanns där tid över även till det.
och som den shopaholic jag är så köpte jag faktiskt något. det blev ett diadem, ett armband, ett par jeans, en t-shirt, en kjol och en t-shirt till paul. allt detta för 300 kronor. det är helt otroligt, fan vad jag älskar den affären. och gud vad lycklig jag är nu. och jag tänkte faktiskt ta bild på alltihopa och visa imorgon. har ju inte med mig sakerna så jag kan göra det nu tyvärr. men imorgon...

nu ska jag faktiskt kolla på 2 ½ men.

tjingeling!

mina två busfrön

man kan säga att jag lever ihop med två riktigt busfrön. som dem har hållt på här hemma. helt otroligt. det är riktigt härligt att se hur mycket dem tycker om varandra!


något är sjuukt fel

det är något som har hänt med min blogg, flera personer har kontaktat mig och säger att det inte går att kommentera, att det kommer något typ error eller så. skitkonstigt. jag tyckte väl att kommentarerna varit lite väl få den senaste tiden. hehe. måste ta reda på vad det är som är på tok. hehe.

i alla fall, igår var jag och paul ju i malmö. tanken var att vi skulle på NRJ in the park, men det blev inte så. på vägen stannade vi på pauls jobb i landskrona för han skulle betala lite färg och så, där köpte vi även svart kakeldekor som vi tänkte ha i köket när vi har gjort om där.
sen bar det av till malmö, där vi trodde att vi kört fel och jag ringde mamma som en galning och precis när hon svarar så bara ser jag ikea och vi hade alltså kört helt jävla rätt, såå grym jag är! :)
det är fan inte lätt att hitta i en storstad när man själv är från landet. hehe.
på ikea köpte vi lite saker till köket. tänker dock inte visa vad vi köpte, det får ni se senare när det är klart. det är nog lite svårt att se vårt nya kök framför sig när jag bara visar saker vi har köpt till det, men jag kommer att visa före och efter bilder sen när det är klart. vi har dock inte börjat med renoveringen men snart så, ska bara ha alla grejer först.


paul på väg in på ikea i malmö

idag har vi gjort en massa. direkt när vi gick upp så var det tvättid som stod på schemat och vi hjälptes åt, hör och häpnad, men det gjorde vi faktiskt. framsteg!
fick även investerat i ett spraymedel som ska ta bort lukten av kattpiss, hoppas det fungerar. håller på att behandla våra sängar just nu och det ska värka över natten så vi får sova på soffan båda två. så länge man inte gör det ensam så är det väl okej.
sen så fort vi tvättat klart så körde vi ner till stranden och hade det mysigt. dit hade vi med varsin matlåda med min hemgjorda kycklingsallad. mums! vi spelade beachboll och badade och solade och åt glass. precis så som det ska vara när man har semester, synd bara att det fina vädret kommit nu på slutet. jag börjar ju jobba imorgon. tråkigt är det, men det ska ändå bli skönt att komma tillbaka även fast jag bara varit borta en vecka. här kommer lite bilder från stranden!


älskling ligger och solar

beach to the left

beach to the right

när vi kom hem från stranden såg vi en riktigt riktigt bra film. det var urlängesen jag sett något som är så in i bombens bra, förutom prisonbreak då. men det var twilight vi såg och gud, jag kan knappt vänta tills tvåan kommer, för det var så himla uppenbart att det kommer en tvåa i slutet. läääängtar.


nu har vi precis lagt in all den vikna tvätten och snart ska vi mysa i soffan med ice age 3. ska bli najs.

have it najs everybody!

time to sleep!

då går jag och lägger mig efter att ha sett en skräckis. usch, jag hatar det. kommer inte kunna somna på länge fast jag är megatrött.
vi såg walled in med misha barton i huvudrollen och den var faktiskt helt okej. rätt så sjuk. varken bra eller dålig. utan bara helt okej. det är ju ingen film som jag kommer se igen, det är en sak som är säker i alla fall.

imorgon kommer jag att berätta om eftermiddagen/kvällen som jag och paul spenderade i malmö. trevligt var det. har fått massor av saker bestämda och uträttade. i alla fall är det mycket och betydelsefullt för oss.
åt även på en restaurang med riktigt megagod mat, nämligen jensens böfhus. supergott, verkligen. det blev trerätters middag med varm choklad som pricken över i:et. riktigt mumsigt.
men jag berättar mer imorgon. nu är jag mest trött och vill försöka sova, även om det kommer ta lång tid. man ligger ju liksom alltid och tänker massa när man sett en skräckis mitt i natten precis innan man ska sova, eller ja, jag gör det i alla fall.

natti natti!

ååååh

nu sitter jag här och vill bara komma iväg, men under tiden som jag gjorde vid mig kom paul på saker som behöver göras med datorn så nu sitter han och meckar med det och massa sladdar överallt och skit.
hur ska man få med honom nu?
åååh, jag vill bara åka nu.

dagens outfit !

just nu håller jag på att göra vid mig, har precis duschat och har klätt på mig och försöker sätta på mig ett ansikte som man kan visa upp för folk. hehe.
sen ska jag och paul bege oss ner till stan och hitta på nåt, inte så länge för om ett par timmar ska vi köra ner till malmöfestivalen. ska bli urskoj! det är NRJ in the park ikväll med massa utländska artister och bra musik. kommer bli skitnajs. ska faktiskt besöka IKEA i malmö också, ska köpa en sån där korg som vi har under soffbordet, dem har inte den storleken vi ska ha i helsingborg, lite dumt men när man ändå är på det hållet så kan man lika bra ta itu med ärendena man har där tycker jag!
såhär kommer jag att se ut idag!


lila tunika H&M bälte med nitar Gina Tricot leggings H&M

vad ska man göra?

det är megafint väder ute. jag som trodde sommaren var slut.
vad ska man göra idag? det är frågan. bada? shoppa? åka till malmö? ta en promenad? cykla en runda? ja det finns otroligt många alternativ. man vet inte vad man ska välja.

malmöfestivalen är ändå något jag verkligen vill åka till, fråga mig inte varför. där är bara massa folk och skit. men det är ändå något som jag har gjort varje år, och jag vill fortsätta ha det så. det är faktiskt en himla trevlig tillställning.

men gud nej, nu ska jag göra duscha och göra vid mig.

hejsvejs!

nu fattar jag, äntligen!

