hemma igen!

äntligen var man hemma igen, inte för att det var särskilt betungande att vara med på barnakuten, men just för att jag är trött och jag tänker på hur trött jag kommer vara imorgon när jag ska jobba hela natten. hehe. men det tar vi då!

elis fick minsann två stycken piggelin-glassar den gottegrisen.

tycker såå synd om emilia bara, hon har inte sovit nåt pga oron för elis, och om 1 timme och 25 minuter ska hon upp och göra vid sig för att sticka till jobbet. stackare. två arbetsdagar och en natt utan sömn och allt detta på rad, herregud. det krävs superkrafter för att orka med det, men jag vet att hon gör det för hon är grymt stark! :)

på vägen hem innan jag blev avsläppt stannade vi till på statoil och jag köpte frukostbullar och apelsinjuice. ska bli en sjukt god frukost. jag tänkte att det är lika bra att jag stannar uppe. paul ska ju ändå upp om typ 45 minuter så då kan vi ju äta tillsammans. jag kommer ändå vakna när hans klockor ringer för jag får hjälpa honom att komma upp. han har blivit så sjukt morgontrött på senaste tiden. men det är väl vintern kan jag tänka mig.

nu har jag precis duschat, och gud så skönt det var. tänkte att jag skulle blogga lite. har ett recept på julgodis kvar att lägga upp faktiskt. :)

kjell ligger här tätt intill mig i soffan och bara spinner och myser. så härlig han är. han lyder inte bara. man får säga till honom att han inte får vara på bordet typ 15 gånger och ändå hoppar han upp igen gång på gång på gång. det har till och med hänt att gosan kommit och sagt åt honom, det märks riktigt på henne att hon vill lära honom vilka regler vi har här och så blir hon sjukt arg och irriterad på honom när han inte lyder eller inte förstår. såå sött när man tittar på när hon ska försöka lära honom något.

nej nu ska jag se om det är något spännande på TV. sen ska jag sova efter vi har ätit frukost. lär nog inte blogga mer innan jag har sovit!
så nattinatti!


Kommentarer

Ditt namn :
Kom ihåg mej ?
E-post : (bara jag som ser)

Blogg / Hemsida :

Varsågod, ordet är ditt :
ha en underbar dag!
RSS 2.0