28 februari 2009

sandra har köpt en ny dator. :) gissa om jag är glad nu. vi körde ner till lund när vi vaknade och hade gjort vid oss. där gick vi in på mediamarkt och tittade runt. jag hittade världens finaste dator. är helt stolt över den. en ROSA! superhärlig färg. har tagit bilder på den som jag tänkte lägga upp men håller just nu på med installationer och sånt på den så det kommer antagligen senare ikväll. köpte även ett slimmat skydd till den i ljusbeige med rosa dragkedja. också den hur fin som helst, passar till varandra superbra. ska även köpa en rosa extern hårddisk som passar till och en ny mus. kommer bli fetish som fan. även ett rengöringskit till skärm och tangentbord fick följa med mig hem. :)

just nu sitter paul ute i köket och dammsuger kattungarna. haha, ja tro det eller ej. han dammsuger deras päls och dem älskar det. känns ju typ som om någon klappar dem. nästan, eller jag vet inte hur det känns men dem gillar det i alla fall. det ser så sjukt roligt ut när dem springer runt nu. dem har ju just kommit underfund med att man kan springa, man behöver inte alltid gå. och eftersom dem inte kan riktigt så halkar dem mest runt, så himla sött. och busar och brottas. ja, gud jag känner att jag kommer tjata på om dem i varje inlägg. haha. fy på mig. men jag älskar ju dem såå!

jag och paul kom i luven på varandra lite innan och jag blev ledsen. men vi löste det sen. och nu har vi suttit här och hållt på med min dator en stund och han har gjort iordning spisen och dammsugat och lite så. jag bäddade sängarna och gjorde iordning i sovrummet. hans kompisar kommer ju sen, dem ska dricka lite och sen dra ut. fast jag ska se melodifestivalen, och det har paul lovat att jag ska få göra. :)

stackars olle är fortfarande krasslig så jag ställer upp och jobbar för honom imorgon. :) lite tråkigt när man bara varit ledig nu en dag, att behöva sticka till jobb igen menmen det är sånt man får ta. man får ställa upp för varandra, det vinner man mest på.

men nu ska jag göra iordning min nya dator, för installationerna är klara strax. eller ja, dem första jag började med i alla fall. hehe. höres garanterat senare ikväll.

pusspuss <3


Kommentarer

Ditt namn :
Kom ihåg mej ?
E-post : (bara jag som ser)

Blogg / Hemsida :

Varsågod, ordet är ditt :
ha en underbar dag!
RSS 2.0