2 februari 2009

vilken helg. kom hem lördag morgon helt slut efter att ha jobbat hela natten, men man kan väl säga att jag var sjukt förävntansfull heeeela vägen hem. fanns ingen risk att jag skulle somna vid ratten i alla fall. på fredagseftermiddagen ringde paul när han kom hem från jobbet och sa nu är småkisarna på väg och det är blod överallt! så grymt panikslagen jag blev. hjärtat dunkade så fort och hårt att jag trodde det skulle hoppa ut. men det var inte så farligt som det lät. nu mår hon bra och hennes två små bebbar mår också prima. gosan har blivit så enormt moderlig, hon tar så väl hand om dem och lämnar dem inte särskilt länge. är så stolt över henne. jag vill spara en av ungarna men paul är lite skeptisk. men det ska nog gå att övertala honom. hihi. vill ju ha en bebbe till, framförallt lite sällskap till gosan när hon är ensam om dagarna/nätterna när vi jobbar. det är ju synd om henne som ska behöva vara ensam hela tiden. men vi får väl se hur vi gör, blir det aktuellt så är det ju flickan som vi ska spara eftersom det blir bättre med två honkatter. här kommer lite bilder i alla fall!

gosan och hennes bebisar myser i korgen!  flickbebben snusan!  pojkbebben simba!

lördagens fest blev också grymt lyckad. tänkte slänga upp lite bilder senare, blir kanske en dag nu i veckan. tog dock inga bilder själv utan lämnade över det ansvaret till sofie som ska skicka dem till mig. och först då ska jag berätta lite om festen, lättare när man har bilder framför sig. tänkte i alla fall skänka ett enormt tack till alla som var här och gjorde det hela möjligt! tack alla! *puss*
sebbe, patrik, dan, sofie, sarah, daniel, emelie, lina, tobbe, malin, nathalie, therése, sara, fredrik & viktor. hoppas jag inte har glömt någon. men känn er speciella!!! :)

nu ska jag packa min väska i rekordfart och sen köra upp på shell och tanka innan det bär av till jobbet i lund. kommer vara astrött. har öppnat på shell idag med det nya kassasystemet, det är hur rörigt som helst för dem bygger om samtidigt och allt är allmänt kaotiskt. menmen. sånt är livet. bara man inte jobbar dygnet runt alltid så går det väl bra antar jag. men jag börjar bli sliten kan jag säga. kommer snart inte palla ha det så mer, men det är en helt annan historia. haha.

pusspuss <3


Kommentarer

Ditt namn :
Kom ihåg mej ?
E-post : (bara jag som ser)

Blogg / Hemsida :

Varsågod, ordet är ditt :
ha en underbar dag!
RSS 2.0