3 februari 2009

det känns typ som om man inte gör nånting alls dem dagarna man jobbar, bara sover och jobbar. äter knappt för det hinnar man inte för man är så slut när man vaknar fast man sovit typ hela dagen. askonstigt är det. sen när man jobbar dubbelt också dessutom, då blir det katastrof. var riktigt jävla trött igår. menmen. det är slut på det nu för en tid framöver, måste hålla mig till ett pass per dygn. haha.

har bara imorgon ledigt på hela denna veckan. sen har jag shell på torsdag och fredag dagtid så då är jag ledig på kvällarna och kan äta tillsammans med paul och man kan hitta på något och så. känns ändå rätt okej.

i morse när jag låg hemma hos mamma och pappa och sov så ringde paul och väckte mig vid typ strax efter sju och berättade att den ena kattungen (flickan) var helt svag då på morgonen innan han åkte till jobb och att han var orolig och så. snacka om att jag blev orolig, ledsen och rädd då. :( men vi hade fått köpa sån mjöljkersättning och försöka rädda den om det nu var så. men jag pratade med honom nu precis när jag började jobba och han berättade att den verkade pigg nu igen och att den diade som den skulle. och det var en enorm lättnad. men nu när jag försöker ringa paul så svarar han inte. fattar inte varför. han gör alltid så. hör inte mobilen på kvällarna. jävla apa. haha. :)

fick ett uppdrag av marie på jobb också. ska smaka keso. så ska göra en sån röra nu imorgon hade jag tänkt med lite räkor, keso och äppelbitar. och så har man det på ett knäckebröd. hörde receptet på den röran på radion innan idag och tyckte det lät gott men jag har aldrig ätit keso. så hon sa att jag skulle testa det. fick typ det i uppdrag tills vi ses nästa gång. och det ska jag minsann ta på allvar. sen måste jag ner till kontoret på securitas imorgon med mina kläder och så också. får ta det efter att paul kommit hem från jobbet. pallar fan inte gå/ta bussen med allt det skitet. mycket enklare om man har bilen. men den får jag lämna ifrån mig imorgon när jag är hemma så paul kan ha den till jobb. synd om honom att han ska behöva ta tåget varje dag ju.

men nu ska jag stänga ner här och göra mina sysslor. haha.

pusspuss <3



Kommentarer

Ditt namn :
Kom ihåg mej ?
E-post : (bara jag som ser)

Blogg / Hemsida :

Varsågod, ordet är ditt :
ha en underbar dag!
RSS 2.0