snö i skåne, qué?!

mm visst är det så, massa snö i skåne faktiskt. i alla fall där jag håller till, i västra delen vill säga. men något säger mig att det är precis likadant i alla delar av skåne!

sitter just nu i soffan, det tog mig nästan två timmar att köra mina åtta mil hem från jobbet, snacka om trist. har slått in två julklappar och två 25kronors-paket som vi ska ha på julklappsspelet på tjejkvällen ikväll. ska bli hur mysigt som helst.
snart ska jag sätta igång en film och ställa klockan på elva. sen hade jag tänkt gå upp och göra vid mig och slå lisette en plingeling och försöka tvinga med mig henne till helsingborg. ska hämta ut en vinst och det kunde man bara göra vissa dagar under vissa tider. ska berätta mer vad jag vunnit och var sen! :)

men shit, kan egentligen inte släppa att det är så himla mycket snö här. det brukar det inte vara när julen närmar sig, då brukar den vita bomullsliknande massan lysa med sin frånvaro.
igår eftermiddags när jag kom ut till bilen och skulle köra till jobbet såg det ut såhär:

och såhär såg det ut att köra:



oooh, måste bara berätta en sak också. vi har en i vår släkt som varje år ända sen jag och min bror var små, gjort stora pepparkakshjärtan med våra namn på och skickat till oss. lika glad blir man varje år, och likaså i år. trodde faktiskt inte att jag skulle få något i år med tanke på att jag nu är "vuxen" och flyttat hemifrån och sådär, men visst fick jag det. det hängde så fint på sin vanliga plats hemma hos mamma och pappa. och det tycker jag det ska fortsätta göra, det är liksom den rätta platsen. hjärtat har alltid hängt där och passar liksom in där.

men visst är det fint?!

 



nu blir det film. vilken berättar jag kanske senare och ger den antingen ris eller ros! hehe. gud vad orginellt det lät. kan man inte hitta på något eget?! vad skulle det vara egentligen?! hiss och diss kör ju alla andra. jag vill ju inte vara som alla andra.

aja. vi får väl se hur det blir med den saken.

tjingeling alla glada!



Kommentarer

Ditt namn :
Kom ihåg mej ?
E-post : (bara jag som ser)

Blogg / Hemsida :

Varsågod, ordet är ditt :
ha en underbar dag!
RSS 2.0