26 februari 2009

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN, SOFIE!!! you know that I love you! ♥

just precis. idag fyller sofie strandberg 19 år och det firas garanterat med pompa och ståt i änglavärlden. hon är en underbar ängel som aldrig vill någon annan människa något ont. grattis gumman!

jag sitter här på jobbet med camilla och tråkar. usch det regnar ute. och idag när jag kom till kontoret och tog fram uniformen ur mitt skåp så ser jag att byxorna är hur smutsiga som helst efter gårdagens regniga/leriga väder. usch. får ta hem den imorgonbitti för den behöver minsann en tvätt. speciellt byxorna. får ta hit nytt på måndag. eller nytvättat. beror på vad jag hinner i helgen.

pratade med min pp igår. kanske att hon följer med mig ner till skåneland efter att vi varit i göteborg. oh vad skoj det ska bli i så fall. :)

imorgon blir ingen rolig dag. ska jobba kväll på 7eleven. (ni som har följt min blogg länge kan jag berätta för att shell har nu övergått till att bli 7eleven så det är samma jobb men en annan arbetsledning, fortfarande samma chef men ett annat koncept liksom) jag börjar redan klockan 15 och ska jobba till 00.15. kommer inte kunna sova så många timmar som jag skulle önska.
men sen på lördag ska jag och paul i alla fall köra ner till lund för att handla en dator till mig. ska bli mys, sen ska han ut med tobbe på kvällen och jag ska spendera kvällen ensam med melodifestivalen. tråkigt. kanske kan snacka med en kompis som kan komma över eller nåt. får hoppas på det bästa. kanske rentav malin. får ringa henne och höra. men vi får se hur det blir.

och i natt blir det ännu en korsordsstund med robban. :) vår nya favoritsysselsättning. något kul får man minsann göra på jobbet. haha.

nej nu ska jag hoppa in till camilla som sitter och asgarvar åt någon som just ringde växeln.

pusspuss <3


din pp

Doommmdiiidooo!!! Klart att jag hänger med!! Finns inget annat alternativ vettu :D Ska bli totalt underbart att leka med dig i fleeeera dagar!!!!



Faaan va snygg din sida har blivit, mycket mycket mycket bättre än den som Mattias gjorde, helt klart! Jag ska också ändra om på min när jag får tummen ur! Vilket jag garanterat kommer få nu när jag kommer vara hemma mera.. Tobbe flyttar ju till helgen hem till sin mamma.. :P



Älskar dig gumman!!!!

2009-02-26 @ 18:58:12
Bloggadress: http://lundqviist.blogg.se/

Sofie

AW! Du är för gullig snuttan! PUSS PÅ DIG OCH TACK :D <3<3<3<3

2009-02-26 @ 23:02:42
Bloggadress: http://svarta.blogg.se/

Kommentarer

Ditt namn :
Kom ihåg mej ?
E-post : (bara jag som ser)

Blogg / Hemsida :

Varsågod, ordet är ditt :
ha en underbar dag!
RSS 2.0