6 februari 2006

har sett världens bästa och mysigaste film (kanske inte ordagrannt men just för stunden kändes det så i alla fall) och tårar föll i slutet. gud såå vill jag att mitt bröllop ska vara. det var som om det var min dröm jag satt och tittade på. ja, filmen var runaway bride! oooh vad jag ääälskar den!

en av kattungarna har börjat öppna ögonen lite och den andra skriker inte längre vettskrämt när man håller den. supermysiga är dom. ska strax hoppa in och mysa lite med dom. kanske ta med mig en i knäet när jag ser på TV med paul. men först ska jag springa ner i förrådet och se så min cykel står kvar, och ta ett foto så jag kan lägga upp här. batterierna tog slut mitt under tagningen igår, sen pallade jag inte springa upp och hämta nya batterier och se springa ner igen för att ta en bild. sorry.

nu ikväll har vi käkat tacos, jag och paul. supergott. sen hjälptes vi åt snabbt och lätt med att städa här hemma. tog bara det värsta. rymde undan alla saker som stod framme. blåste köket med disk och skurade spisen och allt. dammsugade och torkade golvet. så nu är det trivsamt igen här hemma. kändes som en lättnad när man sen satte sig i soffan med ett marabou schweizernöt. gud vad man har det bra egentligen!

idag på jobb har det varit lika rörigt som de senaste dagarna. har städat massa. framförallt i skåpen bakom kassan och det blev riktigt bra, även om det inte är klart så. men jag har inte fler tider inplanerade där nu så jag vet inte hur dem andra kommer att göra. micke sa att han bara skulle slänga in resten av sakerna i skåpen så det kom undan från golvet. men usch så ledsen jag blir då. jag som haft sånt jobb med att sortera och ha mig. menmen. sånt är livet.

nej nu rinner tiden iväg. jag är trött också. vill sova. ska jobba natt imorgon. :(

pusspuss <3


Kommentarer

Ditt namn :
Kom ihåg mej ?
E-post : (bara jag som ser)

Blogg / Hemsida :

Varsågod, ordet är ditt :
ha en underbar dag!
RSS 2.0