äntligen så fattar jag hur min nya mp3-spelare fungerar. fick ju ingen bruksanvisning med den när jag fick hem den, skitkasst av dem som sålde den men efter mycket om och men har jag nu förstått hur jag ska bära mig åt. den har massor med finesser - man kan se på film, ha foton, spela in ljus, spela spel, lyssna på radio och massa annat. fick hem den för 1-2 veckor sen, men har inte haft en tanke på att visa er läsare.
nu ska jag bara vänta tills min sån hållare kommer till den, ett sånt typ armband som man fäster den i när man är ute och springer eller går eller så. praktiskt som fan, givetvis även det rosa! :)
nu återstår bara att hitta ett snyggt case till den så att jag kan skydda utan och skärmen och så! menmen, här kommer en bild!


kluven över vilka jag ska välja, need some help




ni måste hjälpa mig kära läsare. nu i höst så ska man ju ha ett par gummistövlar, det är ju ett måste som tjej tydligen. hehe. jag har i alla fall förälskat mig i två par. vilka tycker ni jag ska köpa?


bilden lånad från google.se.
Rosa gummistövel med snörning från Viking.

bilden lånad från have2have.se.
Rosa gummistövel från Tretorn.

mysdag med love

idag har jag och paul varit i helsingborg och kollat runt i lite affärer. det blev en sväng till biltema där vi köpte handtagen till våra köksluckor. superfint blev det. har en skitdålig bild, soporna är med på den, men det får ni ta. hehe.


vi var även inne en sväng på rusta för att leta upp en ny matta, en rund svart matta som är lättstädad ska det vara. men vi hittade ingen som var lämplig. om någon vet en svart matta i bra material som är lättstädad, rund måste den vara, så let me know!

efter att vi satt fast alla handtagen var det dags för mig att packa väskan med domarkläder, för jag blev vid halv sex hämtad av en i domarteamet, det var nämligen match i kvidinge. supertrevligt var det att döma där idag. träffade folk som jag inte träffat på länge och snackade och så. hoppas det blir bra med jobbet nu så jag kan komma igång med träningen igen. saknar det som attans.

måste även visa en supersöt bild på min kära gosan. hon är bara såå underbar!


nu ska jag faktiskt övertala paul att han vill ha en revansch i monopol. han förlorade ju såå stort igår. ;)

hejsvejs!

♥ min söta gosan ♥


minigolf-utflykt och mini-kräftskiva



igår var en riktigt trevlig dag, gick visserligen upp ganska sent men vi fick saker gjorda ändå. åt frukost och sen drog vi ut och cyklade lite, paul åkte rollerblades. vi begav oss ner till råbocka och mötta där upp emilia och elis, och vi spelade minigolf. här kommer lite bilder och någon film!


elis posar med klubba och boll

paul försöker lära elis att ta det lugnt och koncentrera sig när han ska slå

emilia försöker slå in bollen i glassen, men det gick inte så bra,
varken för mig eller för henne. hehe.

BIG concentration girl!

elis skulle träna på varje bana innan vi andra kom dit! :)
det går mindre bra för paul, eller vad tycker ni?


efter vi spelat minigolf så åkte jag med emilia i hennes bil hem, så dämpade vi av cyklen och körde sen och handlade. det blev kräftor och räkor och vitlöksbröd. mumsigt. sen satt vi och hade vår egen lilla kräftskiva, hon och jag. supergott och supermysigt. det ska vi göra fler gånger i år, eller hur gumman?!

mums, ser det inte gott ut?

sen på kvällen så tog jag och paul en promenad och pratade lite, ibland behöver man det. sen när vi kom hem så hade vi en urmysig kväll. spelade monopol, som jag vann i STORT. sen såg vi Ali G in da house. ärligt talat så tyckte jag inte att den var någon hit.


mitt älskade disney-monopol.
gillar det skarpt, man kan ju spela som vanligt, det spelar ju ingen roll
vad gator och sånt heter. ;)

paul håller hårt i pengarna, det tog inte lång tid innan jag tog dem alla. :)

det var väl i det stora hela min gårdag! :)

tjingeling!

helguppdatering: söndag



söndagen var en hemsk dag.
för första gången i mitt liv var jag riktigt fylledålig, hade en hemsk bakfylla. spydde och mådde allmänt dåligt, huvudet sprängde och usch, det var ryggläge halva dagen. hehe.

sen när jag gick upp stod städning på schemat, vi höll på hela dagen fram till sent på kvällen. tror klockan var elva eller nåt när vi slutade och då la vi oss på soffan och såg borat. en sjuk film. synd och skam att vi inte har sett den än. hehe.

jag sortade även bland alla mina miljoner skor och 25 par försvann bara sådär. 15 par slängde jag och ungefär 10 par ska jag slänga upp på tradera. kommer att länka till dem här sen när det är gjort. tänkte ta itu med det idag faktiskt.

här kommer lite bilder från dagen!


älskling sortade i sina verktygsgömmor

vi var av med gosan ett tag, sen hittade vi henne sovandes instängd i garderoben.
men det gick nog ingen nöd på henne.

sötnosen var helt utslagen hela dagen, vet inte vad det var med henne.
men sen på kvällen var hon utvilad och mer busig än någonsin!

älskling står och stryker det nytvättade sofföverdraget

underbart var det att få ordning på allting!

helguppdatering: lördag

lördagen bjöd på lite mer action.
vi vaknade ganska sent, låg länge i sängen och mös hela förmiddagen. sen var det dags att gå upp och vi kunde verkligen njuta av att vi hade semester. vi gjorde nybakade bullar i ugnen och åt en underbar frukost, sen var det dags för mig att bege mig till östra ljungby för att döma en match, som assisterande dock. det spöregnade hela tiden ända tills matchen började, då duggade det bara lite men det var perfekt väder tycker jag och matchen gick bra. det var ett toppmöte i femman. skitskoj var det att vara igång igen faktiskt. :)

därefter hämtade jag upp emilia på hennes jobb och vi tog en sväng in på maxi och handlade lite till middagen, som blev tacos. mums.
när vi ätit klart gjorde vi vid oss inför bilträff och sen utgång. bara det var roligt. :) här kommer lite bilder från bilträffen i helsingborg/väla/hyllinge. dem bytte plats hela tiden eftersom polisen kom. men det var ganska otroligt att det var sån skillnad på människorna som var där. allt ifrån pensionärer till spädbarn. superskoj!
här kommer lite bilder och videoklipp därifrån.




