10 februari 2009

ååååh, SMÄRTA. varför kan inte någon annan ha ont i näsan för?
så egoistiskt det lät, men fan. det är hemskt, vill bara ha bort det. snyft.

nu har jag nyss kommit hem. har varit och handlat lite. först en sväng upp på ÖB, köpte present till min lillebror som snart fyller år, sen köpte jag även en present i en annan butik men det kan jag inte säga vilken för då vet han precis vad det är om han läser detta. haha. sen var jag inne på maxi och köpte purjolök, mellangrädde, mango chutney och potatis. ska laga riktigt god middag idag. tänkte faktiskt slänga upp receptet här för jag önskar alla mina vänner som läser detta samma lycka med att äta världens godaste maträtt. alltig najs att tipsa andra om god mat. :)
tänkte laga det till paul idag, får se vad han tycker om det. men han gillar ju det mesta.

sen blir det bara att ta det lugnt idag. ska se nästa avsnitt av the legend of the seeker ikväll hade jag tänkt. får ha lite mys med paul. sen åker jag ju imorgoneftermiddag innan han kommer hem från jobb och kommer inte hem förrän fredagmorgon. så det är lite tråkigt. men jobbet är viktigt. har inte råd att vara hemma trots smärtan i näsan heller. :( får proppa i mig mängder av värktabletter istället. sen på tisdag har jag fått en tid hos nässpecialisten så får vi se vad han han göra. blir väl en operation till. menmen.

förresten, båda kattungarna har öppnat ögonen nu. honan HELT! oooh så söt hon är. är nästan avundsjuk för att min lillebror ska ha henne, vill ha henne själv ju. helt vit i ansiktet och under magen och benen och usch. det går inte att beskriva hennes skönhet. hanen är det definitivt inget fel på men honan är speciell. hanen är underbar han med för han är mer kelig, hon är mest rädd och gnällig.

nej nu ska jag se om fläskfilén har tinat eller om jag hinner se lite på film innan jag ska börja med maten. kanske ska jag vänta till paul kommer hem så vi kan hjälpas åt? han ville ju lära sig laga fler maträtter. ;)

pusspuss <3


Kommentarer

Ditt namn :
Kom ihåg mej ?
E-post : (bara jag som ser)

Blogg / Hemsida :

Varsågod, ordet är ditt :
ha en underbar dag!
RSS 2.0