time to sleep!

då går jag och lägger mig efter att ha sett en skräckis. usch, jag hatar det. kommer inte kunna somna på länge fast jag är megatrött.
vi såg walled in med misha barton i huvudrollen och den var faktiskt helt okej. rätt så sjuk. varken bra eller dålig. utan bara helt okej. det är ju ingen film som jag kommer se igen, det är en sak som är säker i alla fall.

imorgon kommer jag att berätta om eftermiddagen/kvällen som jag och paul spenderade i malmö. trevligt var det. har fått massor av saker bestämda och uträttade. i alla fall är det mycket och betydelsefullt för oss.
åt även på en restaurang med riktigt megagod mat, nämligen jensens böfhus. supergott, verkligen. det blev trerätters middag med varm choklad som pricken över i:et. riktigt mumsigt.
men jag berättar mer imorgon. nu är jag mest trött och vill försöka sova, även om det kommer ta lång tid. man ligger ju liksom alltid och tänker massa när man sett en skräckis mitt i natten precis innan man ska sova, eller ja, jag gör det i alla fall.

natti natti!


Kommentarer

Ditt namn :
Kom ihåg mej ?
E-post : (bara jag som ser)

Blogg / Hemsida :

Varsågod, ordet är ditt :
ha en underbar dag!
RSS 2.0