en riktigt snygg guldig bil

renault - fyra hjul och en bult

en riktigt snygg lila BMW

paul orkade inte stå så han gick och hämtade brassestolen i bilen

en annan snygg bil

polisen kom och blåste av allting

pauls bil hade inte mycket att hämta mot dem flesta andra som var där,
men jag tycker att den är fin ändå!

därifrån skjutsade paul oss ner till stan för utgång. tyvärr fick inte kameran vara med så mycket den här kvällen. men dem tre bilderna jag har tänker jag i alla fall lägga upp. hehe.


svartkörningsskylt i rutan, det retar alltid någon

emilia shakar på tempel

bottom's up baby!

en riktigt bra kväll blev det trots en del missöden och missförstånd. vi stängde ställena och kom inte hem förrän klockan sex på söndagsmorgonen! detta gör vi om snart! :)

helguppdatering: fredag



den här helgen har verkligen varit bra.
i fredags så tvättade jag hela morgonen och förmiddagen, och sen när paul kom hem från jobbet så tog vi balkongmattan och rullade ihop den och körde till svalöv. var tvungna att köra nercabbat för annars fick den inte plats. hehe.

i svalöv blev vi bjödna på pizza av mina föräldrar och vi satt och snackade med dem och hade hur mysigt som helst. sen hjälpte jag min mamma att fylla hennes mobil med nya låtar och så, hon blev jättenöjd. :)

sen när vi kom hem så såg vi lite prisonbreak innan det var dags att sova.

vi människor är dem hemskaste varelserna på jorden




jag blir så arg.
i torsdagsnatt när jag jobbade så såg jag detta hemska.
hur kan folk göra på det viset och sen bara låta den ligga?


tröttare än tröttast

nu har jag varit nere och slängt in badrumsmattan och sofföverdraget i tvättmaskiner. är megatrött. fick sovit i typ 1 ½ timme innan det var dags att bege sig dit ner.
lite trist men va fan ska man göra. nu hade jag faktiskt tänkt sätta igång en film eller nåt och vila. för om ca en timme måste jag ner i tvättstugan igen. BOOORING!!!

har massor att göra här hemma idag. det är så man blir mörkrädd.

natti!

dumma emilia

fan va jag är sur på emilia. ringer mig på jobbet när hon och elis är på liseberg. ååååh. jag vill också vara där. fan va sur jag är på henne nu. ;)

arbetsgnistan bara försvinner då ju.
jag hade också velat vara på underbara liseberg och åka massor med karuseller och käka gott och umgås med personer jag tycker om. fan va roligt det hade varit att vara med. har ääälskat det.
men nej, istället får man jobba natten lång.

jag kan ju få drömma mig bort dit, eller hur?!

9 timmar och 6 minuter kvar till semester



nu är det bara 9 timmar och 6 minuter kvar tills detta arbetspasset är slut, och då är det jag som har semester i en heeeel vecka. riktigt skönt ska det blir, speciellt med tanke på att paul också ska ha semester.
det kommer bli hur najs som helst, jag känner verkligen det på mig.

dagen idag har inte varit så speciellt spännande. hehe. har varit och besökt en kär vän som heter oskar hemma hos hans föräldrar. riktigt trevligt med en liten pratstund, alltid trevligt att träffa en vän sådär.

egentligen så har jag inte särskilt mycket att berätta om dagen. det är inte så intressant när jag jobbar tyvärr.
det kommer bli mer uppdatering med bilder och allt nu när jag är ledig. lite lättare att ta med kameran då och det händer liksom mer saker i livet. hehe.

jo, en sak har jag att berätta. fotbollssäsongen drar ju igång nu efter sommaruppehållet och för en stund sedan så ringde huvuddomaren till matchen som jag ska döma i östra ljungby på lördag. ska faktiskt bli riktigt härligt att komma igång igen. längtar faktiskt.
det är i princip det enda som har hänt idag annars.

nu ska jag fortsätta kolla på 2 ½ män.

hejsvejs!

jag är en hemsk människa



nu för en stund sedan när jag var på väg hem från jobbet så körde jag över en igelkott.

alltid när jag kör så svänger jag undan för alla djur jag ser, även den här igelkotten, men den gick tillbaka snabbt som attan till det andra körfältet så jag hann inte förrän jag kände att den var under mitt högra framdäck. hemsk känsla var det. tycker inte om det alls.
igelkottar har inte gjort något ont i världen. dem är bara allmänt söta. varför ska man köra över en sån för?

kommer att hålla en tyst minut för den stackaren innan jag somnar............

det är då inte den här igelkotten jag körde på, utan denna bilden hittade jag på google.

gud va dålig jag är

det har varit sjukt dåligt med bloggande den senaste veckan känner jag. har inte alls känt mig inspirerad och har inte alls känt att jag har något att skriva. egentligen så har jag haft otroligt mycket att berätta, men jag har bara inte orkat.

jag har idag lyckats få igång mitt mobila bredband så jag kan ha internet igång på min bärbara nu. härligt är det. så nu har jag ett par timmar på mig att ta igen det. hehe. känner att inspirationen börjar komma så smått tillbaka. skönt är det.

i måndags morse så var jag som ni vet och hämtade en birmakatt i kävlinge, gosan löper ju så vi skulle låta dem para sig. dessvärre har det inte gått jättebra. hon släpper inte till riktigt, min lilla gosan. men vi ska antagligen testa nästa gång hon löper igen, fast då hemma hos hankatten. veterinären sa att det kunde gå mycket bättre då för det är så man gör egentligen, är hos hankatten alltså.
har lite bilder på dem som jag tänkte visa för er. varsågoda!


igår var en trevlig dag. var nere på stan och käkade lunch med emilia på kinarestaurangen, ganska gott, men definitivt inte något man gör massor med gånger. så himla bra var det faktiskt inte. därefter tog vi en snabbfika på espresso house.
när det sen var dags för henne att bege sig till jobbet så åkte jag hem och tog hand om katterna och diskade och så. på kvällen sen var jag ute och gick en sväng, var uppe på ÖB och köpte en lång lina och en jordankare. det blir mycket roligare för gosan att kunna sätta fast henne så med en lååång lina så hon kan springa "fritt" på gräsmattan nedanför huset. tror hon kommer ääälska det.

