17 februari 2009

nu har jag kommit hem från läkaren. vilken idiot. hur fan kan dem låta en sån besserwisser och korkad typ vara läkare? läkare är till för att hjälpa folk och inte för att köra sitt eget race och inte alls lyssna på patienten i fråga.
jag satt där och berättade om vilka problem jag haft med näsan och att jag fått opereras två gånger, först en gång där de brände med laser och sen en gång där de sövde mig och skar bort lite av skiljeväggen inne i näsan för att det skulle bli mer utrymme att andas. läkarna som gjorde det på mig då sa att operationen kunde behövas att utföras ännu en gång, för de kunde inte göra så mycket på en gång. när jag berättar detta känns det inte ens som om han lyssnar. sen säger han bara "jag tror det blir bra om du sköljer näsan ordentligt med vatten". och när jag då talar om för honom att jag provat det så säger han bara "har du prövat kortisonspray/nasonex?" och när jag då talar om för honom att jag hade det i tre år innan de vågade operera mig och det gav ingen effekt. då får jag bara rakt upp i huvudet "det köper jag inte, att det inte skulle bli bra efter det". jag menar, jag vet ju själv hur det känns i min näsa. hur fan kan han sitta där och påstå att jag ljuger? hur fan kan han veta hur jag har det? han tittade knappt. sprutade bara in lite bedövning och körde in en slang och tog det inte ens försiktigt fast jag sa att jag hade jätteont. när jag sen frågade honom hur det kunde komma sig att jag fått så fruktansvärt ont så plötsligt så säger han bara "det kan man ha ibland". jävla idiot. ska fan ringa dem i landskrona imorgon, dem vet ju allt om mig och har min journal och allt. ängelholms sjukshus får inte många credits av mig just nu. usch.

nu har jag nyss sett ett avsnitt av desperate housewives och nu ska jag strax laga lite middag. paul ligger och vilar. han är helt slut. tror han har halsfluss faktiskt, han har såna vita prickar i halsen. stackare. han låter inte alls frisk. han som ska till tobbe idag och sätta upp en tavla till dem, jag ska också följa med. och tur är väl det. han kommer vara helt trött sen när vi ska köra hem, så det är nog bäst att jag kör.

nej nu blir det middag. spagetti och köttfärssås!

pusspuss <3


Sandra Gee

Hihi det e det jag skulle gilalt med det jobbet också.. när det händer saker och adrenalinet pumpar HAHAHAHHA :P yeah!! You go girl! hehe



hihi Eurodance/Eurodisco menar du? Och även Dance, Trance / Techno finns ju.. Och HOUSE.. men det hatar jag hihi..



De 2 bilderna till höger längst upp i min blogg är länkade till våra sidor.. "Sandra Gee" & "Baby Alice" ;)

Jag har slängt upp en del låtar på bloggen också då o då :)



Ojdå.. hör av dig när du skrivit om läkarbesöket...



Kram

2009-02-17 @ 16:40:37
Bloggadress: http://sandragee.blogspot.com

Sizz

Vad roligt att höra att du är villig att betala, jag återkommer till dig när jag vet hur jag ska göra med betalningen, hur den ska gå till!

2009-02-17 @ 16:41:28
Bloggadress: http://sizz.blogg.se/

Sandra Gee

Aha läste nu..



Shit vilken JÄVLA IDIOT!!!!!!

Jag hade blivit svinförbannad! Jag tycker verkligen att du ska ringa till dom och berätta hur den här doktorn betedde siG! Fy fan vilken jävla svin!!!!

2009-02-17 @ 16:43:13
Bloggadress: http://sandragee.blogspot.com

Kommentarer

Ditt namn :
Kom ihåg mej ?
E-post : (bara jag som ser)

Blogg / Hemsida :

Varsågod, ordet är ditt :
ha en underbar dag!
RSS 2.0