18 februari 2009

vilken slappedag det har varit. har typ legat hela dagen, nästan. näsat har blött och runnit och mitt huvud har värkt ngt fruktansvärt. usch. jag hatar såna här dagar. skönt att paul också är hemma i alla fall. hade känt mig så oerhört ensam om det bara varit jag som låg här. men han är lika dålig ju. vi lagade spagetti och köttfärssås tillsammans innan, det blev inte jättegott för paul kryddade på sitt sätt. ;) nej nu var jag taskig. men det blev lite för mycket tomatsmak i det hela för min smak. han höll med men det var gott ändå.

sen har vi även sett en film idag, view from the top. ganska okej drama-komedi. absolut ingen film jag skulle kunna se igen men den var absolut inte dålig. helt okej film. (självklart har jag tittat lite på desperate housewives också!)

min chef på shell ringde innan också och frågade om jag kunde jobba imorgon och det är ju självklart. :) behöver både komma ut ur lägenheten och göra något och så behöver jag pengarna. :) var lite kasst att bli sjuk just nu så det är välbehövligt. hehe.

måste skänka en tanke åt en ny bekant, sandra. lyssnade på en låt hon sjöng till sin bror och en tår föll, nej inte en utan flera. det var såå fint. skänker en tanke på hennes bror jonas.

måste bara berätta, vi har bytat korg till kattungarna nu och flyttat ut dem till köket och satt spånskivor för dörrhålen, men så gosan ändå kan hoppa över hur lätt som helst. och så har vi även flyttat till kattlådan och en av klösmöblerna. så nu ska dem bo där, så de kan springa runt som de vill. de börjar ju vilja det nu, dem små rackarna. :)

sitter här och funderar. kanske det hade varit skönt med en promenad i det fina vädret. måste få med mig paul då, pallar inte gå ensam. får väl övertala honom. ska börja redan nu så kanske vi kommer iväg om typ två timmar. haha. ikväll ska han ju till filip så då får jag lägenheten för mig själv. ska nog sticka och köpa lite glass då. min favoritglass såklart. :)måste få bort mitt halsont tills imorgon när jag ska jobba. inte roligt att stå och jobba hela kvällen med ont i halsen. :S

pusspuss <3


Sandra Gee

Åh TACK snälla snälla du!

Det va fint av dig




Mvh

Sandra Gee

2009-02-22 @ 17:02:35
Bloggadress: http://sandragee.blogspot.com

Kommentarer

Ditt namn :
Kom ihåg mej ?
E-post : (bara jag som ser)

Blogg / Hemsida :

Varsågod, ordet är ditt :
ha en underbar dag!
RSS 2.0