sen när jag kom tillbaka väckte jag paul, han var tvungen att vila lite efter jobb, så stack vi ner till råbocka camping och spelade lite minigolf. jag vann!!! dem senaste två gångerna vi spelat har faktiskt han vunnit. dock vann jag bara med 1 poäng men ändå. lite putt blev han. hihi.
sen mös vi hemma i soffan och såg prisonbreak, ska ändå bli ganska skönt när vi sett klart det. då har vi liksom inte det som måste göras, för vi vill ju hela tiden se det nu. vi måste ju hitta på andra saker också. men vi har bara sex avsnitt kvar nu. och det är megaspännande.
när det sen var dags för paul att gå och lägga sig så kom emilia. och vi satt och gjorde en garaget-sida till mig, fråga mig inte varför men det var tydligen viktigt att ha. hehe. vi kollade lite på tradera och snackade skit, och sen satte vi på min favoritfilm mamma mia och somnade till den.

idag har jag fått massor uträttat. lagade mat för två dagar till paul, korv stroganoff. så slipper han käka pizza alltid. han blev jätteglad i alla fall.
sen körde jag ganska tidigt ner till lund och besökte en 3-butik för att få bukt på mitt mobila bredband som jag har hos dem. och det funkade, fick igång det precis här så nu blir jobbepassen mycket roligare. hehe. eller ja, man kan få saker och ting gjorda. :)

nu ska jag fortsätta här. ska kolla lite tradera hade jag tänkt.

tjingeling!


min nya favvis

har skaffat mig en nygammal favoritlåt, älskar den så fruktansvärt mycket. får gåshud över hela kroppen när jag hör den och några gånger har tårarna kommit. han har en sån enormt vacker röst och han är så enormt snygg.
helt sjukt fin låt.
innan för många år sen så älskade jag samma låt, fast på engelska. men den här är tusen gånger bättre.

enrique iglesias - heroe

<3

alla känslor är bara helt kalla...

och jag är osynlig...

värsta bråket

katterna bråkar som bara den. gosan är livrädd för honom. men så ska det tydligen vara i början, snackade med folk som vet, så ja, det är väl vanligt. hoppas dem kommer överens. det brukar ju ta 1-2 dagar.

visar bilder senare.

finally

idag har jag haft världens huvudvärk näst intill hela arbetspasset, hur jobbigt som helst är det att jobba då. man ska ju koncentrera sig hela tiden eftersom man kör bil i mörker. varje bil man mött och dess ljusen har isat i hela huvudet. skitjobbigt har det varit.
menmen. nog om det nu.

har sett en urgullig kattfamilj inatt, supersöta. men dem blev rädda så jag kunde inte klappa dem. men var hur nyfiken som helst så var tvungen att gå närmare för att titta. hihi. så kär jag blev i dem små söta ungarna. vill också ha det hemma snart. men det ska jag ju få!

nu ska jag bara precis sova ett par timmar hos mina föräldrar, sen blir det att stiga upp tidigare än jag gjort på megalänge och duscha och så, sen köra till kävlinge för att hämta hankatten. längtarlängtarlängtar!

godnatt allihop!

längtar längtar längtar

gud va roligt det ska bli. gosan har börjat löpa och imorgonbitti ska jag åka och hämta hankatten som vi ska para henne med. har precis suttit och gjort ett megasnyggt parningsavtal, är faktiskt riktigt imponerad själv över hur jag fick ihop det. riktigt snitsigt. tänker dock inte visa det här, för där finns personuppgifter som inte ska lämnas ut på bloggen. men det blev skitbra!

längtar så otroligt mycket faktiskt. sen är väntan lååååång tills ungarna kommer.
fast iofs så ska vi inte ropa HEJ än, vi vet ju inte om det blir något. men jag hoppas fan det. annars får vi minsann försöka igen. för det är en riktigt riktigt fin hankatt vi har hittat. :)

nu ska jag lägga mig och vila en stund till och se 2 ½ men. börjar ju jobba om 4 timmar och 45 minuter. hehe. så jag har lite tid över. mamma och pappa är inte hemma heller, dem har kört till torekov. önskar jag kunde vara med, men man måste ju jobba. tråååk.

tjingelingsan!

naken kille i limegrön borat-outfit



det känns som att det alltid är samma visa dem helgerna som jag jobbar och sover hos mina föräldrar, det är alltid lika dålig uppdatering här på bloggen då. det brukar liksom inte finnas något speciellt att blogga om, jag bara jobbar, sover och äter liksom. hur intressant är det?

inatt när jag jobbade, nu på slutet faktiskt, hände något skoj. haha.
jag såg en naken kille längs vägen som gick i sån borat-outfit. men det är ju ändå NAKEN liksom, tycker jag i alla fall. haha. han gick och höll sig för sin snopp för att inte visa den. haha. skitroligt såg det ut. han hade tre kompisar med sig också som skrattade som bara den. och jag körde bara förbi. brast i skratt direkt när jag såg det. fan att jag inte hade kameran med mig till jobb. haha.
kanske man alltid ska ha det ifall det skulle hända något skoj som detta till exempel?

paul berättade även att gosan har börjat löpa så smått så det är dags att få hem den där hankatten nu. ska bli sjukt skoj. ska prata med han som har den imorgon så den får komma antingen imorgon eller så får jag hämta den måndagmorgon!

nu ska jag se film och sen sova. är sjukt jävla trött.
och här är varmt som fan så kommer svettas ihjäl i natt.

nattinatti!

trevligt på jobb inatt

det har faktiskt varit sjukt trevligt att jobba i natt. trivdes som fan. härlig pratstund med bästisen lääänge, oförutsedda saker som hände, möte med oskar, och allmänt att allt bara flöt på. riktigt härligt när det är så.

hade en het diskussion med mattias på jobbet när jag körde hem också. han är för härlig!
jag knullar det jag vill knulla, varken mer eller mindre!!!
det är ett så jävla bra talesätt. haha, eller hur mattias?! ;)

nu ska jag faktiskt se en film, eller ja, brukar ju somna rätt så fort så det blir väl bara början på en film, så det är väl bäst att man tar någon som man redan har sett, en tecknad blir det troligtvis. det är bäst att somna till. hehe.

natti natti allihop!

oturen förföljer mig

allt som hänt min bil under dessa få månader jag har haft den har varit en sån oerhört otur.
idag har paul och hans kompis lagat den och satt på nytt avgassystem och så, och som om allt som hänt inte var nog, så hittade dem ännu ett fel på den. växellådan läcker olja.
jag blir så trött.
det är nog fan inte meningen alls att jag ska ha den bilen.
skjut mig!

nu är jag snart klar här i receptionen och ska bege mig upp till kontoret för att äta lite. är faktiskt megahungrig. har middag över sen igår, så det ska bli riktigt gott faktiskt.
till lunch idag åt jag en bakad potatis från graffitti, och mumsigt var det. fick ju vänta på mitt tåg på knutpunkten i 40 minuter och kände mig lite hungrig så tänkte att jag kunde käka lite lunch där, och tur är väl det för annars hade jag typ dött av hunger nu känner jag. är faktiskt inte långt ifrån nu ändå kan jag säga. hehe.

nu ska jag stänga ner och så!
sen bär det av, en lååång jobbenatt framför mig. önskar att jag var ledig.

hejsvejs!


