24 februari 2009

sitter här vaken mitt i natten och kan inte sova. verkligen nackdelen med ett nattjobb, man vänjer sig vid att sova på dagen och vara vaken på natten, fast man är ledig. suck.

har nu sovit hos mina föräldrar hela helgen och inte varit hemma sen i fredags vid middagstid ungefär. och när jag kom hem efter att ha jobbat nu i söndags (alltså måndagmorgon) så hade kattungarna växt hur mycket som helst. när jag åkte var dem små och ynkliga och kunde inte gå riktigt och spenderade sin mesta tid i korgen och deras öron bara hängde. men nu, nu är dem hur busiga som helst. gå runt helt upprätt med uppåtstående öron och brottas och har sig. dem springer runt i köket och utforskar. det är helt enormt hur dem kan förändras sådär på bara 2-3 dagar. oooh vad jag älskar dem. kommer inte kunna skilja mig sen när det är dags. usch vad jobbigt det kommer bli. men det ska vi inte sörja för nu, nu har jag ju dem. :) simon har ett namn i åtanke också, Doris. haha. han har dock inte bestämt sig helt än men det var ju sötare än pappas förslag Asta eller Sigrid. stackars katt om den skulle få något av dem namnen, pinsamt ju. haha.

det gick jättebra att jobba nu söndagnatt. superbra. hittade runt till alla ställena och det kändes allmänt bra. tror jag kan trivas riktigt bra med att köra den bilen. :) sen hände det ju en sak som inte borde hända. haha. jag körde fast med bilen i en grushög. haha. dem andra skrattade åt mig. vi fick knuffa loss den, en satt i och hade i backen och jag och min kollega puttade. haha. och leriga blev vi. men det var rätt skoj ändå. men jag gör ju aldrig om det. men vem fan placerar grushögar på en parkeringsplats?

köpte nya skor på sportex innan jobbet i söndags också. jättefina. arbetsskor dock, inte vanligt när det gäller mig. men jag gillade dem och dem var supersköna. tänkte slänga upp en bild på dem men inte nu för jag hittar inte kameran. hehe. senare idag. när jag har fått mig lite sömn.

det var riktigt tråkigt i söndags, min lillebror fyllde ju 18 år och skulle ha kalas. typ när alla gästerna började komma var jag tvungen att åka iväg till jobbet. kändes lite bull. menmen. sånt får man ta. var riktigt deprimerad i början av arbetspasset, ville ju vara hemma och träffa alla. det var ju inte sista gången, men ändå. alltid trevligt när alla samlas.

sen ringde paul under arbetspasset också och berättade att han köpt fler Bose-högtalare som vi har till hemmabion i vardagsrummet, bara det att dessa ska han ha till datorn i datorrummet. han är för söt, min paul. prylbög, det är vad han är. men jag har en sån enorm tur att han är så "meckig" som han faktiskt är och ska fixa med allt. för det blir verkligen superbra när han är klar med allt. och han har såna bra idéer och vi är ett bra team, jag och han. känns underbart att ha någon man verkligen kan diskutera saker med och få fram ett perfekt resultat tillsammans, och att vi båda har samma smak på saker och ting är ju helt perfekt. oooh, jag är så lycklig med min paul! &Hearts;

när jag sen vaknade igår/idag så var det bråttom. sov längre än jag skulle ha gjort. 2 timmar längre faktiskt. fick köra snabbt som attans till maxi och handla mat, ingredienser till taco. för sen kom sarah, daniel och rebecka och vi hade supermys. rebecka är ju hemma på semester nu så man får passa på att umgås med henne då. hon jobbar ju utomlands som reseguide på fritidsresor och just nu är hennes destination thailand. åååh sån tur hon har som kan vara där nere hela tiden. önskar att jag också tog en sån chans när jag gick ut gymnasiet. nu känner jag mig bara så fast med paul, även om jag trivs med det och älskar honom och absolut inte vill ändra på något av mina beslut vad gäller det, så hade det ändå varit enormt roligt att kunna uppleva något sånt som hon upplever. man är ju med om så roliga saker och träffar mycket olika människor osv. menmen. sånt är livet. min tid kanske också kommer någon gång, vet vet.
vi åt i alla fall riktigt gott och hade supertrevligt. sjöng massa singstar, till och med paul var med. är faktiskt förvånad över att vi lyckades övertala honom till det i nyktert tillsånd. jag, rebecka och sarah var dock inte nyktra. haha. drack vin och cider och sånt. daniel körde så han fick också leka nykterist. :)
sen var daniel och sarah tvugna att åka hem för hon skulle upp och gå i skolan den stackaren. rebecka och jag började titta på en film då, Patrik 1,5. gillar den skarpt. riktigt fin film. verkligen sevärd. nu ligger hon inne i soffan och sover. jag ska strax också hoppa till kojs, får stänga ner här och så först. sen imorgon ska vi köra upp och hälsa på emelie när vi vaknar.

pusspuss <3


Sizz

Tyvärr så kan man inte åka med swebussexpress från härnösand eller sundsvall, jag har kollat med alla tåg och bussar, det går inte.

2009-02-24 @ 10:17:25
Bloggadress: http://sizz.blogg.se/

sofie

ja det är kanske sant, men jag håller starkt kvar att det ska vara schlager och de går ju oftast hem också. okej, ja inte helt dumma var dom inte :) hur är de med dig annars?!

2009-02-24 @ 17:19:25
Bloggadress: http://hotstuffs.blogg.se/

Kommentarer

Ditt namn :
Kom ihåg mej ?
E-post : (bara jag som ser)

Blogg / Hemsida :

Varsågod, ordet är ditt :
ha en underbar dag!
RSS 2.0