eskilscupen

då var det dags för den årliga eskilscupen i helsingborg. ni kan läsa om den här.
det här året har jag inte varit här alla tre dagarna dock, jobbade ju natt i torsdags så kände inte att det var speciellt lockande att döma hela fredagen då från tidigt på morgonen, så jag kör bara lördag och söndag det här året. men det räcker. man blir helt slut i hela kroppen.
idag har varit en låååång dag. det känns verkligen att det precis har varit sommaruppehåll. man är helt seg i benen. ska stretcha som fan idag annars kommer jag ha värsta träningsvärken när jag vaknar imorgon.
dock ha jag gjort något enormt dumt idag, men jag får stå mitt kast. jag hade pannband på mig hela dagen, och nu har jag fått en sån där snygg rand efter solbrännan i ansiktet mitt i pannan. usch vad det ser ut. helt sjukt. måste smörja ansiktet ordentligt imorgon. hehe. om jag lägger pannbandet imorgon, kan brännan jämna ut sig då???

nu när jag kom hem så hade paul städat klart hallen och toaletten. riktigt skönt var det att komma hem till ett rent och städat hem som verkligen luktar nystädat. man blir gladare på något sätt och man trivs mycket bättre och mår bättre.

sen ställde jag mig och gjorde mat. det blev en liten lätt kvällsmiddag med bakad potatis, majskolv, kyckling-curry-röra, räkor och färsk tomat. mumsigt gott var det. här är en bild!


oooooh, kom på att jag bara mååååste visa en bild på paul när han har mina solbrillor på sig. såna stora runda ni vet. han ser inte klok ut. eller hur?!?


älskade tokstolle

i alla fall. efter middagen gjorde paul klart det sista på fruktsalladen som vi hade tänkt ha att mysa med i soffan ikväll. jag hade gjort allt utom apelsinerna, för jag har såna kassa nagelband, det svider megamkt. har faktiskt även en bild på detta. :)


sen så har paul varit i helsingborg på biltema idag och tittat på handtagen som vi har hittat där att han på köksluckorna. ursnyggt blev det. han köpte två stycken för att prova. tog bild på dem före och efter. vilket tycker ni är snyggast?!?


före

efter

nu ska jag faktiskt studsa in i sovrummet och hämta mitt täcke och sen ska jag lägga mig tillrätta i soffan och smälla igång en bra film. kanske ser vi prisonbreak. men det beror på vad paul hade tänkt göra. han snackade nånting om att laga lådan i köket som gått sönder, och inte hindrar jag honm från att göra det. hehe. jag kan ju faktiskt se en annan film själv tills han är klar med det i så fall.

hoppas alla får en underbar lördagkväll!

over and out!


Jennie

Jag tycker helt klart att efter- bilden är snyggast. De handtagen är väldigt fina, jag tror att det kommer att bli bra.

2009-08-01 @ 21:54:23
Bloggadress: http://jennieskrypin.blogg.se/

sofie

vad snygga handtagen var :D

2009-08-02 @ 18:12:09
Bloggadress: http://hotstuffs.blogg.se/

Kommentarer

Ditt namn :
Kom ihåg mej ?
E-post : (bara jag som ser)

Blogg / Hemsida :

Varsågod, ordet är ditt :
ha en underbar dag!
RSS 2.0