åka buss och tåg

då ska man åka buss till helsingborg och sen tåg till landskrona därifrån. sen kommer mamma och hämtar mig på stationen i landskrona, så kör jag henne ut till stranden och sen tar jag bilen och kör till jobbet! min bil funkar ju inte, den har inget avgassystem, så jag ska ha min lillebrors bil i helgen. min gamla kia. :)

men nu har jag inte tid att sitta här och häcka längre. måste packa och äta och göra vid mig för stadsbussen går om mindre än en timme!

tjingeling!


dags för bingen!

så sa alltid min mamma när jag var mindre när det var dags att gå och lägga sig. gud vad man saknar barndomen ibland, den kommer ju faktiskt ALDRIG tillbaka. men man har minnena att se tillbaka på, och tur är väl det!

har suttit nu efter att paul gick och la sig och fixat lite med filmerna och så. måste ju lägga in allt nytt på datorn som jag haft på min hårddisk.
och under tiden har det blivit lite tradera-surfande. har varit på jakt efter ett band man har på armen att fäsa mp3n i, och jag hittade faktiskt ett rosa som man fäster kring handleden. supersnyggt. så det beställde jag faktiskt. kostade bara 49 kronor. dem är ju svindyra i sportaffärerna och i elektronikaffärerna.

menmen.
nu ska jag hoppa in i sängen till min snarkande björn. :)

nattinatti!

ännu en mysig kväll

gud så mysigt vi har haft ikväll också. igårkväll var underbart men det har det fanimej varit nu ikväll också, och hela dagen för den delen.
jag har ju varit nere på stranden (havsbaden) med mamma, moster martina och felix, anders, jaana, elin och emelie. riktigt trevligt. har faktiskt fått lite färg också och sen har jag minsann badat. mamma blev djupt imponerad. :)

sen hände något typiskt. när jag och felix skulle åka hem till mig för att se en film, vi var trötta på stranden, så såg jag en lapplisa som gick och lappade bilar precis där jag hade parkerat pauls bil. halvsprang dit för att kunna köra iväg så snabbt som möjligt innan hon hann komma så långt som till där jag stod, för jag visste att jag stod felparkerad. men när jag sätter mig i bilen och startar så är bilen helt död. stendöd. startmotorn går inte runt bara, men den tänder och så. så himla typiskt. och lapplisan kommer såklart fram till mig mitt i allt elände, som tur var så lappade hon inte bilen, hon kände väl lite medkänsla när jag sa att den inte startade.
men just när vi stod där och väntade på att mamma och dem skulle komma med startkablar så kör pauls kompisar tobbe och anders förbi, så jävla lägligt. anders provar att starta och det funkar inte, så lyfter dem upp huven för att kolla hur det ser ut när man vrider om nyckeln och precis då när anders ska prova igen så startar den såklart. lapplisan kommer fram och börjar tjafsa och jag blir bara allmänt förbannad. hon kan väl för fan vänta. fattar hon inte att man inte tycker det är så himla roligt när bilen inte startar? man vill väl kolla vad det är för fel, den kanske stannar bara en bit bort när man kört iväg igen ju. ååååh. menmen.

jag och felix körde i alla fall hem till oss och såg shrek den tredje, riktigt kul film. gillar shrek-trilogin. sen kom felix mamma och tittade på lägenheten, hon har ju inte varit här sen dagen efter vi flyttade in och då såg det lite annorlunda ut om man säger så. hon tyckte vi hade fått det fint i alla fall. :)

när paul kom blev det middag i form av skinksteks-bitar med chutney-sås och ris. mumsigt. det blev över som jag kan ha på jobbet imorgon också. :)
sen efter vi hade ätit såg vi ett avsnitt prisonbreak och därefter körde vi ner till stranden och spelade minigolf. mysigt. jag förlorade dock så det blev på min lott att bjuda på glass. men det gjorde jag gärna.
när vi kom hem tog vi med oss gosan ut i kopplet så hon fick springa och jaga lite flugor och knott medan vi spelade badminton.
en sjukt trevlig sommarkväll med hjärtat!

nu ska vi se film innan det är dags för paul att gå och lägga sig. jag ska ju vara uppe lite längre eftersom jag ska jobba natt imorgon. får väl hänga med honom när han lägger sig och mysa lite! :)

hoppas alla andra har haft en lika fin dag som jag har haft!

kramar!

svar på en kommentar

jag har fått en kommentar här på bloggen som verkligen kräver ett svar. det är en anonym person som har skrivit den och inte lämnat en bloggadress eller email eller nånting, så jag känner att detta är enda sättet att kunna svara.
här nedan kommer kommentaren:

Får jag fråga varför ni vill ta fler kattungar på henne? Ni behöll ju ingen själv förra gången. vad är syftet med det? Att tjäna Pengar?? Annars kan inte jag kommma på nåt skäl till att sätta ännu fler katter till världen. Man kan inte enbart gå på att katten är fin, det är alla katter. Men resulatet blir inte bra bara för att katterna är ju såå söta, en massa annat ska spela in.

det är nämligen såhär att under tiden vi hade kattungar så tyckte vi att det var väldigt roligt och mysigt med små bebisar springande runt här hemma, bara det tycker jag är underbart. förra gången när vi fick kattungar var det inte riktigt läge att behålla någon pga. många olika privata anledningar som jag inte tänker ta upp här.
när vi skaffade gosan så bestämde vi att vi skulle ha två kullar på henne och sen sterilisera henne. första kullen fick hon bara 2 kattungar, den ena tingade mina föräldrar (givetvis gratis) och den andra bor hemma hos en före detta klasskamrat till mig. man kan därför inte säga att vi tar kattungar på henne för att tjäna pengar, för i så fall hade vi givetvis tagit betalt för dem vi fick då.
både jag och min sambo vill ha en katthona till, just för att gosan är ensam hemma en del, och vi vill ha en vän till henne. är detta så konstigt?
jag resonerar såhär, det är absolut inte så att jag säger att det är såhär alltid, det finns givetvis undantag till allt. men jag tror att om man betalar pengar för en katt så är katten verkligen önskad. om man däremot tar en katt gratis så känns det inte som att man lika gärna vill ha den här katten. för gosan betalade vi 800 kronor, dels av den här anledningen.
jag tycker inte att vi gör något fel. vi vill ha kattungar, och vi betalar pengar för att få henne parad, därefter ska vi behålla en unge och sen hitta nya bra hem åt dem ungarna/den ungen som är över.

