snoooooring, yeah!

javisst, då kan jag lägga mig och snarka bäst jag vill. för i natt sover jag själv så det är ingen som störs av det. hihi. och jag kan lova att jag kommer snarka, har nämligen gått och blivit förkyld igen och jag snarkar alltid när jag är förkyld. men det tror jag faktiskt att alla människor gör. eller?!

har varit riktigt duktig och kört och delat ut lite julkort här i svalöv nu på vägen hem från jobbet. var lite snål och struntade i att sätta frimärke på dom. men det är ju rätt onödiga pengar när man kör förbi så ofta och bara kan lägga det i lådan själv. hihi. man måste tänka smart. alla slantar är bra att spara!

precis så som vädret är nu är alldeles perfekt. det gör ingenting alls att det är kallt, då är det ju bara att klä sig efter temperaturen. så länge det är svinkallt och snön ligger och håller i sig och inte töar så är det perfekt vinterväder. sen så fort snön slutar vara torr och istället blir blöt så blir det också en helt annan kyla och det blir blött, slaskigt och tråkigt och då är det fan inte roligt längre.
sen har ju vinden också en betydelse i hur kallt det känns. inatt har det varit helt vindstilla och det är verkligen underbart perfekt. :) jag klagar minsann inte fast jag har varit ute nästan hela natten. hihi.

nej nu ska jag se något på webtv. kanske anna anka, kanske något annat. vi får se vad det blir. det är ju rätt många program som har lite uppehåll nu när julens tv ska ha plats. men vi får se vad där finns för något intressant att glo på.
sen blir det i alla fall att sova.

nattinatti


Anna

Hade ni roligt på glögg festen? Sorry att jag inte svarat tidigare, jag har legat tok förkyld och dessutom jobbat alldeles för mycket.



Är du klar med alla klapparna nu? Själv har jag en kvar, jag ska förska hitta någon rolig leksak till lilla Alfred. Det är inte alltid det lättaste, dom flesta roliga leksaker är från 3 är och han är bara 1,5.

Eller bara och bara han är ju stora killen nu! :)



Hoppas att du haft en bra helg.

Kram

2009-12-22 @ 09:43:03
Bloggadress: http://qtee.blogg.se/

Jennie

Du är sparsam du :) Tyvärr hade jag bara en person som jag kunde ge utan frimärke i lådan, alla andra fick jag skicka :)

2009-12-22 @ 09:48:58
Bloggadress: http://nennsan.blogg.se/

nathalieh

godmorgon!

fin blogg, planer för dagen? :)

2009-12-22 @ 10:31:15
Bloggadress: http://sofianathalieh.blogg.se/

jennie

haha okey:) Nä den gick inte på någon kanal, vi hyrde den genom sån video ondemand eller vad tusan det det heter?

2009-12-22 @ 12:14:53
Bloggadress: http://geekinfashion.blogg.se/

Kommentarer

Ditt namn :
Kom ihåg mej ?
E-post : (bara jag som ser)

Blogg / Hemsida :

Varsågod, ordet är ditt :
ha en underbar dag!
RSS 2.0