dags att bege sig ut i ovädret



då ska jag börja packa ihop här och bege mig ut i snöovädret. ska bli rätt trevligt ändå för det är så himla trist att bara sitta här och glo. måste köra upp om kontoret också för jag har inte min mobil med mig här, antingen ligger den på kontoret eller så har jag glömt att ta med den från bilen. satsar på det förnämnda dock. hehe. känner mig så naken. kan ju inte köra hela natten utan mobiltelefon. då dör jag....

nej minsann. hoppas ni andra sitter inne och har det skönt under filten till en bra film och med en kopp varm choklad i handen och bara myyyyyser! det hade jag velat göra idag om jag själv fått bestämma. :)

nu drar jag. hejsvejs!


nathalieh

okej, vad jobbar du med då?

nej ba tatt dt lungt :)

ah, en gång. ska du köpa julklappar elr? kram

2009-12-22 @ 20:58:22
Bloggadress: http://sofianathalieh.blogg.se/

Sophie

haha nej det syns nästan, men jag tyckte bilden var söt ändå. När jag hade katt för typ 10 år sedan så brukade jag sätta på honom mina gamla bebis kläder men det gillade han inte heller :P

2009-12-22 @ 21:39:56
Bloggadress: http://lifeassophie.blogg.se/

Jennie

Jag skickar absolut julkort! =) Det tillhör julen tycker jag. Måste ju visa nära och kära att man tänker på dem även att man kanske inte träffar dem på jul. Vet faktiskt inte om det är gammaldags, tror faktiskt många skickar julkort vid unga ålder också :) Ha en toppenonsdag!

2009-12-23 @ 10:03:15
Bloggadress: http://nennsan.blogg.se/

Anna

Det hade varit riktigt roligt at vara med, det såg hur mysigt ut som helt på bilderna! :)



Ja vi såg avatar, den var grym förutom att vi hamnade framför några snorisar som satt och snackade hela filmen igenom.. 2,40... suck. Men filmen var otroligt vackert gjord!



Hur har du haft det i jul och vad har du fått i julklapp? Jag har haft det tkmysigt om än lite stressat. Fick jobba en hel del och sen alla turer med att åka emellan för att hinna träffa alla.

Det skulle vara lagom med en veckas semester på ett soligt ställe efter jul för att försöka slappna av igen. hihi. :)



Vad ska ni göra på nyår?

Kramar

2009-12-29 @ 08:26:46
Bloggadress: http://qtee.blogg.se/

Jennie

Nu är det dags för uppdatering tycker jag =)

2009-12-29 @ 10:47:59
Bloggadress: http://nennsan.blogg.se/

Anna

Dom är riktigt sköna med, det bästa av allt är att det är ett tunt spetslager isydda i tightsen så det är inte öppet rakt in så att säga. :)



Julen har varit helt underbar, umgåtts med familjen och även med Niklas familj så det blev ganska mycket åka emellan. Hann även med en hel del jobb, men hade tid för mys på kvällarna så då gick det bra.



Hur har du haft det? Vad fick du i julklapp? :)

Kram

2009-12-29 @ 19:51:34
Bloggadress: http://qtee.blogg.se/

Kommentarer

Ditt namn :
Kom ihåg mej ?
E-post : (bara jag som ser)

Blogg / Hemsida :

Varsågod, ordet är ditt :
ha en underbar dag!
RSS 2.0