var det ett bra svar till dig, anonym?

sommaren är tillbaka

gud va fint väder det är idag.
det har regnat och åskat och varit lite småkyligt ute den senaste tiden, i ett par veckor faktiskt, men nu känns det verkligen som om sommaren är tillbaka, lagom tills höstkänslorna börjar smyga på. hehe.

idag ska jag tillbringa dagen tillsammans med mamma och lite andra folk som jag känner nerifrån svalövsområdet och kusiner och så, på stranden här i ängelholm faktiskt. dem lär säkert komma hem här för att se hur vi bor sen också. som tur är så är det ganska städat här ändå. ska plocka undan lite det värsta nu innan jag sticker dit, mest för att vara förberedd liksom.

oooh, en sak, jag säger det återigen, tradera är ett jävligt bra påhitt! ikväll hade jag faktiskt tänk lägga upp lite fler kläder där. fick ju sålt nästan allt jag la upp förra omgången. men jag meddelar här på bloggen när jag lagt upp det. ska nog gå igenom alla mina miljoner skor också. det får inte plats fler nu. hehe. känner att jag behöver göra plats för nya fräscha skor istället för att hålla fast vid mina gamla och tro att dem ska bli moderna igen. hehe. det är verkligen dags nu!

nej nu ska jag göra lite matsäck i en kylväska som jag ska ha med mig och sen byta om och packa.

tjingeling!

härlig sommarkväll

det har verkligen varit en superhärlig sommarkväll ikväll.
fast det blev ett litet missöde och så med bilen, så har det blivit bra ändå.

det blev istället en mysig kväll tillsammans, bara jag och paul. vi satte på gosan kopplet och tog badmintonrack och fjäderboll och gick ut på gräsmattan utanför huset. där spelade vi badminton och pratade och hade allmänt trevligt. gosan tyckte det var jättekul att komma ut och jaga lite flugor och gå på upptäcksfärd. vi band fast henne så hon kunde springa själv utan att vi behövde hålla henne, och hon ääälskade det.
tänkte att vi ska köpa en sån ögla man sätter ner i gräsmattan och ett lite längre rep så hon kan springa lite längre, det känns lite friare för henne också. hon älskar ju att vara ute.
när vi sen tog upp henne i lägenheten igen blev hon skitsur. fräste och rev och hade sig. klart hon blev besviken när hon inte fick vara ute längre. men där ute kunde hon ju inte vara ensam heller.

nu ska jag och paul se på en film.
sen blir det väl sängen.

imorgonförmiddag kommer mamma och hämtar mig för vi ska åka ner till stranden här i ängelholm. massa folk som vi känner nerifrån svalövsområdet kommer också dit så det ska bli sjukt trevligt. har inte varit på stranden överdrivet mycket i år så det ska bli härligt.
paul är lite avundsjuk eftersom han ska jobba, men det blir tid över att göra något tillsammans, kanske åka och bada, när han kommer hem från jobbet.

godnatt och sov gott allihopa!

tradera-paketet har kommit



nyss var jag och paul uppe på maxi och handlade lite smått, behövde lite matvaror och så. jag passade även på att hämta ut mitt paket med saker som jag vunnit på tradera för ett tag sen. har inte riktigt blivit färdig att hämta ut det. hehe. men nu så!
och gud så glad jag blev när jag äntligen slet upp kartongen och hade det i handen, mitt i allt elände fanns det ändå något som kunde göra mig glad.


hello kitty - webkamera

hello kitty - laptopstyling

ska mecka ikväll och få iordning sakerna. gud va kul.
jag har faktiskt aldrig ägt en webkamera i hela mitt liv, inte för att man använder det jätteofta, tror inte det i alla fall. men det lär väl bli annorlunda nu när man verkligen har en kan jag tänka mig. innan har jag ju lånat min brors när han inte varit hemma. hehe. och det är lääääängesen, och dem gångerna kan man räkna på en hand.
ska försöka mig på att läsa igenom manualen också så jag kan förstå hur den fungerar, men det finns väl antagligen bara manual på engelska, för dem kommer ju direkt från hongkong grejerna. :)
looooove tradera!!!

sen blir det frukt och film!

puss o kram!

helvetesjävlaskit

äckelbil.
skitbil.
riskokare.
skrothög.


jag vill bara sälja min jävla bil och köpa en ny.
det är nog fan inte meningen att jag ska ha den bilen.
nu hade jag inte fått rätt jävla delar när jag äntligen skulle laga skiten.
nej då får jag vänta 2 dagar till på nya delar.
det innebar att det kostade 1600:- till.
jag skulle aldrig ha köpt den där jävla bilen.

äääntligen klar

nu är jag äntligen klar med tvätten. emilia är världens snällaste som hjälper mig. hur bra som helst har det gått. det har sparat mig en hel omgång nere i tvättstugan, brukar vara tvungen att springa ner fyra-fem gånger, men idag behövde jag bara tre gånger. :)

nu kommer paul snart hem, och sen bär det av till åsljunga!

hejsvejs!

megatvätthög


jag kan ju inte påstå att jag gillar det. men idag är det ändå speciellt, för jag har lite hjälp. emilia är här, just nu sitter vi dock vid varsin dator och surfar runt på tradera och elis sitter i datarummet och spelar playstation, men när jag går ner i tvättstugan är jag evigt tacksam för att hon följer med mig. allt går så mycket snabbare och är så mycket roligare. :)

idag blir en dag med massor att göra. det är tvätt nu på dagen, sen ska jag helst ha middagen klar när paul kommer hem från jobbet, och då hinner vi bara äta typ för sen måste vi köra till åsljunga. martin ska laga min bil. måste hinna till mekonomen och hämta ut delarna jag har beställt också. är lovad att dem ska ha kommit idag, dem kan till och med ha varit där igår, men idag garanterade dem.

