15 februari 2009

nu ska jag börja inlägget med att gnälla lite över min näsa. fick näsblod tre gånger igår och har fått det en gång idag hittills. jag fattar det inte. det är väl nässprayet antar jag men jag har så jävla ont och det blir inte bättre heller. en jävla tur att jag ska till öronnäsahals-mottagningen på tisdag. ska bli skönt att prata med dem, kanske får genomgå en operation till och förhoppningsvis ska det bli mycket bättre sen. får hoppas det i alla fall.
melodifestivalen igår, var faktiskt lite besviken över bidragen. där var fyra stycken som var riktigt bra, dem andra var bara skit. och markoolio, tänk om han bara hade varit sig själv såsom vi känner honom istället, visst hade han gått vidare då? varför ändra på ett koncept som fungerar, skärpning! man ska inte försöka vara något man inte är. det sjöng han ju själv i texten på låten. knasigt. dem fyra bidragen som var bra gick också vidare, antingen till globen eller andra chansen. och jag måste erkänna, att enligt mig är detta första gången på enormt länge som verkligen rätt bidrag gick vidare till rätt plats. kanonbra!

idag har jag typ vaknat, kört till ÖB för att byta simons födelsedagspresent som var sönder. gick jättebra. snackade lite med en kompis där uppe som jobbar där också. trevligt. världen är liten. hon kommer från eslöv från början och vi har en gemensam vän. :)
sen var jag inne en sväng på maxi och köpte potatis och grönsaker och lite läsk till ikväll. ska ju laga fin middag ikväll med grillat kött och potatisgratäng och sen paj som efterrätt. mums! pauls kompis tobbe skulle komma över en sväng. egentligen är det inte så bra, för vi går här båda två och mår kass. mest snuviga, min feber har nog lagt sig litegrann nu, känner inte samma frossa som jag har gjort de senaste två dagarna. men är inte helt frisk ändå. hade bara blivit värre igenom jag jobbat och gått ute i kylan hela natten i natt, bättre att bli helt frisk ju.

nu håller vi på att städa lite här hemma. det behövs verkligen. ser förjävligt ut, dammigt och dannt. paul var helt stolt innan, har ju berättat för längesen här på min blogg att han är såå stolt över sin gasolgrill som vi har på balkongen, får lägga upp en bild sen för att fräscha upp minnet. och idag bestämde vi att vi skulle genomföra årets första grillning och det blev grillad korv till lunch. såå stolt han var där han stod med sitt svarta förkläde med texten "grillmästare". så jävla söt. men egentligen är jag sjukt arg på honom. HAN HAR BÖRJAT SNUSA IGEN!!! och det värsta är att han ljuger om det. det är något jag verkligen hatar. usch. han har inte många pluspoäng hos mig just nu.

kattungarna har börjat gå ordentligt nu också. lite ostadigt men det tar sig minsann. jättesöta är dom när dom går runt och tar några steg, sen ramlar till och tar några steg. och simba har börjat sitta upp. får väl slänga upp några bilder här också. som vanligt! men det gör jag senare ikväll, för nu måste jag sticka och hjälpa till med städningen. annars blir det ett jävla liv. har ju delat upp rummen så vi har vars tre rum. rättvist tycker jag och mina är snart klara ändå.. haha. :)

pusspuss <3



Kommentarer

Ditt namn :
Kom ihåg mej ?
E-post : (bara jag som ser)

Blogg / Hemsida :

Varsågod, ordet är ditt :
ha en underbar dag!
RSS 2.0