äääntligen! alla julklappar klara



då kan jag äntligen pusta ut. idag har jag fått klart alla julklappar. utom en... men jag vet vad jag ska köpa så det är ingen brådska så sett, det kan jag göra vilken dag som helst i ängelholm. sen ska jag även hämta ut mammas. så det kommer bli kanon!

idag har jag hunnit med att fixa till mamma, paul systrar, pauls bror och hans flickvän, elis, emilia (halva) och även faktiskt till paul. fan va duktig jag känner mej. det kommer bli hur bra som helst det här. :)
och igår var jag duktig då också för då blev det till farmor och en 50kronors-klapp till julklappsspelet.
är riktigt stolt över mig själv om jag ska vara riktigt ärlig!
det enda som "vi" har kvar är att paul ska köpa en sak till till sin mamma, men det är som alla hans syskon också ska vara med på! :) men det tänkte jag faktiskt inte lägga mig i, det får han göra precis när han vill. huvudsaken är att jag fixat resten.

just nu sitter jag på jobbet. ska snart ut och köra. bara 25 minuter kvar. ska bli skönt att komma ut. hoppas det går bättre idag. gjorde ju en liten tabbe igår. haha.
tänkte att jag skulle ta en genväg från lomma till staffanstorp men man kan nog inte kalla det genväg direkt, för jag hamnade i malmö. hahahaha. så jag förlorade massa tid där. men jag och robban hjälptes åt så det löste sig. men gud så pinsamt. blev råmobbad sen.

och mamma, jag snodde en påse lussebullar med till jobb idag. förlåt.

max bjuder på glögg idag och jag tog med lussebullar, MYS!!!
mamma får ha en påse av mig sen när jag har bakat. hehe. ska antagligen göra det på torsdag. men ska inte säga för mycket för då kanske det inte blir av, men jag planerar att göra det då iaf. planerar även att få tvättat lite men jag vet inte om jag väntar med det tills nästa vecka kanske, vi får se.

gud va tråkigt jag känner att detta inlägget blev. ska faktiskt avrunda här och ringa till mamma!

tjingeling.


Josefine - Auroras mamma

Den stod mitt på gården i ett cykelsträll bland flera andra cyklar. Precis nedanför vårt eget fönster. Låset hade dom varit så fräcka & vara slängt av på gräset :(

2009-12-08 @ 21:19:36
Bloggadress: http://jj

Kommentarer

Ditt namn :
Kom ihåg mej ?
E-post : (bara jag som ser)

Blogg / Hemsida :

Varsågod, ordet är ditt :
ha en underbar dag!
RSS 2.0