hejsvejs!

obestämd filmkväll

igår när jag skulle köra hem från jobbet så ringde emilia och ville ha filmmys, och jag är ju inte sen att hänga på. så det var bara att köra till svalöv och byta bil och sen köra direkt hem, där emilia och elis stod på parkeringen och väntade på mig. vill ju inte köra min bil för mycket nu, den ska ju lagas imorgon. så jag åkte med emilia hem till henne, hann bara precis upp och ge paul en puss och lämna alla mina saker, sen bar det iväg.

nu sitter jag här och emilia och elis sover. jag själv kan inte sova. sitter och ser en tråkig film. vi såg hata göteborg innan och sen landet för längesedan och nu ser jag själv på landet för längesedan 2. riktigt mysiga filmer är det. enormt bra budskap och lärdom i dem. älskade dem riktigt mycket när jag var mindre. och gör det fortfarande.

har hjälpt emilia med att lägga upp massa annonser på tradera också. och så har jag givetvis kollat runt lite själv också. det är rätt så skoj att kolla runt där, man hittar massa fina saker. har budat på lite, hoppas jag vinner dem. men visar inte bild här förrän jag vunnit. :)

nu ska jag faktiskt stänga av filmen och lägga mig när här på soffan och försöka sova. vi ska ju upp ganska tidigt, eller ja, det är tidigt för mig. jag har tvättstugan klockan 11, så jag måste vara hemma vid halv elva så jag hinner sortera allt. har hur mycket som helst. vi har nog inte haft så mycket tvätt sen vi flyttade in i lägenheten. hur mycket som helst. kommer säkert ha mer tvätt över när tvättiden är slut, som tur är så har jag grovtvättrummet också. för där kan man väl tvätta vanliga kläder också som man inte är lika rädd om?

nej minsann, nu får det vara bra.

godnatt!

man blir helt rörd

paul ringde nyss och sa att han saknade mig och att det inte var kul där hemma utan mig.
"sandra, kom hem till mig!" sa han.
det är inte direkt något som hör till vanligheterna att han gör det, så det kändes som något alldeles extra i magen, som fjärilar. hihi.
min paul är finast i världen! ♥

snart kommer jag älskling. snart...

dagens höjdpunkt!

äääntligen har vi hittat den perfekta hanen för gosan att para sig med nästa gång!
jag chansade och skrev som status på facebook att vi letar efter en birma eller en ragdoll att para henne med, och fick svar, dock från ett oväntat håll men det gör ju ingenting. blev riktigt glad när jag fick svar. har fått bilder skickat och så nu, och han som äger den är intresserad som fan! det ska bli jättespännande, och paul blev också jätteglad när jag ringde och berättade det för honom.
tänkte jag skulle lägga upp en bild på hanen, en birma. superfin är han!

bilden tillhör kattens ägare

pratade precis med paul och vi är hur entusiastiska som helst och ser verkligen fram emot det. sen efter den här parningen så blir det p-piller för hela slanten. hoppas bara gosan löper snart.

nu hade jag tänkt klä på mig och packa mina saker, för sen måste jag hinna in om apoteket innan jag ska börja jobba, och kanske eventuellt systembolaget också.

tjingeling!

nyss hemkommen från landet



då har man nyss kommit hem till mamms och papps i svalöv. har varit hemma hos en kompis som bor långt ute i ödemarken med massa åkrar kring huset, och käkat lite och sett på film/TV efter jobb. trevligt värre.
det blev andra halvan (den efter nyheterna) av beckfilmen och sen 2½ men. dem är för jävla coola. ska nog ta och fixa hem lite avsnitt, kanske hela säsonger. har ju snart sett klart the king of queens, så då kan jag behöva något nytt att kolla på.

doris är för söt. hon möter en i dörren och vill kela varje gång man kommer hit. och nu ligger hon och busar med mina fötter. såå söt är hon. ångrar fortfarande lite att vi inte behöll henne själva.
menmen. det kommer nog fixa sig i framtiden med en katt till för oss. ska bara hitta rätt hane att para gosan med. :)

nu hade jag tänk smälla igång en film att somna till. vetifan vilken. men först och främst ska jag se klart den nya harry potter, har försökt mig på att se den flera gånger nu men har somnat och fått starta den någonstans mitt i nästa gång. så det får jag göra även denna gång. har kanske en halvtimme kvar av den, och så trött är jag inte att jag somnar på en halvtimme så det lär väl bli ännu en film efter den.

nu ska jag lämna bloggen i alla fall.

nattinatti på er allihopa!

I give up

nej nu ger jag upp detta. gaaaah!

I have done it again!

ska ju inte shoppa mer, men när jag fick ellos höstkatalog kunde jag bara inte låta bli. gud vilket coolt höstmode det är i år. gillar det skarpt. och jag köpte faktiskt bara saker jag verkligen behööööver. :)
paul kommer mörda mig, men jag får väl slänga eller ge bort något plagg då. men det har jag gjort ganska mycket senaste tiden, så får ju ersätta dem med något. mamma fick ju 2 par jeans. sen har jag t-shirts till henne i en kass också, sen så fick emilia två klänningar och ett linne (tror jag) så det är rätt så duktigt av mig tycker jag. tänkte ändå visa vad jag har beställt.

från vänster...                                                     
1.
ljusrosa lång swettis, supersnyggt och mysigt att ha hemma och när man bara ska iväg snabbt eller så.
2. svart lång swettis, tyckte dem var så fina båda färgerna så kunde inte bestämma mig för vilken jag skulle ha.
3. mörklila tunika, tänk att ha den här till ett par svarta strumpbyxor, kanske spets, och ett par stövlar och skinnjacka.
4. höga svarta vinterstövlar. älskar såna här, har ett par beiga sen förra vintern, ångrar att jag inte köpte svarta förra året.
5. det ska tydligen vara tunikor med resår i höst så jag fick investera i en sån också, tog dock en svart och INTE en orange.

ps. kommentera gärna min inköp! :)

gud så bra att man kan göra sånt här från mobilen. annars hade jag dött av detta arbetspasset kan jag säga. hehe. sjuuukt tråkigt. menmen. man måste ju ställa upp!
sen när jag slutar blir det roligare däremot. ska köra direkt hem till en kompis och käka lite och se på en film. ska bli trevligt. kommer att vara megahungrig då, känner att hungern börjar komma redan nu men jag slutar ju inte förrän om 1 timme och 50 minuter. alltså kommer jag vara vrååålhungrig.

har i alla fall trevliga arbetskollegor här i form av wille och robin. :) tack för det.

nu ska jag vara social hade jag tänkt.

tjohejsan!

världens tråkigaste!

ja det kan man lugnt säga att det är såna här dagar på jobbet. sjukt tråkigt. jag vill bara härifrån. känner bara att det är så totalt onödigt för mig att vara här. jag gör ändå ingen nytta.

har lyckats beställa saker till bilen nu, med martins hjälp. mellanröret i avgassystemet var kass, och eventuellt dämparen också. men det räcker att byta mellanröret till att börja med. förhoppningsvis. det återstår att se på onsdag, martin ska fixa det då. (hmm, för att förtydliga det lite så är det två olika martin, en som kollade det idag och en helt annan som ska byta allting till mig, lätt att det blir missförstånd annars)

nej nu ska jag röra på mig igen.

tjingeling!

enorm smärta i ansiktet

brännan jag har fått i ansiktet denna helgen är fan inte snygg. illröd och gör megaont. man får väl tänka på att det blir brunt sen, men ändå. det gör jätteont och värker i hela huvudet. tror till och med att man ser det på långt håll också. :(

lovade ju igår att lägga upp bilder från eskilscupen, har tyvärr bara från finalen, men det räcker tycker jag för det var faktiskt det roligaste. :)







det var verkligen superkul att döma där inne. man känner verkligen att man är duktig och det höjer ens prestation lite extra att det är så stort. sjukt kul.
matchen var final i a-slutspelet mellan IK WORMO och HÖGANÄS BK. Wormo vann.

nu ska jag klä på mig och sen cykla ner till paul i stan och hämta hans bil så jag kan komma till jobbet sen.

hejsvejs!

maximal otur

man kan väl säga att jag verkligen har haft maximal otur med den bilen jag har köpt nu. eller ja, jag köpte den i april nån gång tror jag. där omkring i alla fall.

och sen dess har följande händelser inträffat:

-  en tant backar in i min bakdel på ica maxis parkering när jag sitter i bilen
-  när bilen sen är lagad av bilfirman på hennes försäkrings bekostnad, så backar nån in i den igen på exakt samma ställe, men smiter
-  fick färgstänk på mina spoilers där framme, och min pappa som bara ville hjälpa till att få bort dem gnider in spoilersen med lacknafta,vilket gör att klarlacken försvinner och den vanliga lacken blir helt matt, det går visserligen att fixa till, men ändå
-  bakre ljuddämpare smäller, och när jag sen nu ikväll parkerar bilen på parkeringen här utanför så ser jag att hela avgasröret har lossnat och sitter inte längre på sin plats. suck. ska till martin på onsdag och få den lagad. suck.

hur mycket mer otur kan man ha på dessa fåtal månader som jag har haft den? är det någon jävla förbannelse över den bilen eller? ska det var så otroligt illa att man har köpt sin drömbil och vill ha den hel och fin?

mjölksyra i varenda muskel



man kan väl säga att rubiken stämmer precis överens med hur det känns just nu. har precis kommit hem efter ännu en låång dag med massa dömande i helsingborg och eskilscupen. har bland annat dömt en final inne på den stora arenan, olympia. det är en viss känsla det där. kommer att berätta mer och lägga upp bilder senare. orkar inte nu. är helt slut.

paul och tobbe sitter i vardagsrummet och ser nån kass film. hade tänkt hoppa in i duschen snart faktiskt.

förresten, den där fula brännan från pannbandet som jag berättade om. den har faktiskt jämnats ut idag så jag slipper hålla på med smink och grejer. tog solkräm i resten av ansiktet utom längst upp i pannan, så blev det skitbra.

men nu kallar duschen, för jag luktar fett mycket svett.

mors!

eskilscupen

då var det dags för den årliga eskilscupen i helsingborg. ni kan läsa om den här.
det här året har jag inte varit här alla tre dagarna dock, jobbade ju natt i torsdags så kände inte att det var speciellt lockande att döma hela fredagen då från tidigt på morgonen, så jag kör bara lördag och söndag det här året. men det räcker. man blir helt slut i hela kroppen.
idag har varit en låååång dag. det känns verkligen att det precis har varit sommaruppehåll. man är helt seg i benen. ska stretcha som fan idag annars kommer jag ha värsta träningsvärken när jag vaknar imorgon.
dock ha jag gjort något enormt dumt idag, men jag får stå mitt kast. jag hade pannband på mig hela dagen, och nu har jag fått en sån där snygg rand efter solbrännan i ansiktet mitt i pannan. usch vad det ser ut. helt sjukt. måste smörja ansiktet ordentligt imorgon. hehe. om jag lägger pannbandet imorgon, kan brännan jämna ut sig då???

nu när jag kom hem så hade paul städat klart hallen och toaletten. riktigt skönt var det att komma hem till ett rent och städat hem som verkligen luktar nystädat. man blir gladare på något sätt och man trivs mycket bättre och mår bättre.

sen ställde jag mig och gjorde mat. det blev en liten lätt kvällsmiddag med bakad potatis, majskolv, kyckling-curry-röra, räkor och färsk tomat. mumsigt gott var det. här är en bild!


oooooh, kom på att jag bara mååååste visa en bild på paul när han har mina solbrillor på sig. såna stora runda ni vet. han ser inte klok ut. eller hur?!?


älskade tokstolle

i alla fall. efter middagen gjorde paul klart det sista på fruktsalladen som vi hade tänkt ha att mysa med i soffan ikväll. jag hade gjort allt utom apelsinerna, för jag har såna kassa nagelband, det svider megamkt. har faktiskt även en bild på detta. :)


sen så har paul varit i helsingborg på biltema idag och tittat på handtagen som vi har hittat där att han på köksluckorna. ursnyggt blev det. han köpte två stycken för att prova. tog bild på dem före och efter. vilket tycker ni är snyggast?!?


före

efter

nu ska jag faktiskt studsa in i sovrummet och hämta mitt täcke och sen ska jag lägga mig tillrätta i soffan och smälla igång en bra film. kanske ser vi prisonbreak. men det beror på vad paul hade tänkt göra. han snackade nånting om att laga lådan i köket som gått sönder, och inte hindrar jag honm från att göra det. hehe. jag kan ju faktiskt se en annan film själv tills han är klar med det i så fall.

hoppas alla får en underbar lördagkväll!

over and out!

RSS 2.0